De cast van 'The Real Housewives Of Miami', gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

De cast van 'The Real Housewives Of Miami', gerangschikt op nettowaarde
De cast van 'The Real Housewives Of Miami', gerangschikt op nettowaarde
Anonim

Na de oorspronkelijke annulering van 2013 door Bravo, is The Real Housewives of Miami (RHOM) nieuw leven ingeblazen op tv-schermen, hoewel het een nieuw thuis heeft gevonden op de Peacock-streamingservice, waarvan het vierde seizoen in december 2021 in première gaat, naar de tevredenheid van veel Real Housewives fans. Net als zijn voorgangers in Atlanta en Beverly Hills, of de latere toevoegingen in Potomac en S alt Lake City, dient RHOM hetzelfde doel als alle andere Housewive-shows, inclusief leuke of rampzalige gebeurtenissen, ruzies en luxe vakanties.

Terwijl de show opnieuw is opgestart, is de mix van terugkerende en nieuwe castleden ofwel terug ofwel verwelkomd in de reality-tv-spotlight. Velen vragen zich af wat de terugkerende castleden (Alexia Echevarria, Lisa Hochstein en Larsa Pippen) door de jaren heen hebben uitgespookt, terwijl ze ook geïnteresseerd zijn in de achtergronden van de nieuwste aanwinsten (Guerdy Abraira, Julia Lemigova en Dr. Nicole Martin) om deel te nemen aan de show. Hieronder vindt u een lijst van de Miami Housewives, gerangschikt op vermogen, van laag naar hoog.

6 Julia Lemigova - $1 miljoen

De nieuwe huisvrouw Julia Lemigova uit Miami haalde volgens Meaww de krantenkoppen omdat ze de eerste huisvrouw werd in een homohuwelijk (sinds 2014 getrouwd met tennislegende Martina Navratilova). Het voormalige model en winnares van de Miss USSR-verkiezing hield zich bezig met ondernemerschap in de jaren nadat haar verkiezingstijd tot een einde kwam. Hoewel geen enkel salaris of ondernemersinkomen onbekend is, wordt geschat dat de meeste huisvrouwen in hun eerste seizoen gemiddeld $ 60.000 verdienen, volgens Us Weekly.

5 Guerdy Abraira - $2-3 miljoen

Nog een nieuwkomer in het vierde seizoen van de show, de in Haïti geboren Guerdy Abraira, verdient de kost als evenementenstylist, met haar eigen bedrijf genaamd Guerdy Design, verantwoordelijk voor het ontwerpen van feesten, bruiloften en andere evenementen in de omgeving van Miami. Volgens TheCinemaholic zou Abraira vanaf december 2021 tussen de $ 2 tot 3 miljoen waard zijn. Haar evenementontwerpen zijn te zien in grote publicaties zoals Vogue, Harper's Bazaar, The New York Times en People magazine.

4 Dr. Nicole Martin - $3 miljoen

Een van de weinige huisvrouwen in de medische wereld (zoals de voormalige huisvrouw van Dallas, Dr. Tiffany Moon en de huidige huisvrouw van Orange County, Dr. Jen Armstrong), de nieuwe huisvrouw van Miami, Dr. Nicole Martin, verdient de kost als anesthesist die binnen het gezondheidssysteem van de Universiteit van Miami. Kort na de trailer voor de terugkeer van de show, rapporteerde CelebSaga haar nettowaarde van $ 3 miljoen in november 2021, die wordt gedeeld met haar verloofde Anthony Lopez, een verzekeringsadvocaat en piloot uit Miami.

Bovendien wordt haar salaris geschat op ongeveer $ 389.000, aangezien anesthesiologen in Florida ergens tussen de $ 339.000 en $ 443.600 verdienen, aangezien de salarissen variëren rekening houdend met certificeringen en jarenlange ervaring.

3 Larsa Pippen - $10 miljoen

Een van de originele huisvrouwen van Miami's inaugurele seizoen, Larsa Pippen vertrok na haar eerste ronde in de show, maar keerde terug voor de heropleving. Vanaf februari 2022 heeft de ex-vrouw van voormalig basketbalspeler Scottie Pippen een gerapporteerde nettowaarde van $ 10 miljoen.

Als onderdeel van haar inkomen heeft ze haar eigen sieradenlijn genaamd Larsa Marie en heeft ze een OnlyFans-account om met fans te communiceren, waar ze beweert 10.000 dollar per dag te verdienen. De vermelding van haar OnlyFans-pagina is een veel voorkomend onderwerp geworden in het huidige seizoen van de show. Verder ontvangt ze alimentatie en kinderbijslag voor hun twee jongste kinderen van 14 en 17 jaar.

2 Lisa Hochstein - $30 miljoen

Getrouwd met Leonard "Lenny" Hochstein, een van de beste plastisch chirurgen in Miami, deelt huisvrouw Lisa Hochstein in seizoen twee zijn nettowaarde van $ 30 miljoen. Het echtpaar, dat gelukkig twee kinderen verwelkomde via een draagmoeder na vruchtbaarheidsproblemen en de aanvankelijke annulering van de show, is eigenaar van de Hochstein Medspa, die verschillende diensten voor plastische chirurgie aanbiedt. Volgens de website van de med spa heeft Hochstein meer dan 27.000 borstoperaties uitgevoerd, waardoor hij de bijnaam "The Boob God" kreeg. Bovendien bezitten de twee ook een huis van 20.000 vierkante meter op Star Island, een van de meest welvarende buurten van Miami.

"Ik voel me absoluut als een Barbie die in een Barbie-droomhuis woont", zei Hochstein in de première van het vierde seizoen. "Wat ik het leukst vind aan mijn huis, is natuurlijk mijn kast. Het is de droom van elke vrouw. Het is mijn vrouwengrot."

1 Alexia Echevarria - $30 miljoen

Beschouwd als een favoriete huisvrouw van fans, is het vermogen van Alexia Echevarria gelijk aan dat van Hochstein, aangezien ze ook een geschat vermogen van $ 30 miljoen heeft, volgens Meaww. Ze was eerder uitvoerend redacteur van Miami's Venue Magazine, hoewel de publicatie in 2017 stopte na de dood van haar ex-man Herman Echevarria.

Tegenwoordig exploiteert ze Alexia + Frankie's Beauty Bar in Surfside, Florida, een salon die diensten aanbiedt voor haar, make-up, nagels, harsen en meer. De salon is vernoemd naar haar en haar jongste zoon, die bijna stierf door een auto-ongeluk in 2011, maar uiteindelijk herstelde.

Aanbevolen: