Komt Chris Evans terug als Captain America in MCU's Phase 4? Wat we weten (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

Komt Chris Evans terug als Captain America in MCU's Phase 4? Wat we weten (tot nu toe)
Komt Chris Evans terug als Captain America in MCU's Phase 4? Wat we weten (tot nu toe)
Anonim

Steve Rogers alias Captain America is ongetwijfeld een van de grote spelers van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Sinds zijn introductie in Captain America: The First Avenger uit 2011 is acteur Chris Evans de belichaming van de superheld op het witte doek. Terwijl Evans naam begon te maken voordat hij bij de MCU kwam, is zijn filmische erfenis sindsdien unaniem geworden met die van Captain America.

In de loop van acht jaar speelde Cap in maar liefst acht films en zijn verhaal kwam rond met zijn climax en eindigde in Avengers: Endgame van 2019. Het gebeurt niet vaak dat de reis van een personage zo vakkundig wordt verteld, maar met Steve Rogers - zijn reis van ondervoede jongeman tot de spreekwoordelijke 'Super Soldier' - is hij een legende geworden dankzij Evans en het getalenteerde team van filmmakers van Marvel. Sinds de conclusie van Endgame is het nu nog de vraag of Evans ooit zijn rol als Captain America zal hernemen en zijn vibraniumschild weer zal oppakken.

Komt Chris Evans terug als Captain America in MCU's Phase 4? Wat we weten (tot nu toe):

10 De boog van Captain America

Een van de redenen waarom de MCU zo uitstekend is, is dat het zijn personages volledige bogen geeft. Steve Rogers ging van een broodmager, in elkaar geslagen kind naar een van 's werelds meest altruïstische en heroïsche redders. Steve was echter een man met weinig tijd en hij voelde zich nooit helemaal thuis in een toekomst waarin hij zich nooit zou kunnen vestigen. Gedeeltelijk kwam dat omdat Steve zijn eigen leven voortdurend in de wacht moest zetten om de goede strijd voor de aarde te kunnen strijden. Maar in Endgame besluit Steve eindelijk zijn schild op te hangen en terug in de tijd te reizen naar het verleden om het leven te leiden dat hij altijd al wilde met zijn geliefde Peggy Carter.

9 De huidige staat van de dop

Met Steve's boog in Endgame bereikte de reis van Captain America zijn welverdiende einde. Hoewel het einde van Steve hartverscheurend is voor fans - in die zin dat hij niet langer in de MCU zal zijn - is het een bitterzoet lot. In tegenstelling tot veel andere helden wiens verhalen eindigen in opoffering, is Steve's eigenlijk een gelukkig einde met het personage dat eindelijk het enige krijgt dat hij altijd al wilde, maar nooit kon krijgen. Dit is iets dat met recht niet de deur uit mag worden gegooid door een snelle terugkeer naar de MCU door Chris Evans.

8 Chris Evans' Take

Onlangs werd Evans in een interview met mede-MCU'er, Scarlett Johansson, gevraagd of hij ooit het schild weer zou oppakken en terug zou keren naar de MCU. Hoewel Evans terughoudend bleef in zijn antwoord, gaf hij geen 'hard nee' of 'een enthousiast ja'.

Wat hij wel zei, was dat hij het einde van Cap niet wilde verpesten en dat het iets was waar hij erg beschermend over was en dat hij om die reden heel voorzichtig en moeilijk zou doen om gemakkelijk terug te keren.

7 Een bezoek aan de 'verloren jaren'

Een van de meest besproken mogelijkheden voor Cap's voortzetting die zijn boog niet verandert, is om zijn leven met Peggy te laten zien in de jaren na zijn terugkeer naar het verleden. Er is een grote periode in Steve's leven waar het publiek niet meer van op de hoogte is. Zijn Steve en Peggy getrouwd? Hadden ze kinderen en een gezin? Was het leven samen huiselijk en rustig, of ging hun avontuur door? Dit alles zou kunnen worden vertoond in een 'Steve en Peggy'-film.

6 Old Man Cap

Een ander los eindje dat wijd opengelaten wordt, is het feit dat Steve in het heden nog leeft, zij het als een oude man. Dit laat de deur open voor Evans om mogelijk terug te keren (met de hulp van ouder wordende CGI) in een hedendaagse MCU-film. Misschien kan de oude man Steve op Nick Fury lijken en een leider en/of leraar zijn voor de jongere helden die nu actief zijn. Dit zou een verrassende verschijning kunnen zijn tegen de volgende bedreiging op Thanos-niveau van de MCU.

5 Tijdreizen Shenanigans

Natuurlijk, nu tijdreizen officieel is heilig verklaard in de MCU, ontstaat er een eindeloze lijst met mogelijkheden. Steve kan letterlijk uit zijn zalige dagen met Peggy worden gehaald en naar de toekomst worden gebracht om de helden te helpen vechten tegen het volgende grote kwaad dat toevallig op de deur van planeet aarde klopt.

Deze optie behoudt echter niet echt Steve's boog en zou zijn 'happy end' in Endgame aantasten.

4 MCU in het verleden

Op dit moment zijn er meerdere films gemaakt in het verleden van de MCU. Captain America: The First Avenger, Captain Marvel en de komende Black Widow vinden allemaal plaats in het verleden en niet in het huidige heden van de MCU. Dit opent een andere mogelijkheid waarbij een cameo van Evans/Cap de ultieme boog van het personage niet zou verstoren. Black Widow zou bijvoorbeeld heel logisch zijn voor een cameo, gezien de nauwe relatie tussen de twee personages en het feit dat de film zich afspeelt in de dagen dat Natasha al een Avenger is.

3 Het Super Soldier Serum

Een ander open einde van de MCU dat de mogelijkheid van de terugkeer van Evans en Cap open laat, zijn de nog onbekende volledige mogelijkheden van het Super Soldier-serum. In de strips is het serum op bijna onbeperkte manieren gebruikt en op dezelfde manier waren de effecten op verschillende personen bijna onbeperkt. In sommige klassieke schrijftrucs kon Marvel het serum altijd gebruiken als een manier om de oude Cap te verouderen of gewoon in leven te houden voor een eventuele terugkeer naar de frontlinies.

2 Plannen van Chris Evans

Een ding waar acteurs vaak over hebben gesproken met superheldenfilms, is dat ze gebonden zijn aan jarenlange/meerdere filmcontracten. Acteurs die grote superhelden hebben gespeeld, hebben vaak hun handen vastgebonden aan het feit dat ze jarenlang in enorme superheldenfilms zijn opgesloten. Chris Evans heeft op dezelfde manier verslag gedaan van het bespreken van dit punt en nu, aan het einde van Cap's reis, heeft hij verklaard dat hij veel plannen heeft om verschillende soorten films en rollen in films te maken dan hij vrij was om te doen tijdens zijn MCU-dagen. Zo was Evans onlangs te zien in Knives Out en de beperkte tv-serie, Defending Jacob, die hij ook produceerde, en het gerucht gaat dat hij in de aanstaande remake van Little Shop of Horrors.

1 Alle stukjes op hun plaats

Alle verklaringen van Evans laten het lijken alsof, hoewel het geen 'no way' is, er veel termen zijn die aanwezig zouden moeten zijn voor zijn terugkeer naar de MCU. Ten eerste kan het geen simpele geldgreep zijn om fans massaal naar het theater te brengen om Cap's grootse terugkeer te zien. Bovendien zou de reden voor Cap's terugkeer het personage moeten dienen en zijn boog en het einde op geen enkele manier aantasten. Misschien is het de volgende grote bedreiging van de MCU die Evans (en misschien zijn cohorten Scarlett Johansson en Robert Downey Jr.) zal helpen om een laatste team samen te stellen voor een ongekend niveau van ontzag.

Aanbevolen: