Hier is hoe Gibby van 'iCarly' een indrukwekkende nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Gibby van 'iCarly' een indrukwekkende nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde
Hier is hoe Gibby van 'iCarly' een indrukwekkende nettowaarde van $ 8 miljoen vergaarde
Anonim

Als Nickelodeon wordt genoemd, denk ik aan een stel kinderen die spelen en plezier hebben. De waarheid is echter dat deze jongeren aanzienlijke rijkdom vergaren, dankzij hun werken op het platform.

Neem het geval van Noah Munck als voorbeeld, het voormalige kindsterretje heeft nu een nettowaarde van $ 8 miljoen en een groter percentage hiervan kwam van zijn Nickelodeon-projecten.

Jarenlang zwaaide hij de scepter als een van de meest geliefde persoonlijkheden in de show, iCarly, terwijl hij speelde als Gibby. Nu is hij meer dan alleen een kind, maar iemand die maar liefst een miljoen heeft vergaard, en dit is hoe hij het deed!

Noah Munck als acteur

Commercials zijn zonder twijfel niet de meest glamoureuze vooruitzichten in de entertainmentwereld, maar ze kunnen een geweldige methode zijn voor acteurs om hun voet tussen de deur te krijgen. Noah Munck begon zijn carrière op deze manier en ging daarna werken voor grote bedrijven zoals Volkswagen.

In 2007 bloeide zijn acteercarrière toen hij het personage Gibby speelde in de Nickelodeon-televisieserie, iCarly. Later, na het vierde seizoen, werd hij een vaste cast van de show. Voor zijn rol werd hij genomineerd voor de Kids' Choice Awards in de categorie "Favorite TV Sidekick".

Toen speelde de acteur in 2013 in de spin-off van iCarly, bekend als Gibby. In de show werkte hij in een plaatselijk recreatiecentrum waar hij vier middelbare scholieren begeleidde en opleidde. Hoewel de serie niet aansloeg bij de kijkers, speelde Noah in 2014 de rol van Gibby in een andere spin-offserie genaamd Sam & Cat.

Noah gaf uitstekende optredens in de verschillende series, vooral in iCarly, de televisieserie die ongeveer zes jaar liep en in die tijd uitgroeide tot een van de meest bekeken kinderprogramma's ter wereld. Een dergelijk succes dreef hem naar het sterrendom en leverde hem ook een knap salaris op, aangezien hij later in films werd gecast.

In 2010 speelde hij de rol van Mackenzie in de film Rules of Engagement en het jaar daarop was hij te zien in de film Bad Teacher als Tristan en de film The Rainbow Tribe als Ryan. In 2012 kreeg de jonge ster een rol in de televisieserie Figure It Out.

Naast bekend te staan als Gibby op iC arly, speelde Noah ook als "Naked Rob" Smith in de televisieserie The Goldbergs. Hij heeft ook een YouTube-kanaal waar hij comedyvideo's maakt. Hij werd al snel een begrip toen hij het personage van Ben Rogers speelde in de beroemde film Tom Sawyer & Huckleberry Finn in 2013. In datzelfde jaar speelde hij een rol in nog drie films, Nicky Deuce, Arrested Development en Swindle.

Noah Munck als muzikant en YouTuber

Noah is niet alleen getalenteerd in acteren; hij maakt ook muziek. Onder de bijnaam NoxiK brengt hij elektronische dansmuziek uit. Zijn eerste single, Beginnings, werd uitgebracht in 2012, terwijl zijn nummer Killjoy matig succes behaalde op SoundCloud en Youtube. Later bracht hij een kleine EP uit genaamd Hotline. In 2014 bracht Noah zijn eerste officiële EP uit, getiteld Road Warrior.

In juni 2015 startte de acteur een YouTube-kanaal met de naam Sadworld met 250.000 abonnees. Hij plaatste "rare, absurde" en experimentele comedyvideo's. Zijn werken hebben een andere stijl van bewerken, die vaak wordt omschreven als een combinatie van foto's, video's, geluiden en glitches.

Noah heeft een aantal EP's en singles uitgebracht en geld verdiend via het YouTube-partnerprogramma - wat heeft geholpen om zijn vermogen aanzienlijk te vergroten.

Noah Munk's nettowaarde vergeleken met andere top iCarly-castleden

Er is veel gemaakt van het succes dat Noah Munk behaalde met acteren in iCarly, maar de waarheid blijft dat dit niet mogelijk zou zijn geweest zonder de ongelooflijke castleden van de serie. Onder hen zijn Miranda Cosgrove, Nathan Kress, Jennette McCurdy, Jerry Trainor en Mary Scheer. Elk van hen is sindsdien verder gegaan met hun carrière en floreert in hun eigen vakgebied.

Jennette McCurdy is nu een komiek en actrice met een nettowaarde tussen de $ 5 miljoen en $ 6 miljoen. Nathan Kress, aan de andere kant, heeft ook podcasting op zich genomen met een netto van $ 1,5 miljoen. Jerry Trainor en Mary Scheer blijven genieten van succesvolle acteercarrières en hebben een nettowaarde van respectievelijk $ 1,5 en $ 1,1 miljoen.

Noah Munck heeft een geschat vermogen van meer dan $8 miljoen. Hij heeft deze enorme rijkdom verdiend door zijn succesvolle carrière als acteur, komiek, muziekproducent en YouTube-persoonlijkheid. De persoon wiens vermogen dicht bij hem in de buurt komt, is zijn co-ster Miranda Cosgrove, die maar liefst $ 10 miljoen vermogen heeft.

Niet erg, Gibby!

Aanbevolen: