Komt Nicolas Cage terug als Ghost Rider voor de MCU?

Inhoudsopgave:

Komt Nicolas Cage terug als Ghost Rider voor de MCU?
Komt Nicolas Cage terug als Ghost Rider voor de MCU?
Anonim

Het Marvel Cinematic Universe werd officieel gelanceerd in 2008, met de door Robert Downey Jr. geleide Iron Man.

Sindsdien is het merk exponentieel gegroeid, met in totaal meer dan $ 25 miljard aan box office-aantallen van al zijn films. Dit heeft de MCU in wezen tot de grootste franchise in de geschiedenis van films gemaakt.

Een jaar voor de komst speelde Nicolas Cage de hoofdrol in het superhelden-actiedrama Ghost Rider, deels geproduceerd door Marvel Entertainment en gebaseerd op een personage uit de stripboeken van de outfit. Als gevolg hiervan heeft Ghost Rider het nooit gehaald om deel uit te maken van de MCU's, zelfs niet toen in 2012 een vervolg werd uitgebracht.

Sindsdien zijn er veel vragen gerezen of Marvel zal besluiten om het personage Ghost Rider in zijn universum op te nemen, met The Walking Dead-ster Norman Reedus een van degenen die worden aangeprezen om de rol in zo'n eventualiteit te spelen.

Cage bevond zich ook in het centrum van inquisities over zijn mening over Marvel-films, en of er een mogelijkheid is dat hij het personage opnieuw speelt - dit keer in de wereld van de MCU.

In een recent interview werd de vraag opnieuw aan de ster gesteld en hij bevestigde dat er op dit moment geen plannen voor hem waren om terug te keren als Ghost Rider - in de MCU of anderszins.

Heeft Marvel contact opgenomen met Nicolas Cage voor een terugkeer als Ghost Rider voor de MCU?

Nicolas Cage stond eerder deze maand op de rode loper voor zijn nieuwe film, The Unbearable Weight of Massive Talent, toen hij werd ondervraagd over Marvel en Ghost Rider. De Leaving Las Vegas-ster onthulde dat er geen dergelijke discussies waren geweest met Marvel-president Kevin Feige, of wie dan ook.

"Nee, dat is niet gebeurd. Maar wat interessant is, is dat niemand me heeft gevraagd om terug te gaan naar Ghost Rider," zei Cage. " Dat was een vraag die naar voren kwam, en ze vroegen niet naar Ghost Rider. Ze vroegen me wat je van de Marvel-films vindt en ik gaf mijn mening erover."

Het gesprek waarnaar Cage verwees, kwam uit een eerder interview met GQ Magazine, waarin hem werd gevraagd naar zijn persoonlijke mening over MCU-films.

Dit was natuurlijk tegen de achtergrond dat zijn oom Francis Ford Coppola de krachten had gebundeld met Martin Scorsese om de filmische authenticiteit van moderne superheldenfilms in twijfel te trekken.

Wat vindt Nicolas Cage van het Marvel Cinematic Universe?

The Godfather-regisseur Francis Ford Coppola's meest recente, vernietigende opmerkingen over Marvel waren dat hun films in wezen bestaan uit 'één prototypefilm die keer op keer wordt gemaakt om er anders uit te zien'.

Nicolas Cage sprak zijn oom rechtstreeks tegen in het GQ-interview, omdat hij de motivaties van de legendarische filmmaker in twijfel trok, evenals die van Scorsese. "Ja, waarom doen ze dat?" vroeg de acteur. "Ik begrijp het conflict niet. Ik ben het niet met hen eens over die perceptie of mening."

Hij prees verder Marvel en hun films en zei dat ze 'het hele gezin uitstekend hadden vermaakt'. Hij erkende echter wel dat het genre veel veranderd was sinds zijn Ghost Rider-dagen.

"[Ze hebben] zeker een grote vooruitgang geboekt sinds ik de eerste twee Ghost Rider-films maakte", legde Cage uit. "Kevin Feige, of wie er ook achter die machine zit, heeft een meesterlijke manier gevonden om de verhalen met elkaar te verweven en alle personages met elkaar te verbinden."

Nicolas Cage uitte zijn twijfels over hoe Ghost Rider in de MCU zou kunnen passen

Tijdens het rode loper-interview beleed Cage zijn liefde voor de Ghost Rider als personage, maar uitte hij zijn twijfels of hij wel heel goed binnen de MCU zou passen.

"Ghost Rider is een geweldig personage, [maar] hij is een gecompliceerd personage. Het is zoiets als, hoe vertel je het verhaal van Ghost Rider in de context van dat universum?" legde de 58-jarige uit. "Omdat dat een heel filosofisch personage is daar. Ik denk dat [dat] hem speciaal maakt van andere superhelden."

In het commentaargedeelte van dat specifieke interview op Instagram gaven fans uiting aan hun eigen wens om Cage op een bepaald moment in de toekomst terug te zien keren in de rol.

'Nicolas Cage's Ghost Rider en Ben Affleck's Daredevil zijn twee personages die mijn jeugd geweldig maakten. Ik zou ze graag terug zien voor minstens één film', schreef een fan. Een ander ondersteunde die gevoelens ook en zei: 'Hij kan beter [terugkeren als Ghost Rider], het zou dope zijn!'

Voorlopig concentreert Cage zich op andere projecten, met vijf van zijn films die dit jaar en volgend jaar uitkomen. The Unbearable Weight of Massive Talent draait vanaf 22 april in de bioscoop.

Aanbevolen: