The Myers-Briggs® Persoonlijkheidstypes van The Real Housewives of Orange County Cast

Inhoudsopgave:

The Myers-Briggs® Persoonlijkheidstypes van The Real Housewives of Orange County Cast
The Myers-Briggs® Persoonlijkheidstypes van The Real Housewives of Orange County Cast
Anonim

Sunny Orange County is het middelpunt geweest van veel tv-shows, en de Real Housewives of Orange County laat kijkers zien hoe de andere helft leeft. Van herenhuizen met zwembaden en aangelegde achtertuinen tot restaurants aan het water, chique sportscholen tot prachtige boetieks, er zijn veel mooie sets in deze realityshow. De dames in deze Bravo-serie gaan niet altijd even aardig met elkaar om, maar ze vermaken zich wel altijd.

Er is een MBTI® voor iedereen, inclusief de castleden op RHOC. Van klassieke showiconen Vicki Gunvalson en Tamra Judge tot recentere sterren als Kelly Dodd en Emily Simpson, deze vrouwen hebben allemaal zeer dynamische, contrasterende persoonlijkheden.

10 Vicki Gunvalson: INTP

Afbeelding
Afbeelding

Vicki Gunvalson was de "OG van de OC", zoals ze in een slogan zei, en ze wordt zeker gemist door sommige fans.

Vicki klinkt als een INTP of "The Objective Analyst." Als eigenaar van een verzekeringsmaatschappij is ze een vastberaden, slimme, ambitieuze persoon die cool is met doelen en vooruitkijkt. Ze kan soms te privé of zelfs kil overkomen, omdat ze zich graag op haar werk concentreert en ervoor zorgt dat ze trots is op wat ze doet. Deze types worden beschreven als sceptisch, wat zeker Vicki is - vooral als er een nieuw meisje in de groep is.

9 Tamra Keurmeester: ESFJ

Afbeelding
Afbeelding

Tamra Judge's MBTI® zou ESFJ of "The Supportive Contributor" zijn. Tamra is al heel lang een trouwe vriend van veel van de castleden, zoals Shannon en Vicki, en ze is bij hen gebleven, zelfs als anderen niet zeker wisten of ze dat wel zou moeten doen.

Tamra is super stoer en familie is heel belangrijk voor haar. Ze heeft veel geworsteld in dat deel van haar leven, omdat haar rommelige scheiding van haar ex-man Simon ervoor zorgde dat ze twee van haar kinderen een tijdje niet zag. Tamra helpt graag mensen, en ze raakt van streek als anderen pijn hebben.

8 Gretchen Rossi: ENFP

Afbeelding
Afbeelding

Gretchen Rossi maakte lange tijd een groot deel uit van RHOC en ze was goed bevriend met veel dames die de meest herkenbare castleden zijn, waaronder Vicki en Tamra.

Gretchen klinkt als een ENFP of "The Imaginative Motivator." ENFP's maken graag nieuwe vrienden en het laatste wat ze willen is iets saais meemaken of over details moeten nadenken. Gretchen had veel ruzie met veel van de andere castleden, en dat kwam vaak door haar partner, Slade.

7 Lydia McLaughlin: INFP

Afbeelding
Afbeelding

De inwonende hippie op RHOC, Lydia McLaughlin, was altijd lief en vermakelijk. Ze zou een INFP of "The Thoughtful Idealist" zijn omdat ze erg gevoelig is en ze houdt van de natuur en van buiten zijn.

Sommige mensen vinden INFP's misschien nogal verlegen, maar ze houden veel van de mensen die dicht bij hen staan en zijn er altijd voor hen. Dit beschrijft Lydia, omdat ze mensen bij haar thuis wil uitnodigen en nieuwe vrienden wil maken, maar ze wil ervoor zorgen dat mensen dat waard zijn.

6 Heather Dubrow: ESTJ

Afbeelding
Afbeelding

Het oude castlid Heather Dubrow is eigenlijk het tegenovergestelde van een hipster. Ze is verfijnd, houdt van een glas champagne en ze wil de fijnere dingen die het leven te bieden heeft.

Heather is een ESTJ of "The Efficient Organizer." Of ze nu haar kinderen opvoedt, een nieuw werkproject plant of haar droomhuis bouwt, ze zorgt er altijd voor dat voor alles en iedereen in haar leven wordt gezorgd. Als iemand iets snel en goed gedaan wil hebben, geef het dan aan Heather. Ze houdt van doelen en organisatie.

5 Emily Simpson: ISTJ

Afbeelding
Afbeelding

Emily Simpson is een advocaat die fans moeilijke tijden hebben zien doormaken met haar man. Terwijl hij voor de bar studeerde, was ze eigenlijk een alleenstaande ouder, en ze worstelde veel.

Emily's MBTI® zou ISTJ of "The Responsible Realist" zijn. Ze houdt van regels, weet wat mensen van haar verwachten en is zeer gedetailleerd. Omdat ze zo'n georganiseerd en intelligent persoon is, is het vooral moeilijk voor haar als anderen niet waarderen wat ze doet.

4 Shannon Beador: ENTJ

Afbeelding
Afbeelding

Shannon Beador's MBTI® zou ENTJ of "De beslissende strateeg" zijn. Of ze nu naar relatietherapie gaat met haar nu ex-man David na zijn affaire, nadenkt over hoe ze haar dochters het beste kan ondersteunen, of een levensmiddelenbedrijf begint, ze benadert alles met een kalme en vastberaden focus.

ENTJ's kunnen gemeen worden als ze overweldigd raken en niet het gevoel hebben dat ze de baas zijn. Zo gedroeg Shannon zich in de tijd dat haar scheiding echt lelijk werd.

3 Braunwyn Windham-Burke: ISTP

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Braunwyn zeven kinderen heeft en daardoor misschien een beetje een onconventioneel leven leidt, is ze uiteindelijk iemand die erg gestructureerd is.

Braunwyn is een ISTP of "De logische pragmaticus." Ze kan stil zijn en toekijken hoe andere mensen soms praten. Als ze een moeilijke dag heeft, is ze misschien gemeen en veroordeelt ze andere mensen, wat ze doet in een gedenkwaardige scène waarin ze Gina beledigt omdat ze haar kinderen naar de openbare school heeft gestuurd.

2 Gina Kirschenheiter: INTJ

Afbeelding
Afbeelding

Gina Kirschenheiter heeft veel meegemaakt, waaronder haar scheiding en DUI, wat resulteerde in een proeftijd van drie jaar. Gina geeft zoveel om haar familie en ze is een geweldige moeder voor haar kinderen.

Gina klinkt als een INTJ of 'The Conceptual Planner'. Dit zijn perfectionisten die graag nadenken over de toekomst en wat ze willen dat er gebeurt. Gina is altijd erg gefocust op hoe haar familie eruit gaat zien en hoe haar kinderen gelukkig zullen zijn. Deze types kunnen gelukkig vrijgezel zijn, wat Gina beschrijft omdat ze het prima vond om alleen te proberen het leven uit te zoeken.

1 Kelly Dodd: ENTP

Afbeelding
Afbeelding

Kelly Dodd is het soort realityster die zonder erbij na te denken andere castleden beledigt. Ze is niet makkelijk in de omgang, maar ze heeft een aantal positieve eigenschappen.

Kelly's MBTI® zou ENTP of "The Enterprising Explorer" zijn. Deze types zijn intelligent, ondernemen actie en willen niet aan hun eigen problemen denken of zich te vervelen.

Aanbevolen: