25 Marvel-actiefiguren die onmogelijk te vinden zijn (en hoeveel ze waard zijn)

Inhoudsopgave:

25 Marvel-actiefiguren die onmogelijk te vinden zijn (en hoeveel ze waard zijn)
25 Marvel-actiefiguren die onmogelijk te vinden zijn (en hoeveel ze waard zijn)
Anonim

Marvel staat bekend om het produceren van enkele van de beste personageontwerpen in de branche. Het is niet meer dan normaal dat speelgoed op basis van hun karakters die kenmerkende stijl heeft die onze aandacht trekt. Natuurlijk, het meeste speelgoed is wegwerpbare plastic beeldjes die kinderen ontgroeien, maar geen speelgoed van Marvel. Dit speelgoed onderscheidt zich van de rest door hun pure kwaliteit. In feite zien de meeste Marvel-figuren eruit alsof ze rechtstreeks uit de stripboeken zijn gesprongen en de realiteit in zijn gesprongen! Het detailniveau in sommige van deze figuren is zo verbluffend dat sommige zelfs als kunst kunnen worden beschouwd.

Er uitzien als hun stripboektegenhanger is echter één ding, spelen als de personages waarop ze zijn gebaseerd, is iets anders. Gelukkig gaat het bij Marvel-speelgoed niet alleen om er geweldig uit te zien, maar ook om actie! Marvel-speelgoed zet de actie in feite in cijfers door ze functionerende accessoires en volledige articulatie te geven. Gezien de enorme fanbase van Marvel, blijft speelgoed op basis van hun personages meestal niet lang in de schappen. Dit zorgt er alleen maar voor dat hun marktwaarde omhoog schiet tot astronomische proporties!

Natuurlijk zijn sommige figuren gewoon waardevoller dan andere, omdat ze ofwel niet meer worden geproduceerd of in extreem beperkte hoeveelheden worden geleverd. Dit is precies de reden waarom verzamelaars belachelijke bedragen inruilen voor brokken plastic. Het is niet overdreven om te zeggen dat sommige Marvel-speeltjes zelfs meer kosten dan sieraden! De vraag is nu, zou je een felbegeerde Marvel-schat in je kast kunnen verbergen? Laten we het uitzoeken, want we brengen je 25 zeer ongrijpbare Marvel-actiefiguren die ook een flink prijskaartje hebben.

25 Red Skull Chase ($80)

Afbeelding
Afbeelding

De line-up van Marvel Legends van Toy Biz heeft ongetwijfeld enkele van de meest begeerde actiefiguren. Dit speelgoed staat bekend om zijn uitzonderlijke articulatie en griezelige details. Een daarvan is de zeldzame Red Skull Chase-variant.

De beschikbaarheid van dit cijfer heeft een bekendheid die wedijvert met die van Red Skull's.

Hoewel het al moeilijk is om de figuur zelf te vinden, is het nog moeilijker om er een te vinden die nog intact en ongeopend is. De prijs van een exemplaar dat nog in de doos zit, kan op eBay oplopen tot $ 70!

24 Spiraal Gouden Variant ($100)

Afbeelding
Afbeelding

De line-up van Marvel Legends-serie 6 heeft een aantal interessante figuren, zoals de meerarmige krijger Spiral. De figuur wordt meestal geleverd met een zilveren coating, maar er is een zeldzame gouden variant die vrij lastig te vinden is. Een out-of-the-box cijfer kan al oplopen tot $ 80.

Fans die een volledig ongerepte versie hopen te bemachtigen, moeten bereid zijn er meer dan $ 100 voor te betalen. Wie had gedacht dat het verkrijgen van een gouden spiraal net zo'n handvol is als haar personageontwerp?

23 Mecha Hulk ($350)

Afbeelding
Afbeelding

De dreigende Mecha Hulk-figuur van Toy Biz laat zien hoe het is als Hulk en The Terminator een baby hadden. Dit enorme stuk plastic wordt geleverd met een imposante uitdrukking, uitstekende details en zelfs werkende raketaccessoires. Het enige wat ontbreekt is, nou ja, de figuur zelf!

Cijfers van deze omvang verkopen meestal als pannenkoeken, dus het zal niet gemakkelijk zijn om een verzegelde te vinden. Een ongeopend exemplaar kan voor maar liefst $ 350 worden verkocht. Als de beschikbaarheid nu maar zo genereus was als de ruimte die het in beslag neemt.

22 Captain Marvel Tonner-pop ($ 400)

Afbeelding
Afbeelding

De 16-inch Captain Marvel-figuur van Tonner Doll heeft een prijs die net zo verbluffend is als hij eruitziet. De prijs van een ongeopend en onaangeroerd figuur kan online oplopen tot maar liefst $ 400. Het zou echter een geweldige prestatie zijn om er een te krijgen, omdat ze niet langer worden gemaakt.

Kleine juffrouw Marvel houdt ervan om moeilijk te krijgen te spelen.

Volgens Bleedingcool heeft het bedrijf dat deze poppen maakte onlangs de deuren gesloten. Om de zaken nog erger te maken, zou het succes van de Captain Marvel-film de waarde ervan nog hoger kunnen doen stijgen.

21 Hawkeye variant met gesloten boog ($100)

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs een kleine detailverandering kan een actiefiguur zeldzaam en extra speciaal maken. Dat is het geval met de Marvel Legends-serie 7 Hawkeye. De moderne versie van dit figuur wordt meestal geleverd met een recurveboog met een open handvat.

Verzamelaars die er een hebben die wordt geleverd met een boog met gesloten handvat, hebben in feite iets dat bijna $ 100 waard is. Het vinden van een gloednieuwe is echter een lange weg, zelfs voor Hawkeye. De meeste advertenties voor deze variant zijn verlopen of uitverkocht.

20 Grijze X-Force Deadpool ($ 250)

Afbeelding
Afbeelding

Deadpool-fans zouden graag de grijze X-Force Deadpool van Hasbro in handen krijgen. Dit 6-inch figuur is de definitieve versie van het personage. Het wordt geleverd met belangrijke verbeteringen ten opzichte van de Marvel Legends-versie, zoals betere articulatie, kleurenschema en meer accessoires.

De prijs kan net zo gek zijn als Deadpool zelf.

Het punt is dat het exclusief HasCon was, waardoor het extreem beperkt en relatief moeilijker te vinden is. Er is een goede reden waarom het in online winkels $ 250 kost.

19 Super Skrull transformeren ($500)

Afbeelding
Afbeelding

Het vinden van een Transforming Super Skrull-actiefiguur is net zo moeilijk als het spotten van een Skrull die vermomd is als een mens. Dit Toy Biz-figuur is er in verschillende versies, elk met verschillende prijzen. Er is de normale versie, de vurige achtervolgingsvariant en de duidelijke variant.

Helaas worden ze altijd in beperkte hoeveelheden verkocht en zijn ze vaak niet beschikbaar. De duidelijke versie verkoopt voor meer dan $ 80, terwijl de rode achtervolgingsvariant meer dan $ 100 kost. Ironisch genoeg kan de reguliere versie zelfs oplopen tot maar liefst $ 500 op sites zoals Amazon.

18 Build-A-Figuur Galactus complete set ($170)

Afbeelding
Afbeelding

Galactus is absoluut een van Marvel's meest angstaanjagende schurken, maar het bouwen van zijn Marvel Legends-figuur kan net zo intimiderend zijn. Verzamelaars zouden eerst de beruchte wereldeter moeten bouwen door elk personage in de serie 9-opstelling afzonderlijk te verzamelen. Dit is genoeg om sommige fans te laten opgeven.

Het hongert naar je portemonnee.

Degenen die wel een complete versie vinden, zullen ook te maken krijgen met de kosmische prijs, die vaak meer dan $ 170 bedraagt. Het vinden van een ongeopende complete set betekent nog meer betalen. In de hoop dit figuur helemaal opnieuw op te bouwen, is misschien net zo zinloos als het voeden van de onverzadigbare eetlust van Galactus.

17 BAF Apocalypse Black Variant ($100+)

Afbeelding
Afbeelding

Het bouwen van de reguliere versie van Apocalypse uit elk Marvel Legends-serie 12-figuur is al moeilijk genoeg. Het vinden van de zeldzame zwarte variant maakt het alleen maar moeilijker. Fans zouden eerst de zeldzame versie van elk stuk afzonderlijk moeten vinden.

Een onvolledige versie die niet eens in nieuwstaat is, kan al voor maar liefst $ 100 gaan. In feite kan zelfs een enkel onderdeel meer dan $ 50 per stuk kosten! Voor die prijs had deze unieke variant in plaats daarvan moeten worden hernoemd naar bankapocalyps.

16 Zilveren Luke-kooi ($200)

Afbeelding
Afbeelding

Luke Cage staat bekend om zijn opvallende gele kleding. Hoewel niet alle Luke Cage-actiefiguren gelijk zijn gemaakt. Sommige hebben de ontembare Power Man die in plaats daarvan een glanzend zilveren shirt draagt!

Deze ongrijpbare zilveren Luke Cage-variant varieert van $ 90 tot $ 200, afhankelijk van de staat, volgens actiefiguurprijsgids Dash. Het probleem is dat het zo schaars is dat er bijna niets online wordt verkocht. Fans zouden meer geluk hebben om in een echt glanzende zilveren kooi te komen dan om een van deze te bemachtigen.

15 SDCC Fall Of Archangel Set ($400)

Afbeelding
Afbeelding

San Diego Comic-Con is de thuisbasis van veel zeldzame actiefiguren, waaronder de exclusieve The Fall Of Archangel Marvel Legends-set. De set bevat Wolverine, Psylocke en natuurlijk Archangel zelf. Het is notoir moeilijk om een compleet exemplaar te vinden dat nog intact is.

Fans stuiten meestal op de reguliere single-pack Archangel of een onvolledig pakket van deze exclusieve SDCC. Een nieuw pakje verbrandt een biljet van $ 400 dwars door de zak van een verzamelaar. Dat gezegd hebbende, zou het kopen van deze set misschien voelen alsof je een val maakt, een hele steile ook.

14 McFarlane Spider-Man ($340)

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn letterlijk tientallen actiefiguur-iteraties van Spider-Man. Er is echter één versie die zich onderscheidt van de rest, en dat is de McFarlane Spider-Man van Toy Biz. Dit figuur heeft een superieure articulatie en komt in feite het dichtst in de buurt van speelgoed!

Met grote kracht komen nog hogere prijzen.

Gezien de overvloed aan poses die het kan doen, spelen fans meestal met het figuur, wat de waarde alleen maar vermindert. Verzamelaars zullen er meestal een vinden die in vreselijke staat wordt verkocht, of helemaal niet. Het bemachtigen van een volledig smetteloos pakket zal fans ongeveer $ 340 opleveren.

13 Secret Wars Wolverine Black Claws ($250)

Afbeelding
Afbeelding

The Secret Wars Wolverine action figure is zeker een knaller uit het verleden. Het werd in 1984 uitgebracht door Mattel. Het is niet gemakkelijk voor fans om een normale versie van dit vintage figuur te vinden, inclusief een set zilveren klauwen.

Hoewel een normale versie al moeilijk te vinden is, is er ook een variant met zwarte klauw die nog ongrijpbaarder is. Het is niet meer dan normaal dat een relikwie als deze een hoge prijs krijgt. Een ongerept exemplaar kost ongeveer $ 250 in online winkels. Dat is natuurlijk als er nog beschikbaar zijn.

12 Aartsengel & Oorlogspad minimaliseert set ($250)

Afbeelding
Afbeelding

Minimates zijn geweldige miniatuurversies van onze favoriete Marvel-helden, maar een bepaalde set wordt als populairder beschouwd dan de meeste. De TRU Exclusive X-Force Archangel en Warpath combo is zeer begeerd door fans van de serie. Er zijn extreem beperkte hoeveelheden van dit figuurpakket, ondanks dat fans om meer smeken.

Het is onduidelijk of Diamond Select Toys deze Minimates-set ooit opnieuw zal uitgeven. Verzamelaars zullen ook niet veel geluk hebben om er een online te vinden, aangezien de meeste uitverkocht zijn. De laatste aanbieding ervan op eBay werd verkocht voor $ 250. Dat is niet zo'n kleine prijs, toch?

11 Spider-Man Classic Clashes-set ($ 500)

Afbeelding
Afbeelding

Wat is er beter dan één McFarlane Spider-Man actiefiguur? Waarom, het plus nog een actiefiguur, natuurlijk! Dit is het idee achter de Classic Clashes-set van Toy Biz. Dit pakket bevat de populaire superflexibele McFarlane Spider-Man met schurken zoals Doctor Octopus en Venom.

De meeste sets uit deze line-up zijn echter nergens online te vinden. De enige die beschikbaar zijn, zijn vrij schaars en ook duur. Een ongeopend exemplaar met Absorbing Man kost al $ 195, terwijl een in perfecte staat verkerende Spider-Man vs. de meer populaire Abomination maar liefst $ 500 kost!

10 Mego Incredible Hulk ($900)

Afbeelding
Afbeelding

Vintage speelgoed is altijd duur, dus verwacht dat een exemplaar dat is gebaseerd op de kolossale Incredible Hulk nog meer kost! Het 8-inch Hulk-actiefiguur van Mego uit 1979 is voorzien van nette stoffen accessoires en een aantal indrukwekkende articulatie, voor speelgoed uit deze tijd. Het waardeert meestal meer dan $ 100, afhankelijk van de staat.

Aan de andere kant is een volledig intacte verpakking in nieuwstaat van een figuur dat zo oud is, vrijwel onmogelijk te vinden. De meeste exemplaren die online worden verkocht, hebben waarschijnlijk tekenen van veroudering. Limited edition-versies kunnen een ongelooflijke $ 900 kosten, zelfs in een slechte verpakking.

9 NYCC Captain America minifiguur ($900)

Afbeelding
Afbeelding

Net toen we dachten dat miniatuurversies van onze geliefde Marvel-personages niet duurder konden worden, komt deze exclusieve NYCC Captain America Minifig langs. Er zijn er maar een handvol van gemaakt en deze waren alleen te zien tijdens de Lego Toy Fair in New York.

Het detail op deze kleine dop is echter nog steeds behoorlijk indrukwekkend, voor zover het Lego betreft. Dat betekent natuurlijk niet dat het wordt geleverd met een prijs die lijkt op zijn kleine gest alte. Een aanbieding ervan op eBay komt neer op een niet-allemaal-miniatuurprijs van $ 900.

8 DST The Watcher ($270)

Afbeelding
Afbeelding

Het mysterieuze Marvel-personage Uatu, ook wel bekend als The Watcher, heeft een even raadselachtige actiefiguur met dank aan Diamond Select Toys. De 9-inch The Watcher-figuur wordt vaak gezocht door verzamelaars. Het is zo populair dat fans schreeuwen om meer productie.

Helaas zijn plannen om The Watcher opnieuw uit te geven geannuleerd, volgens Marveltoysnews. Dit maakte de hoeveelheden van deze kale buitenaardse figuur uiterst schaars. Veel succes met het vinden van een in mint verpakking, een geopende kost al maar liefst $ 270.

7 kabel bruin pak variant ($200)

Afbeelding
Afbeelding

Fans weten dat Cable's iconische outfit meestal zijn kenmerkende X-Men blauwe en gele kleuren heeft. Dat is ook het geval in zijn Marvel Legends-serie 6 Toy Biz-figuur. Behalve natuurlijk als het gaat om de zeldzame kabelvariant die in plaats daarvan een uniek bruin kostuum heeft.

Er een spotten is net zo ingewikkeld als het tijdreizende raadsel van Cable.

De bruine variant is moeilijk te vinden, vooral omdat de reguliere versie niet zo gemakkelijk te vinden is. Als er toevallig een online verschijnt, worden ze meestal verkocht voor iets minder dan $ 200. Dat alles voor een frisse verflaag.

6 Iron Man Mk 3 Gunmetal Exclusief ($3000)

Afbeelding
Afbeelding

Gewone actiefiguren van Hot Toys kunnen belachelijk duur zijn, maar limited edition-versies hiervan zijn buiten de hitlijsten. De exclusieve versie van Iron Man Mk 3 Gunmetal Comic-Con is er een van en de prijs is gemiddeld meer dan $ 1.000! Open box-versies zijn al duur genoeg, dus het vinden van een verzegeld exemplaar is als struikelen over de heilige graal.

Een tweedehands versie zonder doos kost ongeveer $ 1.800 in online winkels. Er is echter een veel zeldzamere variant, bekend als de Gunmetal Silly Thing-editie, die $ 3.000 kost! Voor die prijs is het nogal dwaas.

Aanbevolen: