Een kijkje in vreemde dingen Sterren Natalia Dyer en Charlie Heaton's romantische relatie buiten het scherm

Inhoudsopgave:

Een kijkje in vreemde dingen Sterren Natalia Dyer en Charlie Heaton's romantische relatie buiten het scherm
Een kijkje in vreemde dingen Sterren Natalia Dyer en Charlie Heaton's romantische relatie buiten het scherm
Anonim

Stranger Things bestaat al sinds 2016. Deze spannende dramaserie wordt al snel een Top 10 in de Netflix-hitlijsten met elk seizoen dat wordt uitgebracht, en het vierde seizoen breekt records op de streaming onderhoud. De show is onlangs begonnen met het filmen van het vijfde en laatste seizoen, waardoor fans over de hele wereld klaar zijn voor deze baanbrekende originele televisieserie.

Terwijl de hoofdplot van de show zich concentreert rond Elf en haar gevecht met de Upside Down, zijn de relaties tussen de personages sterk gericht op. Omdat er onwaarschijnlijke vriendschappen worden gevormd en de personages geliefden vinden, worden er tijdens de show verschillende koppels gesmeed.

Een van de meest prominente relaties is de liefdesdriehoek tussen Steve, Nancy en Jonathan. Natalia Dyer speelt Nancy, en ze wordt vergezeld door Joe Keery en Charlie Heaton. Door de seizoenen heen zien we Nancy's band met beide jongens, waarbij ze onvermijdelijk de een voor de ander overlaten. In het echte leven zijn Natalia en Charlie echter een stel en dit is een kijkje in hun relatie.

8 Hoe Natalia Dyer & Charlie Heaton elkaar ontmoetten

Charlie Heaton en Natalia Dyer waren al geoefende acteurs voordat ze zich bij de Stranger Things-cast voegden, met respectievelijk zeven en negen credits op hun cv. Ze ontmoetten elkaar echter voor het eerst op de set van de show. Seizoen één bracht Natalia, Charlie en Joe Keery samen, ze deelden vaak scènes en vormden een band tussen de acteurs.

7 Wanneer begonnen Natalia Dyer en Charlie Heaton officieel met daten?

Charlie had een vriendin voordat hij Natalia ontmoette, Akiko Matsuura genaamd, met wie hij een kind kreeg. Gelukkig is hij sinds hun splitsing in staat om te genezen en verder te gaan. Volgens US Weekly hebben bronnen bevestigd dat de romantische relatie tussen Natalia en Charlie begon in 2017, toen de twee ook aan het filmen waren voor seizoen twee van Stranger Things.

6 Natalia Dyer en Charlie Heaton moeten daten terwijl ze samenwerken

Hoewel het waarschijnlijk moeilijk is voor twee acteurs om te daten vanwege een veeleisend werkschema, moeten Natalia en Charlie het daten in een heel ander rijk navigeren: hun acteerleven professioneel houden en hun romantische band bewaren voor een compensatie. Dyer vertelde in een interview dat zij en Heaton vaak de plank misslaan als ze de kans krijgen, waardoor het leuk en luchtig blijft tussen de opnames door.

5 Natalia Dyer & Charlie Heaton houden ervan om arm-in-arm evenementen bij te wonen

Hoewel de hele cast van Stranger Things hun onberispelijke stijl op rode lopers heeft laten zien, zijn Charlie Heaton en Natalia Dyer twee van de meest fashion-forward van de groep. Hierdoor kunnen fans ze vaak zien bijwonen van evenementen zoals modeshows en prijsuitreikingen, arm in arm en gekleed tot in de puntjes.

4 Is er spanning tussen Natalia Dyer en Charlie Heaton?

Zowel Natalia Dyer als Charlie Heaton streven ernaar om succesvol te zijn in hun vak, dus er kan gemakkelijk spanning ontstaan door te proberen de beste te zijn. Het paar steunt elkaar echter enorm en wil alleen het beste voor hun partner. Na een première van een van Natalia's projecten, vertelde een medebezoeker dat Charlie er zo trots uitzag op zijn vriendin en vereerd was om 'vannacht op haar arm te liggen'.

3 Natalia Dyer deed open over haar gevoelens met betrekking tot Charlie Heaton

In juli 2019 vertelde Natalia Dyer hoe het voelde om de afgelopen twee jaar met haar vriend samen te werken. Ze deelde: “Het is altijd heel leuk. We voelen ons echt op ons gemak bij elkaar, dus we kunnen spelen en ons vrijer voelen, en we kunnen erover praten voordat we de scènes filmen.”

2 Het koppel onthulde eerder dit jaar hun grootste oppositie

Terwijl koppels die in het oog van het publiek daten, veel beproevingen ondergaan, deelden Natalia en Charlie onlangs hun grootste strijd. Meer nog dan alle romantische spanningen, is de grootste ontbering waarmee ze worden geconfronteerd de tegenstand van het publiek. Niet alleen individuele beledigingen die op sociale media worden gegooid, maar ook mensen die schaduw werpen op de twee omdat ze er niet "goed" samen uitzien of hun keuzes beoordelen.

1 Hoe ziet de toekomst eruit voor Natalia Dyer en Charlie Heaton?

Vanaf nu maken Heaton en Dyer zich klaar om het laatste seizoen van Stranger Things te filmen. Dit is misschien wel de laatste productie waarin ze samen spelen, dus ze genieten van elk moment. Natalia werkt ook aan twee andere projecten; Ze acteert in twee aankomende films getiteld Chestnut en All Fun and Games, die beide in postproductie zijn. Het paar neemt elke dag zoals die komt, zonder haast of druk van een relatie-tijdlijn.

Aanbevolen: