Big Brother All-Stars: de 5 grootste schurken (& helden)

Inhoudsopgave:

Big Brother All-Stars: de 5 grootste schurken (& helden)
Big Brother All-Stars: de 5 grootste schurken (& helden)
Anonim

Onze problemen zijn bijna achter ons. Yup, Big Brother 22 is bijna tot zijn conclusie gekomen. Dit All-Stars-seizoen was ronduit verschrikkelijk, geruïneerd door pre-game allianties, slechte castingbeslissingen en het verwijderen van favoriete huisgast na favoriete huisgast, rug aan rug.

Vandaag gaan we terugkijken op het seizoen en bepalen wie de grootste helden en schurken van het seizoen waren. Er is genoeg om in te duiken, dus laten we er meteen in duiken met niet zomaar een held, maar de held van Amerika.

10 Held: Janelle

Janelle Pierzina Grote Broer 22
Janelle Pierzina Grote Broer 22

Janelle hield het misschien niet lang vol op 22, maar ze drukte haar stempel op het seizoen. Ze maakte Nicole constant aan het huilen over letterlijk niets zoals de koningin die ze is voordat ze werd uitgeschakeld vanwege een HOH-competitie die waarschijnlijk van haar had moeten zijn. Desalniettemin heeft ze ons drie weken gegeven om absoluut iconisch te zijn en janellousy toe te brengen aan de rest van de huisgasten voordat ze naar huis werden gestuurd. Krachtig.

9 Schurk: Nicole

Nicole Franzel Grote Broer Win
Nicole Franzel Grote Broer Win

Als Nicole bezat dat ze elke keer dat ze het spel speelt als een schurk optreedt, zou ze niet zo gehaat zijn. In plaats daarvan huilt ze om alles en doet ze alsof ze een slachtoffer is, terwijl ze constant achter de rug van mensen aan gaat en tegen ze liegt. Zo won ze haar vorig seizoen, en ze heeft ongeveer een 50/50 kans om het dit seizoen opnieuw te doen als ze erin slaagt Cody voor de laatste twee uit te zetten.

8 Held: Kaysar

Janelle en Kaysar
Janelle en Kaysar

Hoe gaat het met KAYSAR? Koning Kaysar onderging hetzelfde lot als Janelle en werd in 22 voor de vierde keer uit de prejury gezet. Au. Niettemin had hij, voordat hij naar huis werd gestuurd, talloze gesprekken met de huisgasten over de echte problemen waarmee de Verenigde Staten op dit moment worden geconfronteerd. Het was ongelooflijk oprecht en bracht een moment van oprechte oprechtheid in een spel dat draait om achterbaksheid en liegen.

7 Schurk: Cody

Cody Califiore Big Brother 22
Cody Califiore Big Brother 22

Cody, de hoofdveroorzaker van de pre-season gameplay die dit seizoen absoluut verpestte, is dit hele seizoen een absolute schurk geweest. Hij heeft vanaf de eerste dag de touwtjes in handen en heeft week na week een superioriteitsgevoel om hem heen gehad. En als dingen niet gaan zoals hij wil, gedraagt hij zich als een kind dat niet heeft gekregen wat ze willen. Toch gaat hij dit seizoen waarschijnlijk de overwinning pakken.

6 Held: Da'Vonne

Da'Vonne Rogers in Big Brother
Da'Vonne Rogers in Big Brother

Meme-koningin Da'Vonne was dit seizoen een absolute schat, net als in elk seizoen waar ze deel van uitmaakt.

Da'Vonne werd helaas vrij vroeg dit seizoen afgezet vanwege, laten we eerlijk zijn, behoorlijk wat racisme waardoor ze niet in een grote alliantie kon zitten. Desondanks won ze dit seizoen haar eerste wedstrijd en slaagde ze erin de machtsalliantie te laten ontsporen, al was het maar voor een week.

5 Schurk: Kerstmis

Kerst Abbott Big Brother
Kerst Abbott Big Brother

Kerstmis is verschrikkelijk, net als haar vorig seizoen. Verras verrassing. Dit seizoen is ze zo venijnig als altijd geweest, heeft ze Ian aangevallen vanwege methoden die hij gebruikt om met zijn autisme om te gaan, heeft ze Da'Vonne genoemd bij de naam van de zwarte vrouw die ze in haar oorspronkelijke seizoen heeft gepest, en is ze over het algemeen vanaf het begin afschuwelijk geweest. Zo blij dat we haar over Jessica hebben gekregen.

4 Held: Ian

Ian Terry Big Brother 22
Ian Terry Big Brother 22

Ian heeft dit seizoen misschien geen geweldige wedstrijd gespeeld, maar hij was nog steeds een van de weinige lichtpuntjes van dit negatieve seizoen. Hij was het doelwit van een behoorlijk wrede intimidatie, en hij kon nooit pronken met zijn strategie behalve heel neutraal spelen, wat hem op de lange termijn eigenlijk pijn deed. Desondanks was hij een genot om van week tot week naar te kijken.

3 Schurk: Memphis

Memphis Garrett Big Brother 22
Memphis Garrett Big Brother 22

Memphis, Memphis, Memphis. Deze man maakte grapjes over Ian's methode om met autisme om te gaan, viel David meedogenloos aan om schijnbaar geen echte reden naast zijn ras (en enkele nauwelijks verhulde newbie-referenties), en had schijnbaar een soort van relatie met Kerstmis? Prullenbak, keer op keer. Hij is gemakkelijk een van de slechtste aspecten van dit seizoen geweest en hij was een plaatsvervanger. Wat een schande.

2 Held: David

Big Brother 22 David
Big Brother 22 David

David was geen goede Big Brother-speler en had dit seizoen eigenlijk niet moeten worden teruggebracht om te spelen, maar hij kwam toch. Hij won niet zoveel behalve een geheime kracht die Dani dwong iemand naast hem te nomineren. Afgezien daarvan strompelde hij zich een weg door het spel en leek nooit zo'n groot plan te hebben. Desondanks was hij dit seizoen een van de weinige spelers die geen monster was, dus hij staat aan de positieve kant van de lijst.

1 Schurk: Dani

Dani Grote Broer 22
Dani Grote Broer 22

Dani was net zo'n schurk als de hele zijkant van het huis waarmee ze was uitgelijnd. Ze lachte om de afschuwelijke grappen van Memphis, ze richtte zich op zwarte huisgasten in plaats van op mensen die haar spel eigenlijk bedreigden, en was in wezen Cody's hulpje totdat ze werd weggestemd. Dani was misschien een favoriet bij de fans in haar voorgaande seizoenen, maar deze keer bracht ze zichzelf keer op keer in contact met de verkeerde mensen. Het was jammer om te zien gebeuren, omdat veel fans verheugd waren om haar terug te zien keren voor haar derde seizoen.

Aanbevolen: