De grootste sterren om Batman-schurken door de jaren heen te spelen

Inhoudsopgave:

De grootste sterren om Batman-schurken door de jaren heen te spelen
De grootste sterren om Batman-schurken door de jaren heen te spelen
Anonim

Generaties hebben zich vermaakt met de rol van Batman sinds de originele film uit 1966. Generaties acteurs hebben deze iconische rollen ook op zich genomen en om de paar jaar kijken we uit naar wie de volgende stap in deze rollen zal zetten. We hebben bijvoorbeeld net Robert Pattinson. The Batman is een kaskraker, maar we willen nu al weten wie de volgende zou kunnen zijn om Batman te spelen?

En laten we niet alle geweldige acteurs vergeten die in de loop der jaren in de rollen van de beste Batman-schurken zijn gestapt en het succes van het Batman-verhaal hebben verrijkt.

Colin Farrell en Paul Dano zijn de nieuwste A-lijstacteurs die zich bij deze lijst van Batmans aartsvijanden voegen en de schoenen vullen van andere iconische acteurs. Zoë Kravitz maakte ook de lijst van anti-schurken en speelde voor de tweede keer Catwoman. Ze sprak eerder de rol van Catwoman uit in The Lego Batman Movie uitgebracht in 2017. Antihelden zullen niet in deze lijst worden opgenomen omdat sommigen een inconsistente haat-liefdeverhouding met Batman hebben, soms neigend naar heldenkenmerken. Vandaag zijn we alleen gefocust op de schurken.

9 Tom Hardy As Bane

De eerste real-life schermweergave van Bane was erg cartoonesk. De volgende afbeelding met Tom Hardy, die ook de volgende James Bond zou zijn, was angstaanjagend. Hardy bouwde zich op voor de rol in The Dark Knight Rises, uitgebracht in 2012.

8 Heath Ledger As The Joker

Als je naar het optreden van Ledger kijkt, hangt er iets griezeligs aan vast. Hij kreeg postuum de Oscar voor Beste Mannelijke Bijrol in The Dark Knight, die werd aanvaard door zijn ouders en zus.

De iconische rol was al vele malen eerder gespeeld en is sindsdien vele malen gespeeld. Het werd beroemd gespeeld door zowel Joaquin Phoenix als Jack Nicolson. Jared Letto's vertolking van de Joker in Suicide Squad heeft bijgedragen aan het succes van het verhaal van Harley Quinn en inspireerde Birds of Prey met Margot Robbie in de hoofdrol. Het gerucht gaat ook dat de Arkham-gevangene gespeeld door Barry Keoghan in de nieuwste film The Batman was eigenlijk de Joker.

7 Colin Farrell als de pinguïn

Colin Farrell zat vier uur in een make-upstoel voor elke shoot om te transformeren in Ozwald Cabblepot. HBO denkt aan een spin-off serie met Farrell in de hoofdrol. Danny Devito speelde deze rol, maar de protheses waren helemaal niet indrukwekkend, en dus zijn fans enthousiast over de nieuwe vertolking.

6 Aaron Eckhart als Two-Face

Hoewel Tommy Lee Jones ook een fantastische acteur is, had de rol meer inhoud in The Dark Knight-saga dan toen Jones de rol speelde. Aaron Eckhart heeft gezegd dat het verhaal een weerspiegeling is van onze tijd, en het uitstekende schrijven maakte het verhaal relevant.

5 Jim Carey en Paul Dano als de Riddler

Jim Carey is onlangs de grote 60 geworden, maar je zou geen idee hebben op basis van zijn energieniveau. In 1995 bracht Carey een unieke kijk op het Riddler-personage in Batman Forever met zijn authentieke humor die moeilijk te evenaren is. Paul Dano veranderde de rol in The Batman volledig en sommigen denken dat hij de donkere kant van het personage opnieuw heeft gedefinieerd. Is het mogelijk om te kiezen tussen deze iconische acteurs?

4 Uma Thurman als Poison Ivy

Thurman staat bekend om het spelen van Dr. Pamela Isley in Batman & Robin en om haar iconische betoverende dansscène, zoenen met Robin en het bedwingen van gif. De eco-terrorist zal misschien nooit meer op zo'n unieke manier worden geportretteerd, maar we zijn nog steeds bereid om af te wachten.

3 Cillian Murphy als de vogelverschrikker

De vogelverschrikker is een paar keer in live-action verschenen, ook in Gotham. Charlie Tahan speelde oorspronkelijk de rol in de show, maar werd verwisseld met acteur David W. Thompson vanwege Tahan's conflict met het fotograferen van Ozark.

Peaky Blinder-ster Cillian Mirphy speelde bijna Batman, maar zijn vertolking van Dr. Jonathan Crane, The Scarecrow, in alle drie de films van Christopher Nolan, was consistent en huiveringwekkend, waardoor we onze ergste angsten onder ogen moesten zien.

2 Jesse Eisenberg als Lex Luther

Sommige stripfans twijfelden aan het casten van Eisenberg als Lex Luther. Eisenberg, die werd geïntroduceerd in Batman V. Superman: Dawn Of Justice, speelt echter een overtuigende schreeuwende schurk die zijn slimheid gebruikt om corrupte leden van de Justice League te verslaan.

1 Arnold Schwarzenegger As Mr. Freeze

Als je Arkham City speelde, moest je het opnemen tegen de verschrikkelijke Mr. Freeze. In de strips was hij oorspronkelijk Mr. Zero. Maar weet je nog hoe geweldig het was toen Arnold Schwarzenegger de rol speelde in Batman & Robin? Best geweldig.

Aanbevolen: