Zal Kendall Jenner een baby krijgen? Een kijkje in het persoonlijke leven en relaties van Reality Star

Inhoudsopgave:

Zal Kendall Jenner een baby krijgen? Een kijkje in het persoonlijke leven en relaties van Reality Star
Zal Kendall Jenner een baby krijgen? Een kijkje in het persoonlijke leven en relaties van Reality Star
Anonim

Op dit moment is Kendall Jenner de enige overgebleven Kardashian-Jenner die zich nog niet heeft gevestigd en haar eigen gezin heeft gesticht. En begrijp ons niet verkeerd, daar is absoluut niets mis mee - ze is tenslotte pas 26 jaar oud (wordt 27 november 2022) en is in haar bloei als 's werelds meest gewilde en best betaalde supermodel, volgens Forbes in 2018.

Maar als fans kunnen we het niet helpen, maar we vragen ons af of er al een moeder in het verschiet ligt voor Kendall? Zullen Kim Kardashian's dochter North, Kourtney's zoon Mason, Khloe's True en Kylie Jenner's Stormy binnenkort een nieuwe neef verwelkomen van hun geliefde tante? Hieronder nemen we een kijkje in het persoonlijke leven en (vroegere en huidige) relaties van het supermodel, plus haar twee cent over de mogelijkheid om haar eigen gezin te stichten.

8 Kendall Jenners relatie met Harry Styles

Kendall Jenner's eerste openbare romance was met voormalig One Direction-lid en "As It Was"-zanger Harry Styles. Het gerucht ging dat de twee eind 2013 voor het eerst romantische banden hadden, nadat ze op verschillende dates samen waren gespot. Ze voedden datingspeculaties toen ze in 2014 op skireis gingen naar Mammoth Mountain in Californië, gevolgd door PDA-vakanties in Anguilla en St. Barts in 2015. Hoewel ze nooit direct verklaarden dat ze een stel waren, bevestigde Kendalls moeder Kris Jenner hun relatie jaren later door een spelletje "Never Have My Kids Ever", zoals te zien was in de show van Ellen DeGeneres in maart 2021.

7 Kendall Jenner And A$AP Rocky's Romance

Nadat er in 2016 geruchten waren ontstaan over een romance, werden het supermodel en de "Fking problems"-rapper samen gespot op een Coachella-feestje, waarbij ze erg gezellig en "paar-y" werden, volgens een E! Nieuwsbericht april 2017. Een maand later haalden ze opnieuw de krantenkoppen, nadat ze samen het Met Gala hadden bijgewoond en veel PDA's hadden getoond.

Een bron vertelde Us Weekly echter dat de twee niet exclusief aan het daten waren, en dat ze elkaar eigenlijk niet vaak zagen vanwege hun hectische schema's. Momenteel heeft A$AP Rocky een relatie met supersterzanger en FENTY-oprichter Rihanna, met wie hij een zoontje deelt.

6 Blake Griffins tijd met Kendall Jenner

Kendall Jenner begon in september 2017 te daten met de aanvaller van Brooklyn Nets, Blake Griffin, kort nadat ze werden gespot toen ze samen een Travis Scott-concert verlieten. Een bron dicht bij het model bevestigde hun relatie met US Weekly in oktober en vertelde de publicatie: Ze zijn legitiem. Ze zijn een volwaardig stel. Kendall is naar veel van zijn wedstrijden geweest en ze hebben thuis genoten als Blake in de stad is. Ze zijn goed.'

Kendall bevestigde zelf hun romance in een interview met Vogue in maart 2018. "Ik ben blij. Hij is erg aardig. Ik heb iemand die heel aardig voor me is", zei ze. maand later.

5 Kendall Jenners relatie met Anwar Hadid

In juni 2018 werd Kendall Jenner betrapt op zoenen met de jongere broer van Gigi en Bella Hadid, Anwar, tijdens een afterparty van de CFDA Awards. Hun "zware make-outsessie" werd voor het eerst gemeld door TMZ, die zei dat de twee ongeveer twee uur rondhangen in Socialista New York, "kussend en knuffelend" in het bijzijn van hun vrienden. Fast-forward naar september 2018, ze werden opnieuw betrapt op het sluiten van lippen op een New York Fashion Week-feest in Soho.

“Kendall zat de hele nacht bij Anwar en zoende een hele tijd met hem”, vertelde een bron aan Page Six. "Het kan ze niet schelen wie ze zag." Een andere bron die weken later met ET sprak, verduidelijkte echter dat wat ze hadden niets ernstigs was. Anwar heeft recentelijk een relatie gehad met popster Dua Lipa; de twee gingen in december 2021 uit elkaar, na twee jaar een relatie te hebben gehad.

4 De relatie tussen Kendall Jenner en Ben Simmons

The Keeping Up With the Kardashians-ster had een aantal jaren een knipperlichtrelatie met de Brooklyn Nets-aanvaller, Ben Simmons. De twee begonnen elkaar voor het eerst te zien in mei 2018, met een bron die Us Weekly in juli vertelde dat ze "aan het daten waren en exclusief waren, hoewel niet officieel".

Na die zomer uit elkaar te zijn gegaan, kwamen de twee weer bij elkaar, om in mei 2019 weer uit elkaar te gaan. Half december gaven ze hun relatie nog een kans, maar uiteindelijk gingen ze pas een paar maanden later weer uit elkaar. Ben, 25, is nu verloofd met tv-presentator Maya Jama; hij vroeg Maya, 27, in december 2021 ten huwelijk.

3 Wat is er gebeurd tussen Kendall Jenner en Devin Booker?

Kendall Jenner zou in 2020 voor het eerst romantische banden hebben met Devin Booker, toen ze samen werden gespot op een roadtrip naar Sedona, Arizona. Destijds vertelde een bron aan Us Weekly dat, hoewel de twee zeker "aan het haken" waren, het nog niet serieus was tussen het supermodel en de Phoenix Stuns-bewaker.

Desalniettemin bevestigden Kendall en Devin in februari 2021 hun relatie door net op tijd voor Valentijnsdag IG-officieel te worden. Ze vierden hun eerste verjaardag als koppel in juni van datzelfde jaar, waarbij Kendall naar Instagram Stories ging om een knuffelfoto met Devin te delen, met het eenvoudige onderschrift: "365."

Kendall heeft haar laatste breuk doorgemaakt, zoals bronnen melden dat zij en Devin Booker vanaf juni 2022 hun eigen weg zijn gegaan. Us Weekly meldt dat de twee "uit willen zoeken of een toekomst samen is wat bedoeld is om te zijn. [Ze] nemen deze keer de tijd om zich op zichzelf te concentreren."

2 Waarom Kendall Jenner haar relaties privé houdt

In een gesprek met gastheer Andy Cohen tijdens de KUWTK-reüniespecial, legde de 26-jarige ster, die notoir privé is als het gaat om haar liefdesleven, uit waarom ze haar relaties liever weg en uit het publiek houdt oog. "Kylie (haar zus) en ik hebben de kans gehad om onze oudere zussen door huwelijken en relaties en scheidingen en al deze dingen te zien gaan, en ze vrij in het openbaar te doen", zei ze."Het is helemaal niet beledigend voor [hen], maar ik denk dat het van jongs af aan een persoonlijke voorkeur was dat ik [dat] niet wilde doen."

Kendall voegde eraan toe dat deze beslissing haar relaties veel heeft geholpen, vooral die met Devin. "Ik denk dat het mijn leven een stuk gemakkelijker maakt en onze relatie een stuk beter, om helemaal eerlijk te zijn", zei ze. "Ik heb gewoon het gevoel dat het een privé-aangelegenheid is, het is niet echt aan iemand anders om te oordelen of te weten."

1 Wil Kendall Jenner een baby?

Nu, de vraag van een miljoen dollar: zal Kendall Jenner een baby krijgen? En nog belangrijker, wanneer? We zijn geen helderzienden, dus we weten de antwoorden daarop niet, maar het supermodel heeft in een recente aflevering van Hulu's The Kardashians gesproken over babykoorts en de mogelijkheid om haar eigen gezin te stichten. Terwijl ze aan het winkelen was voor haar zus Kylie – die op dat moment zwanger was van haar tweede kind – zei Kendall tegen haar zus Khloe: "Oh mijn god, in een babywinkel zijn voelt tegenwoordig echt voor mij. Net alsof de dag voor mij komt, weet je?" "Omdat ik 26 ben, voelt het een beetje meer echt voor mij", voegde het supermodel eraan toe, waarop Khloe grapte: "Zesentwintig? Kendall, dat is niet oud om een baby te krijgen.”

Voorafgaand aan deze scène sprak hun moeder Kris met Kendall over de mogelijkheid om haar eigen baby te krijgen, waarop het supermodel toegaf dat ze "ongemakkelijk" was met de suggestie. "Je blijft me vertellen: 'Je wordt er niet jonger op', maar raad eens? Het is mijn leven. Ik weet niet of ik er al klaar voor ben", zei Kendall tegen haar moeder. Het model voegde eraan toe dat ze nog veel over zichzelf moet uitzoeken voordat ze een kind in haar leven kan brengen. "Ik geniet nog steeds van het leven in mijn eentje. En daar heb ik nu geen problemen mee", zei ze.

Aanbevolen: