Hier is hoe Lauren van Netflix' 'Love Is Blind' haar nettowaarde van $ 1,5 miljoen vergaarde

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Lauren van Netflix' 'Love Is Blind' haar nettowaarde van $ 1,5 miljoen vergaarde
Hier is hoe Lauren van Netflix' 'Love Is Blind' haar nettowaarde van $ 1,5 miljoen vergaarde
Anonim

Het doel van Netflix's Love Is Blind is dat singles doorgaan, diepe en emotionele connecties creëren met iemand die ze nog nooit eerder hebben ontmoet, en aan het einde trouwen van de voorstelling. En hoewel sommige stellen dit doen, komt het zelden voor. Maar één ding is zeker: mensen die in de show verschijnen, gaan enorme fortuinen vergaren.

Sinds hun verschijning in de show zijn enkele van de originele castleden uitgegroeid tot volwaardige influencers, die fans in rekening brengen voor Cameo-shoutouts en werken met verschillende merken. Anderen hebben boeken geschreven, podcasts opgericht en zijn zelfs hun eigen bedrijf begonnen met kledinglijnen. Ze hebben veel geld verdiend en Lauren Speed Hamilton is daar zeker een van. Dit is hoe ze haar vermogen van $ 1,5 miljoen vergaarde!

Hoe heeft Lauren haar vermogen vergaard?

Laurens carrièreontwikkeling is doorgegaan sinds haar verschijning in de show. Ze is een bedrijfseigenaar, gastheer, auteur en creatief. Lauren en haar man Cameron hebben een boek geschreven met de naam Leap Of Faith en hebben een YouTube-kanaal gemaakt sinds ze liefde ontdekten in de show. Ze is eigenaar van een multimediabedrijf en is de co-host van MTV's datingshow Match Me If You Can.

Lauren plaatst ook veel door Instagram gesponsorde berichten en omdat ze 2,5 miljoen volgers heeft, kan ze bedrijven duizenden dollars vragen om met haar samen te werken. Ze heeft onlangs ook haar eigen podcast gemaakt, dus de kansen blijven voor haar stromen. Haar inspanningen hebben ertoe bijgedragen dat ze miljonair is geworden, met een nettowaarde van $ 1,5 miljoen.

Dankzij haar oprechte liefdesverhaal met Cameron Hamilton konden ze de harten van de kijkers veroveren. Het herinnerde iedereen eraan dat er een wereld buiten de camera's is en als ze eenmaal stoppen met rollen, zal het paar de samenleving onder ogen moeten zien en hoe het hun relatie ziet. Maar ondanks dat blijven Lauren en Cameron een favoriet paar bij fans!

Waarom is Lauren uit 'Love Is Blind' een favoriet bij fans?

Lauren Speed heeft misschien laten zien dat liefde blind is, maar haar betrokkenheid bij seizoen één van het Netflix-drama liet zoveel meer zien. Van Issa Rae op Insecure tot Kat Edison op The Bold Type, fans zien eerlijkere portretten van zwarte vrouwen op televisie dan ooit tevoren - en dit is van cruciaal belang.

Laurens positieve weergave op de realityshow van Netflix benadrukt dat zwarte vrouwen die hun ware en authentieke zelf zijn, mooi en wenselijk zijn - ongeacht hoe mensen eerder op reality-tv zijn geportretteerd. Meer toevoegen aan de liefde van fans voor Lauren is haar authentieke liefdesverhaal met Cameron Hamilton.

Velen waren onder de indruk toen Laurens vader zijn goedkeuring aanbood en Cameron verzekerde dat hij hem niet zal veroordelen voor iets anders dan hoe hij van zijn dochter houdt. Deze uitwisseling is van vitaal belang voor mensen die thuis kijken, omdat het bevestigt dat Lauren, net als elke andere zwarte vrouw op of buiten het scherm, onvoorwaardelijke liefde verdient, ongeacht haar ras.

Het liefdesverhaal van Lauren Speed en Cameron Hamilton is een van de mooiste die uit Love is Blind is voortgekomen. Een van de fans van de show gutste op Twitter: "Ik ben laat op Love is Blind, ik ben net klaar met seizoen één en zie waarom iedereen van Camden en Lauren hield, hun relatie leek het meest authentiek." Een andere Lauren-fan stemde in: “ik ben helemaal weg van Lauren. Ze is een tijdje koningin. Zij en Cameron waren mijn nummer 1 koppel tot en met seizoen één.”

Een ander schreef: "Ik ben erg laat, maar ik besloot gisteravond eindelijk te gaan kijken naar liefde is blind en ik ben al klaar met seizoen 1. Dat Lauren en Cameron me geobsedeerd hadden."

Velen vonden de reis van het paar naar de liefde het bekijken waard tussen de paren in seizoen 1. Een van hen zei: "Lauren & Cameron van Love is Blind zijn zo schattig. Toen hij haar beloofde: 'Ik ga voor je zorgen', begon ik letterlijk tranen te slikken! Iets over een zwarte vrouw die geliefd en gekoesterd wordt, is buitengewoon heilzaam.”

Zijn Lauren en Cameron nog steeds samen?

Het leven is niet van een leien dakje gegaan voor Lauren Speed en echtgenoot Cameron Hamilton sinds ze in het huwelijksbootje stapten in de finale van Netflix's Love is Blind, maar deze twee zijn nog steeds erg verliefd. Hoe gaat het met hun huwelijk? Tot zover goed! Ze houden hun fans altijd op de hoogte en delen alle belangrijke mijlpalen met hen.

Hoewel hun connectie onmiddellijk was, is het paar nog steeds sterk. Ze hebben een schijnbaar gelukkig huwelijk en hebben hun gezin uitgebreid door een hond te adopteren. Hoewel fans zich vaak afvragen hoe gelukkig het huwelijk van Lauren en Cameron is, is het, zo te zien op hun Instagram, best goed.

Als hun schattige posts op sociale media niet genoeg zijn, kunnen fans ook een kijkje nemen op hun YouTube-kanaal, Hangin' with the Hamiltons, dat hun dagelijkse leven laat zien (zonder tekenen van echtelijke ruzies).

Aanbevolen: