90 Day Fiancé': waar zijn Kim en Usman het niet over eens?

Inhoudsopgave:

90 Day Fiancé': waar zijn Kim en Usman het niet over eens?
90 Day Fiancé': waar zijn Kim en Usman het niet over eens?
Anonim

Usman Umar is niemand nieuw voor fans van de 90 Day Fiancé-franchise. Hij verscheen voor het eerst in de reality-tv-franchise tijdens seizoen 4 van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days toen hij een relatie had met Lisa Hamme (die hij Baby Girl Lisa noemde). Ze vloog naar Nigeria om met Usman te trouwen, en ze leken gelukkig, maar het paar ging in 2020 uit elkaar. Niemand zal zeker weten wat er precies tussen hen is gebeurd, maar fans denken waarschijnlijk dat het het leeftijdsverschil of de vertrouwensproblemen van alle meisjes was Usman had gesproken.

En nu lijkt Usman zichzelf te herhalen. Zijn nieuwe vriendin, Kim Menzies, is een stuk ouder dan hij en wordt jaloers op andere meisjes zoals Lisa. Ze hebben elkaar persoonlijk ontmoet tijdens het meest recente seizoen van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days en ze hebben nu al meer problemen dan de laatste relatie van Usman. Hier is alles waar Kim en Usman het niet over eens waren.

6 Usman wilde niet in Kims kamer slapen

Het eerste argument dat we zagen tussen Kim en Usman was toen Usman niet in de hotelkamer van Kim wilde slapen toen ze voor het eerst in Tanzania aankwam. Tijdens een aflevering van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, zei Kim tegen Usman: "Weet je, ik kwam hier om jou en je video te bekijken, maar ik kwam hier ook om een andere reden. Weet je wat ik bedoel? We hebben om elkaar te leren kennen. Dus ik denk dat je je kamer moet opgeven en aan iemand in je team moet geven. Ik wil echt dat je bij me blijft. Echt waar." Voor het grootste deel van het nieuwe seizoen van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days, Kim en Usman ruzieden heen en weer over de slaaparrangementen.

5 Kim en Usman ruzieden over het gebrek aan intimiteit

Usman gaf uiteindelijk toe en sliep naast Kim in haar hotelkamer, maar dat leidde uiteindelijk tot een nieuwe ruzie. Usman legde kussens tussen hen in in het bed en Kim was erg boos over het gebrek aan intimiteit tussen hen. Tijdens dezelfde aflevering van 90 Day Fiancé: Before the 90 Days zei Kim tegen de producers: "Ik wil het grote geheel zien. Weet je, ik wil het kussen zien. Ik wil hem in mijn bed zien slapen. Ik bedoel, zoals, kom op, bro, ik moet weten of die seksuele chemie er is. Ik wil zien hoe deze relatie op die manier gaat werken."

4 Kim was jaloers op andere vrouwen

Usman heeft heel veel problemen gehad met jaloezie in zijn relaties sinds zijn bekendheid veel vrouwen aantrekt. En het lijkt erop dat het met Kim op dezelfde manier zal zijn. Toen Usman een beroemde zangeres moest ontmoeten om over zijn videoclip te praten, zei Kim: "Wat is er in godsnaam aan de hand? Omdat je me hier hebt uitgenodigd. Dus waarom gaan we een andere meid ontmoeten? Ik niet' ik begrijp het niet." Kim leek wat kalmer toen ze de zangeres ontmoette met Usman, maar ze was er nog steeds niet blij mee.

3 Usman's vrienden kunnen niet opschieten met Kim

Usman's vrienden (die ook zijn managers en collega's zijn) waren degenen die de ontmoeting met de zangeres hadden geregeld, dus dat zorgde voor veel spanning tussen hen en Kim. Toen KIm vroeg om naar de ontmoeting met Usman te gaan, zei een van zijn vrienden: Ik denk dat Usman heel goed om Kimberly geeft, maar als we op openbare plaatsen zijn, houdt hij haar hand vast. Het is erg slecht voor zijn imago. Iemand zou maak gewoon een foto en zet hem online, alle mensen zullen zeggen: 'Oh, hij is weer terug met een andere oude dame.'” Kim had ook ruzie met Usman's vrienden toen hij zijn videoclip aan het opnemen was, omdat ze er niet een paar hadden dingen klaar. Kim wilde helpen om alles soepel te laten verlopen, maar het kwam over alsof ze als zijn manager wilde optreden en dat zorgde voor nog meer spanning.

2 Kim dacht dat Usman een aanzoek zou doen

Ook al heeft Usman Kim niet eens gevraagd om zijn vriendin te zijn, ze dacht nog steeds dat hij een aanzoek zou doen. Ze wil zo graag bij hem zijn dat ze hoopte dat hij een aanzoek zou doen terwijl ze op reis waren in Tanzania.

Dit werd beschreven door Showbiz CheatSheet: “Als Kimberly haar ogen sluit, legt ze haar hand voor haar gezicht en bedekt haar ogen. Usman wil Kimberly een halsketting geven uit zijn geboorteplaats in Nigeria. Hij kan haar de ketting niet omdoen met haar hand voor haar gezicht, omdat het haar nek blokkeert. Als hij Kimberly vraagt haar hand naar beneden te brengen maar haar ogen dicht te houden, denkt ze dat hij op het punt staat een ring om haar vinger te doen in een voorstel… Op een gegeven moment steekt Kimberly haar hand uit naar Usman, denkend dat ze een ring krijgt. Helaas was Usman niet van plan een voorstel te doen. Toen hij de ketting om Kimberly deed, zei ze: 'Oh, het is geen ring.'”

1 Kim wil een relatie, maar Usman weet niet zeker of hij er klaar voor is

Het lijkt erop dat de oorzaak van de problemen van Kim en Usman is dat ze zich in verschillende stadia bevinden als het gaat om klaar zijn voor een relatie. Kim heeft duidelijk gemaakt dat ze klaar is voor een relatie met Usman, maar hij wil meer tijd om haar te leren kennen voordat hij haar officieel vraagt om zijn vriendin te worden. Het is begrijpelijk dat ze niet zoveel tijd hebben om samen persoonlijk door te brengen, maar als Kim meer geduld had met Usman en ze op dezelfde lijn zouden komen over wat ze willen, zouden ze waarschijnlijk niet zoveel meningsverschillen hebben.

Aanbevolen: