Fans haten nog steeds deze schurken uit de 'The Bachelor'-franchise

Inhoudsopgave:

Fans haten nog steeds deze schurken uit de 'The Bachelor'-franchise
Fans haten nog steeds deze schurken uit de 'The Bachelor'-franchise
Anonim

Het enige zekere dat voortkomt uit vele seizoenen van De Bachelor-franchise is een zeer lange lijst van schurken. Om de goede man te steunen, moet er iemand zijn tegen wie je tegen de televisie schreeuwt. Het draait allemaal om balans. Sommige schurken uit de franchise waren zo verachtelijk dat fans hun sporen nog niet volledig hebben weggevaagd. Dit is misschien een show over liefde, maar het echte entertainment komt van alle gemene activiteiten.

Of ze nu om de verkeerde redenen in de show zijn of gewoon smakeloze persoonlijkheden hebben, er is er altijd minstens één per seizoen. Sommige van deze schurken bewijzen dat ze verlossende kwaliteiten hebben na de show en fans vergeven het hen. Anderen zijn hetzelfde gebleven buiten het scherm en worden tot op de dag van vandaag nog steeds gehaat door Bachelor Nation. Laten we eens kijken naar de meest controversiële schurken van de franchise.

10 Jed Wyatt: Hannah Brown's seizoen

Tijdens het seizoen van Hannah Brown als de vrijgezellin, voelde er altijd iets niet goed aan deze jongen uit Nashville die meer tijd op het scherm nam om zijn gitaar te spelen dan om de vrijgezellin na te jagen. Toen Wyatt op één knie ging zitten en Hannah ten huwelijk vroeg, duurde het niet lang voordat het nieuws bekend werd dat hij thuis een vriendin had. Wyatt was van plan om naar de show te gaan om zijn "muziekcarrière" te bevorderen, maar won per ongeluk de hele show. Fans moesten het hele seizoen zien spelen terwijl ze wisten dat daar iets heel raars aan de hand was. Voor elke man of vrouw die in het verleden is bedrogen, voelden alle fans de pijn van dit verraad.

9 Luke Parker: Hannah Brown's seizoen

Luke P. was vanaf het begin koploper nadat hij de eerste indruk had verdiend. Luke had Hannah Brown op een of andere manier vast, ook al lichtte hij op als een kerstboom vol rode vlaggen. Eindelijk, in een van de meest epische confrontaties tussen een vrijgezellin en een deelnemer… ging Hannah Brown ervandoor nadat Luke haar slet had beschaamd op live televisie. Iedereen weet wat er gebeurt tijdens de Fantasy Suites en het is meer een don't-ask-don't- tell-situatie. Luke had echter een beetje te veel te zeggen over de kwestie.

Voor zichzelf opkomen, zei Brown tegen Parker: "Je ondervraagt me, en je veroordeelt me, en je hebt het gevoel dat je het recht hebt om, en dat doe je op dit moment niet… Ik heb seks, en Jezus houdt nog steeds van me."

Daar houdt het niet op. Luke P. had het lef om weer te verschijnen nadat Brown hem had laten inpakken en de ontmoeting was weer een onvergetelijke scène. Hannah Brown tilde letterlijk het rozenpodium op in een poging om Luke P. het zwijgen op te leggen en het was een ongelooflijk krachtig moment.

8 Juan Pablo Galavis: zijn eigen seizoen

Op de een of andere manier werd Juan Pablo de schurk van zijn eigen vrijgezellenseizoen. Je moet ongelooflijk narcistisch zijn om het hele publiek tegen je op te zetten toen jij de originele was waar ze voor pleitten. Op een ander belangrijk moment in de geschiedenis van de bachelor vertelde Clare Crawley Juan Pablo dat hij weg was nadat hij haar had beschaamd omdat ze seks had in de Fantasy Suites.

Crawley verklaarde tijdens de laatste rozenceremonie: "Ik zou nooit willen dat mijn kinderen een vader zoals jij hebben", en stormde weg. Laten we zeggen dat Clare een kogel ontweek en dat beslissende moment haar zelfs een plek als hoofdrol opleverde in seizoen 16 van The Bachelorette.

7 Victoria Larson: het seizoen van Matt James

Victoria Larson is een van de nieuwere schurken van de franchise nadat ze kort verscheen in het tumultueuze seizoen van Matt James. Het duurde niet lang voordat het hele huis haar haatte en de fans volgden haar voorbeeld. Haar beroep kreeg het label 'Koningin', wat eerlijk gezegd alles zegt. Larson sprong door het huis terwijl ze een kroon droeg en toen ze eindelijk naar huis werd gestuurd, noemde ze Matt een "nar" en kondigde aan dat ze nooit meer met een "Matt" zou uitgaan.

Helaas werd ze gecast in het meest recente seizoen van Bachelor In Paradise en heeft ze haar status geüpgraded van 'Queen' naar 'Goddess'.

6 Kalon McMahon: Emily Maynards seizoen

Emily Maynard is een alleenstaande moeder en een van de meest geliefde vrijgezellen tot nu toe. Haar man, Ricky, stierf tragisch bij een vliegtuigongeluk terwijl ze zwanger was van haar dochter Ricki. Haar verhaal resoneerde met Bachelor Nation nadat ze in Brad Womack's seizoen verscheen en de wereld wilde dat Emily weer liefde zou vinden.

Dit verklaart waarom de slechterik tijdens haar seizoen een van de meest gehate aller tijden werd. Kalon McMahon noemde Emily's dochter, Ricki, 'bagage', wat leidde tot een van de meest verdienstelijke thuiszendingen ooit.

5 Corinne Olympios: Nick Viall's seizoen

Dit is een schurk die waarschijnlijk een hekel had aan… maar we houden toch best veel van haar. Corinne werd meteen iconisch vanwege haar liefde voor dutjes en het feit dat ze nog steeds een oppas had van in de twintig. De fans hadden contact met deze duttende koningin die ja, onvolwassen was, maar erg leuk. Nick Viall gaf haar uiteindelijk de laars omdat hij het niet aankon om de 24-jarige Floridian met een oppas ten huwelijk te vragen.

4 Yosef Aborady: Clare Crawley's seizoen

Niets had fans kunnen voorbereiden op het explosieve gedrag dat Josef naar Clare bracht tijdens een van de meest intense gesprekken in de geschiedenis van de bachelor. Josef, die een alleenstaande vader is, was woedend over de naakte trefbal-date… waar hij niet eens op was.

Yosef verklaarde: "Ik had veel meer verwacht van de oudste vrijgezel die ooit is geweest. Dat is niet het soort voorbeeld dat ik mijn dochter wil geven. Je geeft niet het goede voorbeeld voor mijn dochter." Hij voegde eraan toe: "Ik heb het gevoel dat ik het nu zelfs moet uitleggen, ik schaam me om met jou geassocieerd te worden. Ik kan niet geloven dat ik zoveel heb opgeofferd om hier te zijn alleen maar om deze onsmakelijke en klasseloze vertoning te zien. Ik meen het. Zoals, zo geschrokken.”

Het werd nog erger op de reünie toen de mannen Joseef kwamen halen, maar hij verdubbelde zijn giftige gedrag. Het is geen verrassing dat Clare haar iconische zin opnieuw tegen hem gebruikte en schreeuwde: "Ik zou nooit willen dat mijn kinderen een vader zoals jij hebben."

3 Courtney Robertson: het seizoen van Ben Flajnik

Courtney Robertson is de blauwdruk voor wat een succesvolle vrijgezellenschurk moet worden. Robertson is de enige slechterik die het hele seizoen daadwerkelijk heeft gewonnen en ze heeft er zelfs een boek over geschreven met de titel I Didn't Come Here to Make Friends. Zij en Ben Flajnik hielden het niet lang vol, maar ze kreeg toch de ring terwijl ze een manipulatief meesterbrein was.

2 Chad Johnson: JoJo Fletchers seizoen

Chad Johnson vertoonde zeer agressief gedrag tijdens het seizoen van Jojo en het was zeer problematisch. Hij vocht met bijna elke deelnemer aan de show en noemde zelfs de geliefde Sarah Herron, een "eenarmige b----." Op de een of andere manier werd hij gecast voor Bachelor In Paradise, maar hij werd tijdens de eerste aflevering afgetrapt omdat hij Chris Harrison had vervloekt.

1 Kelsey Poe: het seizoen van Chris Soules

Fans zouden willen dat ze Kelsey Poe uit het seizoen van Chris Soules van The Bachelor konden vergeten. Het is moeilijk om iemand te vergeten die het verhaal van het overlijden van haar man 'geweldig' noemt. Ja, ze noemde de vroegtijdige dood van haar man Sanderson Poe inderdaad 'geweldig'.

Tijdens een iconische twee-op-een date met de geliefde Ashley Iaconetti, werd Poe eindelijk naar huis gestuurd midden in een uitgestrekte woestijn. Toen Kelsey terugkwam, zat ze naast Ashely op het dagbed en staarde haar 30 seconden recht aan voordat Ashley het niet meer aankon en zich naar Kelsey wendde, die zei: "Ik weet wat je deed." Ongelofelijk. Dit was allemaal welverdiend nadat ze zichzelf de grootste vijand van het huis had gemaakt en mogelijk een paniekaanval had gefingeerd om meer tijd met Chris door te brengen.

Shout out naar jullie allemaal Bachelor Nation schurken! Hoewel een beetje koekoek… de show zou niets zijn zonder je manische opmerkingen en constante drama.

Aanbevolen: