Hoeveel zijn Darcey en Stacey Silva van TLC waard?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zijn Darcey en Stacey Silva van TLC waard?
Hoeveel zijn Darcey en Stacey Silva van TLC waard?
Anonim

Darcey en Stacey Silva zijn terug, en hoewel we graag beter dan ooit zouden zeggen, lijkt het erop dat het duo nog steeds in de problemen zit als het gaat om hun relaties.

Terwijl seizoen twee van Darcey & Stacey terugkeert, krijgen fans een kijkje in de strijd die Darcey met Georgi heeft, terwijl Stacey en Florian praten over het stichten van een gezin!

Fans van Darcey hebben duidelijk gemaakt dat Georgi het misschien alleen voor haar geld doet, een zorg die Stacey en hun vrienden allemaal hebben! Gezien hoe goed het duo het voor zichzelf heeft gedaan, willen kijkers weten hoeveel ze waard zijn.

Hoeveel zijn Darcey & Stacey Silva waard?

Darcey en Stacey Silva ontstonden voor het eerst in 2010 toen ze hun eigen realityserie, The Twin Life, uitbrachten. Hoewel ze maar één seizoen hebben gefilmd, is de show nooit in de lucht geweest, maar dat zou niet het laatste zijn dat we van hen zien!

In 2017 bemachtigden Darcey en Stacey een plek in de populaire TLC-serie, 90 Day Fiance, in de Before The 90 Days-serie. Fans voelden zich meteen aangetrokken tot de tweelingzussen, vooral als het ging om hun vrolijke persoonlijkheden, Barbie-looks en buitensporige romances.

Nou, na het niet vinden van liefde op 90 Day Fiance, scoorden Darcey en Stacey hun eigen serie in 2020, Darcey & Stacey, die net is teruggekeerd voor zijn tweede seizoen, ja, tweede! Aangezien fans geen genoeg kunnen krijgen van hun capriolen op het scherm, is het geen verrassing dat TLC hun serie voor een tweede keer heeft vernieuwd.

Terwijl fans ze vooral kennen van reality-tv, hebben Darcey en Stacey een paar bedrijven buiten het verschijnen op TLC. Met succes in veel van wat ze doen, wordt het duo geschat op een totale waarde van $ 6 miljoen!

Het duo heeft zeker gemerkt dat ze met de camera's werken als het gaat om reality-tv, zonder iets achter te houden, maar ze zijn veel meer dan alleen TLC-sterren! Darcey en Stacey Silva zijn ook de oprichters van hun eigen kledingmerk.

De tweeling richtte in oktober 2010 hun label House of Eleven op, wat de interesse van producenten wekte om een realityshow rond hun bedrijf te filmen. Hoewel de serie nooit het daglicht zag, heeft hun kledingmerk wonderen gedaan!

Het label specialiseerde zich in alledaagse kleding, terwijl het zich concentreerde op badkleding, sportkleding en vrijetijdskleding, want dat is letterlijk in het straatje van Darcey en Stacey.

Hun merk heeft tot op de dag van vandaag meer dan 40.000 volgers op Instagram verzameld en is gedragen door een aantal A-lijst celebs, waaronder Demi Lovato, Jessica Alba en Jeannie Mai, om er maar een paar te noemen.

Darcey en Stacey lanceerden het merk als eerbetoon aan hun overleden broer, Michael, die in 1998 overleed. Het duo heeft ook de leiding over Eleventh Entertainment, hun eigen productiebedrijf.

Dit heeft het duo in staat gesteld om komedies zoals White T in 2013 te produceren als onderdeel van hun werk voor het bedrijf. Hoewel ze succes hebben gehad, lijkt het alsof de twee niet langer gebonden zijn aan het productiebedrijf en zich vooral richten op hun merk en natuurlijk hun show!

Aanbevolen: