Dit is wat fans kunnen verwachten van de terugkeer van 'Real Housewives of Miami

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans kunnen verwachten van de terugkeer van 'Real Housewives of Miami
Dit is wat fans kunnen verwachten van de terugkeer van 'Real Housewives of Miami
Anonim

Bravo heeft de lat behoorlijk hoog gelegd als het gaat om reality-tv. Het netwerk is de thuisbasis van enkele van de meest iconische shows van Vanderpump Rules, Southern Charm tot natuurlijk de Real Housewives. Welnu, als het gaat om de Housewives-franchise, lijkt het alsof een stad eindelijk zijn comeback maakt!

Het netwerk onthulde dat de Real Housewives of Miami officieel zou terugkeren voor een vierde seizoen. De show, met sterren als Larsa Pippen en Joanna Krupa, werd voor het eerst uitgezonden in 2011 en kreeg de cut na 3 seizoenen.

Ondanks dat de show is geannuleerd, onthulde Andy Cohen dat hij niet alleen de dames van Miami terugbrengt, maar dat het netwerk ook de cast wil diversifiëren. Gezien het aantal Bravo reality-tv's dat is ontslagen vanwege ongepaste acties, zorgt Cohen ervoor dat fans veel meer van de show kunnen verwachten, en nog veel meer!

Wat te verwachten van 'Rhom' seizoen 4

The Real Housewives of Miami Seizoen 4
The Real Housewives of Miami Seizoen 4

Bravo is geen onbekende voor reality-tv! Het netwerk zond voor het eerst de allereerste Real Housewives-franchise uit in 2006, waarbij de dames van Orange County het allemaal begonnen. In 2011 waren er 4 andere steden geweest om mee te doen en Bravo voegde er nog een toe.

The Real Housewives of Miami werd meer dan tien jaar geleden voor het eerst uitgezonden, maar de serie duurde niet al te lang, aangezien ze na drie seizoenen officieel werden geannuleerd. Dit is niet de eerste keer dat Bravo een Housewives-show heeft stopgezet.

In 2010 debuteerde Bravo met de Real Housewives of D. C., maar gaf de show na slechts één seizoen de boot. Nou, gelukkig voor fans van het realityprogramma, RHOM maakt eindelijk een comeback!

Andy Cohen en Bravo kondigden het nieuws eerder deze week aan, waardoor fans zowel geschokt als opgewonden achterbleven, gezien hoe geweldig de show was tijdens de uitzending.

Terwijl andere steden ons grote namen hebben gegeven, zoals Teresa Giudice, Kyle Richards en NeNe Leakes, introduceerde de show in Miami fans bij Larsa Pippen, Joanna Krupa en Marysol Patton, om er maar een paar te noemen.

Andy Cohen WWHL
Andy Cohen WWHL

Hoewel de show misschien terugkomt, kunnen fans verwachten dat deze compleet anders zal zijn dan bijna 10 jaar geleden. Volgens Us Weekly gaven producenten al aan dat ze "begonnen met het interviewen van een aantal verschillende vrouwen", omdat ze een zeer "diverse" cast willen creëren.

"Ze willen een zeer diverse cast hebben en praten met vrouwen met verschillende achtergronden", zei de bron, waarmee ze duidelijk maakte dat Bravo zich aan hun woord houdt!

Vorig jaar beloofde het netwerk om hun cast te diversifiëren op shows zoals de Housewives, Below Deck, Vanderpump Rules en Southern Charm, die tot stand kwamen na meer dan 6 castleden van VPR en 2 van Below Deck werden ontslagen wegens racistisch gedrag.

Hoewel Bravo zijn best heeft gedaan door Tiffany Moon en Crystal Minkoff te casten als de eerste Aziatische huisvrouwen en Garcelle Beauvais als de eerste zwarte castmate op RHOBH, verwachten fans dat ze dit voorbeeld volgen als het op RHOM aankomt, en iedereen is enthousiast om te zien wat er in de winkel ligt!

Aanbevolen: