Hier zijn hoeveel de ex-vriendjes van Lady Gaga echt waard zijn

Inhoudsopgave:

Hier zijn hoeveel de ex-vriendjes van Lady Gaga echt waard zijn
Hier zijn hoeveel de ex-vriendjes van Lady Gaga echt waard zijn
Anonim

Sinds Lady Gaga voor het eerst beroemd werd, is het duidelijk dat ze een buitengewoon getalenteerde artiest is. Als resultaat van Gaga's indrukwekkende vocale vaardigheden, haar songwritingcapaciteiten en het feit dat ze met de beste producers werkt, is ze een van de weinige zangers van haar generatie die doorzettingsvermogen heeft. Bovendien heeft ze bewezen een getalenteerde acteur te zijn die zo geloofwaardig was in A Star Is Born dat mensen geloofden dat er iets gaande was tussen Gaga en Bradley Cooper.

Sinds Lady Gaga een enorme impact heeft gehad op de popcultuur, zijn haar fans en de media erg geïnteresseerd in haar privéleven. Wanneer ze bijvoorbeeld met iemand begint te daten, wil iedereen weten wat ze kunnen over de mensen die Gaga heeft gedate. Bovendien zijn er veel geruchten over mensen die Gaga mogelijk heeft gedateerd, ook al zijn de relaties niet bevestigd. Gezien de nieuwsgierigheid naar de mensen met wie Gaga een relatie heeft gehad of waarmee ze via geruchten is verbonden, is het interessant om ze te vergelijken door te kijken naar hun gerapporteerde vermogens.

6 Tara Savelo is $ 1,4 miljoen waard

Gedurende Lady Gaga's tijd in het publieke oog, heeft ze veel aandacht gekregen voor de geweldige outfits die ze in het openbaar heeft gedragen. Hoewel het Gaga's kleding is die het leeuwendeel van de aandacht krijgt, heeft ze ook haar haar en make-up op punt wanneer ze in het openbaar verschijnt. Met dat in gedachten zou het niemand moeten verbazen dat Gaga een haar- en make-upteam in dienst heeft. Aan de andere kant zullen sommige Gaga-fans niet weten dat in 2009 het gerucht ging dat de zangeres betrokken was bij een visagist die ze in dienst had, genaamd Tara Savelo. Volgens networthpost.org is het huidige vermogen van Savelo $ 1,4 miljoen, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

5 Dan Horton is $ 1,9 miljoen waard

Blijkbaar heeft Lady Gaga iets met het daten van de mensen die voor of met haar werken. Naast het feit dat er geruchten gingen dat Gaga met haar eerder genoemde visagiste uitging, is immers bevestigd dat ze in 2019 betrokken was bij Dan Horton. Volgens zijn LinkedIn-pagina begon Horton te werken als monitoringenieur voor Gaga in 2018. Naast die rol voor Gaga en andere artiesten zoals Bruno Mars, Camilla Cabello en Justin Timberlake, is Horton ook de eigenaar van Audio Engineering Consulting Group. Volgens networthpost.org is het huidige vermogen van Horton $ 1,9 miljoen, maar betrouwbare bronnen moeten dat cijfer nog bevestigen.

4 Christian Carino is $ 5 miljoen waard

Van buitenaf gezien lijkt de entertainmentindustrie eenvoudig te zijn. Als een acteur of muzikant getalenteerd is, moeten ze de kansen krijgen. In werkelijkheid spelen echter veel andere dingen een rol in het al dan niet slagen van muzikanten en acteurs, inclusief hoe goed hun vertegenwoordigers zijn. Voordat Christian Carino van 2017 tot 2019 met Lady Gaga uitging, werd hij ingehuurd als agent voor CAA, het bedrijf dat mensen als Beyoncé, Daft Punk, Harry Styles, Justin Bieber, Lana Del Rey vertegenwoordigt. Vanwege de rol die mensen zoals hij in het bedrijf spelen, is Carino volgens nickiswift.com $ 5 miljoen waard.

3 Taylor Kinney is $8 miljoen waard

Op het moment van schrijven is Taylor Kinney verre van een begrip. Kinney heeft echter veel succes als acteur genoten dankzij de hoofdrol in de show The Vampire Diaries, evenals films als Zero Dark Thirty en The Other Woman. Kinney's grootste carrièreprestatie tot nu toe is echter het spelen van luitenant Kelly Severide van Chicago Fire sinds 2012. Als resultaat van al die rollen en andere die hier niet werden vermeld, heeft Kinney een fortuin van $ 8 miljoen vergaard volgens celebritynetworth.com.

2 Angelina Jolie's netto waarde is $120 miljoen

Niet lang nadat ze beroemd werd, dook in 2010 het gerucht op dat Lady Gaga en Angelina Jolie een affaire hadden. Op dat moment en in de jaren daarna hebben noch Gaga noch Jolie het gerucht bevestigd of ontkend, dus er is geen manier om te weten of er ooit enige waarheid in zat. Aan de andere kant is het overduidelijk dat Jolie een van de grootste filmsterren van haar generatie is. Om die reden is Jolie in staat geweest om het soort uitbetalingen te eisen waarmee ze een fortuin van $ 120 miljoen heeft kunnen opbouwen volgens celebritynetworth.com.

1 Michael Polansky is $600 miljoen waard

Op het moment van schrijven wordt aangenomen dat Lady Gaga en Michael Polansky nog steeds een stel zijn nadat ze hun relatie in 2020 begonnen. Gezien het feit dat Gaga Polansky "de man van wie ik hou" en "mijn hele life" tijdens een Hollywood Reporter-interview in 2021, lijkt het alsof hij haar erg gelukkig heeft gemaakt, wat geweldig is. Polansky is niet alleen Gaga's vriend, maar is ook een afgestudeerde en tech-ondernemer van Harvard die al meer dan een decennium de CEO is van Sean Parker's bedrijf, medeoprichter van Facebook, The Parker Group. Dankzij het enorme salaris dat hij met die rol verdient, is Polansky volgens The Sun $ 600 miljoen waard.

Aanbevolen: