5 Podcasts waar Leos dol op zal zijn (& 5 Ze zullen haten)

Inhoudsopgave:

5 Podcasts waar Leos dol op zal zijn (& 5 Ze zullen haten)
5 Podcasts waar Leos dol op zal zijn (& 5 Ze zullen haten)
Anonim

Podcasts zijn tegenwoordig een rage. Voor degenen die onbekend zijn met deze enigszins nieuwe vorm van entertainment, podcasts zijn een reeks digitale audio-afleveringen die luisteraars kunnen downloaden op persoonlijke apparaten en op hun gemak kunnen beluisteren. Meestal zijn podcasts new-age talkradio.

Er zijn zoveel geweldige en vermakelijke podcasts die er zijn, en er lijkt er minstens één te zijn voor iedereen. Je kunt luisteren naar mensen die over alles ter wereld praten in een podcast, en een manier om je perfecte podcast te kiezen, is door er een te kiezen volgens je horoscoop. Astrologische tekens helpen mensen bij het kiezen van hun partners, hun perfecte appartementstijl en nu zelfs hun favoriete podcast!

10 LIEFDE: zelfverzekerd onzeker

Leo's staan meestal niet stil bij hun karaktergebreken, wat deze podcast een beetje een uitdaging maakt voor een Leeuw, maar een beetje introspectie is een goede zaak. Deze specifieke serie richt zich op alles wat we eigenlijk niet weten, en het doet het op een leuke manier die niet aanvoelt als intens zelfwerk. Het is schattig, het is interessant en het is een uitstekende podcast voor Leeuwen en andere soortgelijke tekens die de gemeenschappelijke eigenschappen van de Leeuw delen.

9 Haat: hoe is dit ontstaan?

De populaire podcast, Hoe is dit gemaakt? wordt gehost door June Diane Raphael, Jason Mantzoukas en Paul Scheer. Het duikt in de meest huiveringwekkende films aller tijden en deconstrueert hoe ze precies zijn ontstaan.

Deze specifieke podcast is nieuwsgierig, creatief en perfect voor een slimme en beschaafde Waterman. Degenen die iets van astrologie weten, weten dat de ruimdenkende Waterman het tegenovergestelde is van de energetische, middelpunt van de aandacht Leeuw.

8 Liefde: Aria Code

Aria Code is een podcast gebaseerd op delen van opera's die speciaal zijn geschreven om de talenten van bepaalde artiesten te laten zien. Deze podcast duikt in waarom bepaalde aria's zijn geschreven, hoe ze zijn ontstaan en bevat details over de artiesten en de uitvoeringen.

De Leeuw staat bekend als een van de gedurfdere, zelfverzekerde en onbezonnen tekens. Leos zal zich verbinden met de passie en grootsheid die de besproken performers belichamen. Niets saais aan deze podcast.

7 HAAT: Palimpsest

De Leeuw is niets anders dan een showboating, zelfverzekerde emmer van "kijk naar mij." Ze hebben luide persoonlijkheden en vinden het heerlijk om het middelpunt van alles te zijn. Het tegenovergestelde van de Leeuw is de rustige, intelligente, artistieke Waterman. De podcast Palimpsest bevat fictieve verhalen die slim, artistiek en enigszins vreemd zijn. Leos kan moeite hebben om de eigenzinnige toon van deze podcast te volgen.

6 Liefde: hoe geweldig te zijn

How to be Amazing, gehost door Michael Ian Black, is de perfecte Leo-podcast, want laten we eerlijk zijn, Leos zijn geweldig om mee te beginnen, en ze weten het helemaal. Ze hebben geen lessen nodig om geweldig te zijn, maar ze vinden het misschien leuk om een beetje een ego-slag te hebben als ze nadenken over hoe ze gewoon het leven doden. Black interviewt een aantal serieus coole mensen in deze podcast, zoals Melissa Gilbert, Miranda July, Tavi Gevinson en Amy Schumer. Er komt heel veel geweldigs op je af met deze serie.

5 Haat: weergaven

De podcast Views, gehost door David Dobrik en Jason Nash, gaat helemaal over het leven van het weelderige leven van een beroemde en rijke YouTuber. Een Leeuw kan zich een beetje bedreigd voelen als hij luistert naar een YouTube-sensatie van een miljonair en een veertigjarige blogger die praat over hoe het leven op YouTube echt is, vooral als ze op de sterren mikken, wat ze waarschijnlijk zijn als een bonafide Leeuw. Dit teken weet dat zijn lot grootsheid is.

4 Love: Girlboss Radio

Leo's zijn vaak aangeduid als de "Kings of the Zodiac", en ze hebben echt het gevoel dat ze de bazen van hun universum zijn. Vertrouwen is een belangrijke eigenschap in de wereld van de Leeuw. Sophia Amoruso leidt de podcast Girlboss, en het draait allemaal om een soort van take-control gal. Assertieve en gedurfde Leo-dames zullen worden aangetrokken door deze serie die letterlijk de wereld bestuurt. Pak je pen en papier en maak aantekeningen, zelfs als je een zelfverzekerde Leeuw bent.

3 Haat: wat er voor nodig is

What Is Takes is een podcast die enkele van 's werelds grootste geesten en meest succesvolle mensen belicht. Van uitvinders tot atleten, What Is Takes geeft luisteraars een close en persoonlijke plaats naast verhalen over de groten en hoe ze de ladders van het leven hebben beklommen. Dit is een perfecte podcast voor een Waterman, die altijd op zoek is om zichzelf te verbeteren en geïnspireerd te worden. Een Leeuw heeft al een hoge zelfperceptie en heeft iets veel brutaler van aard nodig.

2 Liefde: Ben je wakker?

U Up is een relatie-plus-podcast die zich voorbereidt om alles aan te pakken, van vreemde romantische ontmoetingen tot bizarre online dating-interacties. Het is een geweldige luisterervaring voor een gedurfd en waanzinnig zelfbewust teken als een plaatsvervangende en gedurfde Leeuw. Het zou ook goed zijn om te luisteren naar een paar andere zelfverzekerde en zelfverzekerde tekens die geen verlegenheid hebben achter de slaapkamerdeuren. Het is grappig, het is eerlijk en vooral rauw. Een geweldige luisterervaring voor die liefdevol uitziende Leos die het enige leven leiden.

1 Hate: Hilarious Humanitarians Podcast

Hosts Deanna Silverman en intuïtieve levenscoach (serieus, is dat echt iets?) Erin Prewitt pakken allerlei diepe onderwerpen aan om over na te denken, zoals relatieproblemen, gezonde en ongezonde lichaamsbeelden en schoonheidspercepties, geestelijke gezondheid en zo veel meer. Dit type podcast is perfect voor een nadenkende Waterman die zichzelf en anderen wil helpen. Leo's, aan de andere kant, hebben meestal al een hoge dunk van zichzelf, dus dat zelfwerk is niet nodig dat een levenscoach zou bieden.

Aanbevolen: