My Hero Academia, seizoen 5 komt eraan! Dit is wat we weten (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

My Hero Academia, seizoen 5 komt eraan! Dit is wat we weten (tot nu toe)
My Hero Academia, seizoen 5 komt eraan! Dit is wat we weten (tot nu toe)
Anonim

Er zijn tal van nieuwe anime die onmiddellijk contact hebben gemaakt met het publiek en enorme hits zijn geworden. My Hero Academia doet dit al vier seizoenen en hun meest recente afleveringen waren tot nu toe enkele van hun beste. Als er iets is, komt de show nu gewoon op gang in plaats van tekenen van vermoeidheid te vertonen. Alle personages, maar vooral Izuku Midoriya, ervaren grote veranderingen en groei.

Vanwege het succes van de show was er nooit enige twijfel dat er een vijfde seizoen zou komen, maar het is leuk om het officieel bevestigd te zien, zodat fans niet in twijfel hoeven te leven. Het is spannend om te weten dat er nog meer avonturen en gevechten zullen plaatsvinden, maar er zijn nog veel details die verre van zeker zijn. Hier is echter wat nieuws om de fans in de tussentijd over te halen.

15 Het zal waarschijnlijk in première gaan in april 2021

Het vierde seizoen van My Hero Academia brak op veel manieren uit vorm toen het in oktober in première ging. De eerste drie seizoenen van de show gingen allemaal in première in april, wat waarschijnlijk de norm zal blijven. Op dit moment lijkt een release in oktober 2020 onmogelijk, maar zelfs waar de productie nu in Japan is, lijkt april - of in ieder geval de zomer van 2021 - nog steeds mogelijk.

14 Klasse 1-A zal strijden tegen Klasse 1-B

De verhaallijnen in My Hero Academia zijn steeds intenser geworden, maar als de anime de manga net zo nauw blijft volgen als in het verleden, dan is het volgende verhaal van de tap de Joint Training Arc, waarin de Klasse van 1-A tegen 1-B in competitie. Het is een spannende manier voor de show om nog meer leuke personages te introduceren die belangrijk blijven. Maak je klaar voor nog gekkere vechtscènes.

13 Deku zal de vorige ontmoeten voor alle gebruikers

Het vierde seizoen van My Hero Academia bevat een prikkelende postcreditscène waarin Deku ontwaakt uit een vreemde droom waarin hij in contact komt met alle acht eerdere gebruikers van de One for All Quirk, inclusief de oorspronkelijke persoon. Deku is nummer negen, maar door de manier waarop zijn hand op deze ervaring reageert, lijkt het erop dat hij de kracht van zijn voorgangers zal aanboren in een Speed Force-achtige hoedanigheid.

12 Het worden 25 afleveringen

My Hero Academia wordt steeds ambitieuzer in het vertellen van verhalen, maar het is nog steeds beperkt tot het huidige aantal afleveringen. De afgelopen drie seizoenen van de show hebben allemaal 25 afleveringen gehad en er is geen reden dat dit voor seizoen vijf zou veranderen. De show heeft ontdekt hoe ze zoveel afleveringen kan laten werken.

11 Het zal de overgang van Endeavour naar de nummer één held onderzoeken

Voor bijna de hele My Hero Academia was All Might de ultieme held van de show. Langzaamaan begint de show zijn pensionering te introduceren en de finale van seizoen vier ziet Endeavour officieel als een waardige vervanger. Het is een verbluffende daad van heldhaftigheid, maar Endeavour draagt veel bagage die ook moet worden uitgewerkt als hij deze nieuwe verantwoordelijkheid aanvaardt.

10 Het zal blijven kijken naar een quirk-less Togata

Een van de meest verrassende momenten uit het laatste seizoen van My Hero Academia is toen een deel van Endeavour's Quirk-uitroeiingsplan tot wasdom kwam en hij Togata's Quirk met succes wist. Indrukwekkend, de show heeft deze beslissing niet teruggedraaid en het einde van het seizoen begint te kijken naar Togata's aanpassingen aan een meer normaal leven. Togata is een belangrijk personage dat blijft hangen, dus deze intrigerende karakterboog zal volgend seizoen verder worden verdiept.

9 Het zal Shigaraki en de League of Villains verder ontwikkelen

Seizoen vier van My Hero Academia draaide grotendeels om Endeavour, een ongelooflijk gevaarlijke nieuwe schurk die de wereld op angstaanjagende manieren probeert te veranderen. Het seizoen eindigt met Shigaraki en de League of Villains terug aan de top, maar hun masterplan begint pas in gang te komen. Ze hebben veel onafgemaakte zaken en moeten in seizoen vijf afgerekend worden.

8 Deku zal meer leren over zijn eigenaardigheid

Vanaf het begin van My Hero Academia was een van de belangrijkste aspecten van Deku's reis zijn relatie met zijn Quirk. Deku heeft zijn vaardigheden in het gebied verbeterd, maar aan het einde van het seizoen maakte hij grote stappen op dat gebied. Deku krijgt een voorproefje van het nemen van zijn Quirk buiten de reguliere limieten en het einde van het seizoen laat doorschemeren dat het begrijpen van de bron van zijn kracht een grote rol zal spelen bij het ontsluiten van die kracht.

7 Eri blijft in beeld

Een van de meest emotionele aspecten van seizoen vier van My Hero Academia is Eri's hartverscheurende verhaallijn. Ze wordt voor Chisaki meer als een proefkonijn dan als een kind behandeld, maar het seizoen verloopt in ieder geval optimistisch wanneer Klasse 1-A samenkomt om Eri vreugde te brengen. Nu Eri in veilige handen is, zou haar gezonde groei een van de beste aspecten van volgend seizoen moeten zijn.

6 De film zal de verhaallijn niet verstoren

Onlangs bracht My Hero Academia hun tweede speelfilm uit, Heroes Rising, en het is een van de meest bevredigende verhalen van de serie. De maker van My Hero Academia heeft zelfs gezegd dat de ideeën in de film waren wat hij oorspronkelijk voor ogen had voor het einde van de serie. Er gebeuren grote dingen in de film, maar het personeel heeft verzekerd dat het niet verplicht is om te kijken voor het nieuwe seizoen of dat kijkers iets zullen missen.

5 Hawks zullen blijven stijgen als een grote held

Het einde van het vierde seizoen van My Hero Academia heeft plezier met veel nieuwe personages die op de voorgrond beginnen te komen naarmate anderen zich terugtrekken. Een belangrijke speler in de finale is Hawks, een jonge hotshot van een held die vastbesloten is om de flitsende nieuwe sidekick van Endeavour te worden. Hawks maakt een sterke indruk in de finale en hij gaat nergens heen. Hij is ook een van de meer recente nieuwe personages waar het publiek echt met liefde op heeft gereageerd.

4 Het zal de evolutie van eigenaardigheden laten zien

My Hero Academia ha alt een hoop kilometers uit de grote verscheidenheid aan eigenaardigheden die gedetailleerd zijn. Seizoen vier van de show ging nog een stap verder door te laten zien dat Quirks echt kan evolueren en nieuwe facetten van kracht kan aannemen. Hierdoor kunnen sommige oudere personages nieuwe relevantie krijgen en Deku is al vastbesloten om zijn Quirk naar een hoger niveau te tillen. Het zou heel leuk moeten zijn om te zien waar dit volgend seizoen toe leidt.

3 Endeavour's familie zal een belangrijke factor spelen

Tot het moment dat Endeavour moest opgroeien en verantwoordelijkheid moest nemen, werd hij altijd als een kortzichtiger personage getoond. Dit wordt meestal overgebracht door Shoto Todoroki, de verwaarloosde zoon van Endeavour. In het volgende seizoen moet Endeavour rekening houden met zijn verleden en de banden met zijn familie herstellen in een tijd waarin hij als een rolmodel moet worden gezien.

2 Midoriya kan 100% van één voor allen bereiken

Midoriya's One for All Quirk is een van de lastigere Quirks om onder de knie te krijgen. Midoriya heeft het moeilijk gehad in dit opzicht, maar hij begint grote vooruitgang te boeken in het gebied. Hij is nog ver verwijderd van 100%, maar hij krijgt hier een kunstmatige smaak van dankzij de hulp van Eri. Nu Midoriya nu dieper in het verleden van zijn Quirk en zijn voorgangers graaft, kan hij eindelijk een manier vinden om deze mijlpaal te bereiken.

1 Bones Studio blijft de animatie doen

My Hero Academia is om vele redenen geliefd bij fans, of het nu gaat om de personages, verhalen of de fantastische eigenaardigheden. De animatie in de serie ziet er echter ongelooflijk uit en het helpt elk gevecht tot iets meer te verheffen. Soms kunnen animatiestudio's tussen seizoenen wisselen, maar gelukkig komt Bones Studio terug om hun kenmerkende hoge kwaliteit van werk naar het project te brengen.

Aanbevolen: