De grootste MCU Phase 4-lekken van 2021 (tot nu toe)

Inhoudsopgave:

De grootste MCU Phase 4-lekken van 2021 (tot nu toe)
De grootste MCU Phase 4-lekken van 2021 (tot nu toe)
Anonim

Van Loki tot Black Widow tot Spider-Man: No Way Home tot Deadpool 3, het Marvel Cinematic Universe overspoelt fans met een heleboel nieuwe content, allemaal met het doel om Phase 4 te voltooien,de vierde Act, zou je kunnen zeggen, van de MCU.

Hoewel MCU's Phase 4 al aan de gang is, zijn fans nog steeds enthousiast om de teasers en lekken te vinden. Gelukkig plaatste een 4chan-gebruiker een lange lijst met lekken. De lijst werd vervolgens gedeeld op Reddit en is sindsdien ten minste gedeeltelijk bevestigd.

Samen met die lijst zijn er verschillende andere lekken die hun weg naar het internet hebben gevonden en MCU-fans zijn er dol op. Hier zijn enkele van de grootste MCU Phase 4-lekken van 2021. Neem deze met een korreltje zout, want ze moeten nog officieel worden bevestigd en zijn altijd aan verandering onderhevig!

9 Visie komt niet terug

WandaVision
WandaVision

Een miniserie gebaseerd op de zoete relatie tussen Scarlet Witch en Vision, WandaVision verrukte Disney+ abonnees zodra het landde. Het was alleen bedoeld om één seizoen te hebben, fans verwachtten niet per se een verrassende terugkeer van de serie. Eén lek heeft echter te maken met de terugkeer van Vision.

In een rapport van Mike Doyle over MCU-Initiative zegt hij dat hem werd verteld dat "Vision niet meer zal verschijnen na deze show." Dit bevestigt dat de show niet verder zal gaan dan het eerste en enige seizoen, maar de bewoording is dubbelzinnig. Is het mogelijk dat WandaVision de laatste is die we voor altijd van Vision zullen zien?

8 Matt Murdock/Daredevil Uiterlijk

Binnen de complexe verhaallijn van Spider-Man: No Way Home bestaat de kans dat we een onverwacht gastoptreden zien van het stripboekpersonage Matt Murdock, bekend als Daredevil. Naar verluidt zal Charlie Cox de rol spelen.

Het uiterlijk van Matt Murdock is klein, klaar in een kwestie van een paar minuten. Het is nog steeds onduidelijk of het personage het iconische rode kostuum zal aantrekken of dat hij zal optreden als de advocaat van Peter. Zou het beide kunnen zijn, waardoor de deur open blijft voor MCU om de Daredevil-verhaallijn uit te breiden?

7 Spider-Man Reunion

Afbeelding
Afbeelding

In de afgelopen 20 jaar zijn er drie acteurs geweest die de rol van Spider-Man op zich hebben genomen: Tobey Maguire, Andrew Garfield en Tom Holland, met Holland als meest recente gezicht. Als een speciale traktatie klinkt het alsof er een reünie van de Spider-Men zal zijn in de aankomende film Spider-Man: No Way Home.

Aanvankelijk weerlegde Marvel de beweringen dat de drie acteurs elkaar zouden ontmoeten. Het klinkt echter alsof Maguire ongeveer 10 tot 15 minuten zal verschijnen en Garfield ongeveer 20 minuten op het scherm zal zijn, volgens MCU-Initiative. De eerste berichten over de verstandhouding van de drie zijn positief, waarbij Holland en Garfield een bijzonder goede werkrelatie hebben.

6 Ryan Reynolds Vs. Marvel

Afbeelding
Afbeelding

Er komen interessante roddels van het team dat aan Deadpool 3 werkt. Volgens Inverse zijn Reynolds en de studio het oneens over wie de film moet regisseren. Terwijl Marvel naar verluidt aandringt op Robert Rodriguez, wil Reynolds Shawn Levy, de regisseur achter Free Guy en Adam Project.

Een interessant feit over Deadpool 3, het zal de enige film in de MCU zijn die is aangepast vanuit 20th Century Studios. Verwacht gespannen en kleurrijk, voorspellingen zijn dat Deadpool 3 de R-rating krijgt, waarmee het de eerste MCU-film is die een R-rating krijgt. Over R-beoordelingen gesproken…

5 MCU op weg naar R-ratings

De MCU is een product van Marvel Studios, een dochteronderneming van W alt Disney Studios. Vanwege deze samenwerking met Disney zijn alle MCU-films en -shows binnen bepaalde grenzen gebleven wat betreft hun inhoudelijke volwassenheid. Maar het klinkt alsof ze een verrassende stap zetten naar meer volwassen inhoud.

Volgens BGR beweert een MCU-lek dat circuleert dat Disney met sommige van zijn MCU-films naar de meer volwassen R-rating wil gaan. Blijkbaar zou het merk Marvel Max of Marvel R kunnen worden geleid door John Landgraf, die Disney probeert te stelen van FX.

4 ‘Deadpool Vs. Roofdier'

Afbeelding
Afbeelding

Geliefd om zijn ironische, uitgestreken humor, zou het personage van Ryan Reynold, Deadpool, geconfronteerd kunnen worden met een herrezen personage: Predator. BGR meldde dat Disney zou kunnen proberen de Predator-franchise opnieuw op te starten door Predator tegen Deadpool op te zetten in een langspeelfilm.

Dit lek was een van de vele die op 4chan werden gepubliceerd en moet met een korreltje zout worden genomen. Het zou Disney echter de kans geven om uit te breiden naar de categorie R-rated films en zou de deur kunnen openen om de Predator-franchise terug te brengen.

3 Fantastic Four Teaser

Officieel logo
Officieel logo

In de komende familiefilm Ant-Man and the Wasp: Quantumania krijgen we een onwaarschijnlijke cameo van het personage Reed Richards, beter bekend als Mr. Fantastic. In deze snelle verschijning wordt de deur naar de Fantastic Four-franchise weer geopend.

Een ander populair gerucht over de Fantastic Four-reboot gaat over een ander getrouwd stel: John Krasinski en Emily Blunt. Fans smeken om deze twee om te schitteren als het superheldenpaar van de Fantastic Four. We zullen het voorlopig niet weten - ze zijn nog steeds op zoek naar schrijvers om met Jon Watts samen te werken.

2 Hawkeye gaat voorgoed met pensioen

Afbeelding
Afbeelding

Een stoïcijns, lasergericht personage, Hawkeye, gespeeld door Jeremy Renner, was een fundamenteel personage voor de Avengers. Fans waren enthousiast toen Disney Hawkeye aankondigde, een serie gericht op het personage Clint Barton/Hawkeye. Maar het klinkt alsof dit het einde zou kunnen zijn van Jeremy Renner's Hawkeye in de MCU.

ScreenGeek meldt dat Hawkeye in de show zal worden gevraagd om lid te worden van John Walker's US Agents-team, maar uiteindelijk zal besluiten met pensioen te gaan. In plaats daarvan voegt Kate Bishop zich bij het team van Amerikaanse agenten. In zekere zin is dit Clint Barton die de Hawkeye-fakkel doorgeeft aan Kate Bishop, wat leidt tot het vertrek van Jeremy Renner. Er zijn zelfs geruchten dat Renner heeft gevraagd om van de MCU te worden opgestart vanwege het ontbreken van een verhaallijn voor zijn personage.

1 Mutanten maken hun opwachting

Een groep die schijnbaar gescheiden is gehouden van de MCU, zijn de Mutants. Maar binnenkort zullen de Mutants verschijnen. ScreenGeek meldde een lek dat wijst op de opname van de mutanten in Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Maar dat is niet alles!

Door de Mutants in Doctor Strange in the Multiverse of Madness te introduceren, effent Marvel de weg naar een film. Inside The Magic meldt dat de film The Mutants in 2025 wordt geprojecteerd.

Aanbevolen: