Russell Brand denkt dat het 'onmogelijk is om iemand te kiezen die niet geestelijk ziek is' te midden van de Kanye West-campagne

Inhoudsopgave:

Russell Brand denkt dat het 'onmogelijk is om iemand te kiezen die niet geestelijk ziek is' te midden van de Kanye West-campagne
Russell Brand denkt dat het 'onmogelijk is om iemand te kiezen die niet geestelijk ziek is' te midden van de Kanye West-campagne
Anonim

Russell Brand heeft veel te zeggen over politici en hun geestelijke gezondheid, en zijn onthulling is even schokkend als waar. Fans stuurden hun opmerkingen over de toestand van de geestelijke gezondheid van Donald Trump, evenals die van Kanye West, die momenteel in de running is voor het presidentschap. De vraag is of het zelfs mogelijk is om iemand te kiezen die niet geestesziek is.

Russell Brand heeft een kijk op dit onderwerp die veel kijkers niet hadden verwacht, maar er is voldoende validiteit in zijn verklaring dat het moeilijk is om te beweren dat zijn perspectief onjuist is. Simpel gezegd, Russell Brand stelt dat "het waarschijnlijk voor altijd onmogelijk is geweest." Hij ondersteunt zijn gedurfde uitspraken met een snelle blik op de mensen die het land in het verleden hebben bestuurd.

Geestelijke gezondheid in machtsposities

Dit is geen onderwerp dat tot nu toe veel is besproken. De leider van een land werd verondersteld een gegrond, goed opgeleid, evenwichtig persoon te zijn die zich kan verdiepen in de meest kritieke kwesties die het land aangaan en goede beslissingen kan nemen om zijn burgers te verbeteren.

De meesten van ons zouden aannemen dat er een bepaalde voorwaarde is voor mentale stabiliteit die hand in hand gaat met het verwerven van een krachtige en cruciale rol, zoals het worden van de president van de Verenigde Staten. Maar dankzij de uiterlijk wilde en vaak ongepaste capriolen van Trump en de recente politieke campagne van Kanye West, is de schijnwerpers nu gericht op de mentale stabiliteit van deze twee mannen, en van de leiders die voor hen in het Oval Office hebben gezeten.

De mentale toestand van eerdere leiders

Volgens Russel Brand is er in de geschiedenis van de Verenigde Staten geen mentaal stabiele president geweest. Hij ging verder met te zeggen: "Als je kijkt naar de historische figuren, Churchill; Depressief, Nixon; Nuts. Kennedy, klinkt alsof hij een seksverslaafde was."

Hij ging zelfs zo ver om te zeggen dat Margaret Thatcher haar gezond verstand behield, maar het ging ten koste van het moeten "losmaken van haar opvoeding". Brand zegt dat ze 'haar goddelijke vrouwelijke moest doden om te slagen', wat inhoudt dat dit is wat de politiek haar heeft aangedaan, en dit is hoe moeilijk het voor een vrouw was om het in het politieke spectrum te maken. Als we even stilstaan bij de diepte van wat Brand zegt, is het bewijs er om zijn opmerkingen te valideren.

Brand gelooft dat "als je op een mens stemt, je op een geesteszieke stemt", dus suggereert hij dat we niet op een nieuwe mens stemmen, maar eerder op een nieuw systeem. Hij ging verder met het feit dat deze mensen die in "machtsposities" worden geplaatst, helemaal geen macht hebben. Ze zijn in wezen, zoals hij beschrijft, "betaalde acteurs" die de werking van een breder systeem weerspiegelen.

Aanbevolen: