10 reality-tv-spin-offs waar we nooit om hebben gevraagd (+5 die je niet eens meer weet)

Inhoudsopgave:

10 reality-tv-spin-offs waar we nooit om hebben gevraagd (+5 die je niet eens meer weet)
10 reality-tv-spin-offs waar we nooit om hebben gevraagd (+5 die je niet eens meer weet)
Anonim

Of we nu vrij en volledig toegeven dat we naar reality-tv kijken (zelfs oubollige of slecht geproduceerde programma's) of dat we nog steeds doen alsof we er niet regelmatig naar kijken, iedereen heeft zijn favoriete programma's. Misschien houden we ervan om te zien hoe mensen het uitvechten in wedstrijden, of zijn we fijnproevers die niets liever doen dan naar geweldige chef-koks kijken, of gaan we over dames die tegen elkaar schreeuwen.

Net als fictieve shows, zullen sommige realityshows leiden tot spin-offs als ze succesvol genoeg zijn of als een van de sterren verhandelbaar genoeg wordt geacht. En net als elk ander televisiegenre, zijn sommige geweldig … en sommige zijn echt slecht. Helaas voor fans van reality-tv zouden er meer dan een paar in die laatste categorie worden geplaatst.

Hier zijn 10 spin-offs van reality-tv waar we nooit om hebben gevraagd, samen met vijf waarvan we niet eens wisten dat ze bestonden.

15 We hebben nooit om 'Bethenny Ever After' gevraagd

Bethenny Ever After is een spin-off van Real Housewives of New York. Met in de hoofdrol Bethenny Frankel, onderzocht het haar huwelijk met Jason Hoppy en hun gezinsleven met hun dochter, Brynn.

Het was ongemakkelijk om te zien omdat ze zo'n slecht huwelijk hadden… en nu proberen ze nog steeds te scheiden.

14 We hebben 'Double Shot at Love met DJ Pauly D &Vinny' niet nodig

Pauly D en Vinny uit Jersey Shore hebben een realityshow in 2019… en het is er een die we absoluut niet nodig hebben.

Het is behoorlijk ruig als beroemdheden schitteren in hun eigen realityshows die zich richten op daten. Of ze nu worden opgezet of advies geven, het is nooit zo leuk om naar te kijken.

13 We herinneren ons de 'Housewives' spin-off 'Date My Ex: Jo &Slade' niet

De kans is groot dat we nog nooit van de reality-spin-off Date My Ex: Jo & Slade hebben gehoord. Deze twee waren een koppel in de begindagen van Real Housewives of Orange County, maar Jo hield het niet lang vol (waarschijnlijk omdat ze, hoewel ze lief is, geen voorliefde voor drama lijkt te hebben).

Deze show duurde ook niet lang. Heeft iemand het zelfs gezien?!

12 En 'Snooki &Jwoww' was niet zo goed als 'Jersey Shore'

We hadden de MTV-show van Snooki & Jwoww ook niet nodig, en zelfs als we grote fans zijn van deze twee, blijven we bij die mening.

Soms is het oké om mensen in de show te laten blijven die hen beroemd heeft gemaakt in plaats van een spin-off te creëren. Dat was hier het geval. Het voelt altijd als een bleke imitatie.

11 Houdt iemand echt van 'Bachelor In Paradise'?

Mensen die dol zijn op The Bachelor (en er nog meer van houden om er met hun vrienden over te praten dan daadwerkelijk af te stemmen op de show) zouden waarschijnlijk toegeven dat de spin-off Bachelor In Paradise niet nodig is.

Het is op zijn zachtst gezegd een ongemakkelijke show, en het origineel is zoveel beter en leuker om fan van te zijn.

10 We herinneren ons 'Manzo'd With Children' niet eens meer

Caroline Manzo was een geweldige functie van Real Housewives Of New Jersey. Hoewel we begrijpen dat ze haar eigen spin-off zou krijgen omdat ze hilarisch is (en haar luidruchtige familie is ook geweldig), is de waarheid dat dit een behoorlijk saaie show was.

En de kans is groot dat we ons niet eens herinneren dat het bestond, omdat we er misschien niet eens van gehoord hebben. Het is een spin-off die niemand nodig had.

9 'Teen Mom 3' is zeker niet zo goed als de anderen

We hebben ook nooit om Teen Mom 3 gevraagd. Herinnert iemand zich deze spin-off nog? Dat zou waarschijnlijk een nee zijn.

Het is veilig om te zeggen dat zelfs Teen Mom 2 niet zo gedenkwaardig of populair is als het origineel, Teen Mom, met de vier jonge moeders waar we allemaal aan denken als we het over de franchise hebben.

8 We wilden 'Newport Harbor: The Real Orange County' niet

Deze realityshow kwam na Laguna Beach en hoewel we de goede tijden (en hoge kijkcijfers) graag willen behouden, moeten we eerlijk toegeven dat we nooit om deze spin-off hebben gevraagd.

Zelfs als we naar deze foto van de cast kijken, denken we dat ze te hard hun best deden om het origineel te kopiëren. Drie van de meisjes lijken zelfs op LG en The Hills-ster Lauren Conrad.

7 En we hadden 'Life Of Kylie' nooit echt nodig

Veel fans van Keeping Up with the Kardashians hebben waarschijnlijk niet eens de spin-off van Kylie Jenner gezien, Life of Kylie, en daarom duurde het maar één seizoen.

De beoordelingen waren behoorlijk slecht. Het leek me gewoon niet nodig om Kylie in haar eentje in de gaten te houden. We houden allemaal van de originele show.

6 Velen van ons hebben nooit afgestemd op The Hills Spin-off 'The City'

Soms zien zelfs grote, trouwe fans van een realityshow liever geen spin-off. Toen Whitney Port haar eigen show kreeg na The Hills, speelde het zich af in NYC en heette het The City.

Velen van ons hebben zelfs nog nooit een aflevering gezien, waardoor dit weer een spin-off van de realityshow is waar we nooit om hebben gevraagd.

5 Zelfs Kardashian-fans houden niet van 'Kourtney en Khloé Take The Hamptons'

Het is logisch dat een KUWTK-spin-off niet heel veel seizoenen heeft geduurd, omdat fans zeker liever zouden afstemmen op de OG-realityshow.

We willen fans meer geven van wat ze willen… maar in dit geval wilden fans dit helemaal niet. De show is gewoon niet erg goed.

4 We hebben nooit om 'Mama June: From Not To Hot' gevraagd

Mama June is een behoorlijk polariserende figuur, en dat geldt ook voor de realityshow die haar beroemd heeft gemaakt, Here Comes Honey Boo Boo.

We hebben ook nooit om de spin-off gevraagd die ze kreeg: Mama June: From Not To Hot. Alleen al afgaand op de titel is dit behoorlijk aanstootgevend en het lijkt erop dat het geen erg goede vibes afgeeft.

3 Wisten we zelfs dat 'Audrina' bestond?

Audrina staat bekend om haar tijd in de MTV-realityserie The Hills. Ze kreeg een spin-off met haar voornaam.

Wisten we zelfs dat deze show bestond? Echt niet. Dit is zeker de eerste keer dat we erover horen. Dus dat zegt waarschijnlijk veel over de kwaliteit van de show…

2 We hebben nooit gevraagd om 'Paris Hilton's Britse beste vriend'

My New BFF is een realityserie waarvan het heel goed mogelijk is dat we er nog nooit van hebben gehoord. Nou, het blijkt dat Paris Hilton haar eigen spin-off van deze show had.

Ja, we hebben ook nooit om deze show gevraagd … vooral omdat we niet eens wisten dat het iets was. We kijken liever herhalingen van The Simple Life.

1 We herinneren ons ook 'Storage Wars Canada' niet

Storage Wars is een populaire reality-tv-serie, hoewel sommige mensen zich misschien afvragen waarom je mensen zou willen zien praten over zo'n saai onderwerp.

Aan ieder zijn eigen… en aan ieder zijn favoriete realityshow. Maar toch weten we niet zeker of we ons herinneren dat er een Canadese versie van deze serie was.

Aanbevolen: