5 Podcasts waar Steenbokken dol op zullen zijn (& 5 Ze zullen haten)

Inhoudsopgave:

5 Podcasts waar Steenbokken dol op zullen zijn (& 5 Ze zullen haten)
5 Podcasts waar Steenbokken dol op zullen zijn (& 5 Ze zullen haten)
Anonim

We vinden het geweldig dat mensen hun perfecte leven vrijwel rond hun sterrenbeeld kunnen ontwerpen. Degenen die eigenschappen en gemeenschappelijke kenmerken van hun aangewezen horoscooptekens volgen, kunnen ze gebruiken om hun liefdesleven te leiden, hun perfecte carrièrepad te kiezen en zelfs hun droomappartement te ontwerpen. Natuurlijk is er geen wetenschap achter het vertrouwen op je sterrenbeeld voor een beetje levenshulp, en het zal nooit helemaal accuraat zijn, maar het is niettemin een leuke manier om je voorkeuren te bepalen.

Je kunt zelfs boeken en podcasts kiezen die zijn afgestemd op je behoeften als je een Waterman, Tweeling of Steenbok bent. Volg gewoon de kenmerken van de dierenriem en laat ze je leiden naar je volgende lees- of luisterbeurt. Hier zijn vijf podcasts die Steenbokken niet kunnen uitschakelen en vijf die ze in een oogwenk zullen afwijzen.

10 LIEFDE: dieper daten

Afbeelding
Afbeelding

Dating Deeper is een podcast die is gericht op het helpen van mensen bij het vinden van perfecte partners door middel van analyses en op onderzoek gebaseerde tools. Het bevat geen emotionele, verliefde romantische verhalen en is verre van een Hallmark-film.

Deze podcast is gewoon pure hulp op de relatieafdeling. Dit type datingpodcast is perfect voor een Steenbok, die een no-nonsense persoon is. Ze willen te allen tijde resultaten, dus ze zullen vaak podcasts kiezen die hen zullen helpen om zo snel mogelijk die gewenste resultaten te krijgen.

9 HAAT: Moderne liefde

Afbeelding
Afbeelding

Steenbokken zijn meestal logische, realistische en praktische tekens die erg gericht zijn op doelen en succes. Het zijn niet vaak de meest gevoelige tekens die er zijn. Steenbokken hebben datingpodcasts nodig die gericht zijn op puur succes en gedrevenheid. Ze willen luisteren naar iets dat hen vrijwel zeker naar romantisch succes zal leiden.

Laat papperige, vlezige podcasts zoals Modern Love over aan zachtere tekens zoals Kreeft. Ze zijn ongelooflijk emotioneel en zullen genieten van de lieve podcastverhalen die deel uitmaken van deze serie.

8 LOVE: In The Dark

Afbeelding
Afbeelding

In the Dark is een podcast over waargebeurde misdaadverhalen die helaas op een zeer slechte manier zijn behandeld. Het gaat echter verder dan trieste verhalen over onrecht, met als doel het rechtzetten van onrecht. Niemand houdt ervan een fout recht te zetten zoals een betrouwbare Steenbok. Ze hebben een heel zwart-witte lijn als het gaat om goed en slecht, eerlijk en oneerlijk, en goed en fout.

Ze houden van hun systemen en voelen zich geneigd om tot actie over te gaan als er niet goed met systemen wordt omgegaan. Deze podcast zal hen intrigeren, hun aandacht vasthouden en waarschijnlijk een verlangen opwekken om verdere actie te ondernemen en veranderingen aan te brengen in de wereld van onrecht.

7 HAAT: The Far Meridian

Afbeelding
Afbeelding

The Far Median gaat over een introverte vrouw die in een vuurtoren woont, maar niet zomaar een vuurtoren. Deze vuurtoren verschijnt elke dag op een nieuwe locatie en creëert nieuwe plots, problemen en avonturen.

Het is grillig, emotioneel en fantasierijk, allemaal eigenschappen die bij een Kreeft horen, geen nuchtere, praktische en logische Steenbok. De Far Mediaan is misschien te ver weg voor de Steenbok, die soms luistert en leest die minder geworteld zijn in fantasie.

6 LIEFDE: Planet Money

Afbeelding
Afbeelding

Steenbokken zoeken graag naar betrouwbare antwoorden op vragen, dus als ze financiële problemen en wonderen hebben, gaan ze naar een podcast die betrouwbare informatie en advies over deze kwestie biedt. Planet Money is een perfecte Steenbok-podcast omdat het al die vervelende economische vragen beantwoordt terwijl het enigszins vermakelijk blijft.

Een gedreven Steenbok kan deze podcast als een go-to-optie beschouwen, omdat ze hun tijd besteden aan het beklimmen van de economische ladder in het leven.

5 HAAT: Oprah's Supersoul Conversations

Afbeelding
Afbeelding

Oprah doet talkshows als geen ander, dus het zou natuurlijk goed zijn om over te stappen op podcasts voor de mogul. Oprah's Supersoul Conversations staat vol met interviews en interacties tussen koningin Oprah en haar beroemde, succesvolle gasten. Het is bekend dat Oprah gevoelens oproept.

Haar podcast heeft de neiging om het hart te verwarmen, emoties bij mensen naar boven te halen en is gericht op gevoelige signalen, zoals een liefhebbende Kreeft. Dit zal waarschijnlijk geen echte podcastlijst van Steenbok worden.

4 LIEFDE: Optimaal dagelijks leven

Afbeelding
Afbeelding

Optimal Daily Living: zelfs de titel klinkt op maat van een echte Steenbok. Optimaal is hun middelste naam. Alles waar ze hun energie in steken, zal tot het uiterste worden gedaan.

Deze podcast neemt de allerbeste boeken en blogs over zaken als persoonlijke ontwikkeling, zaken en relaties en bespreekt en analyseert ze. Denk aan al die informatie op één plek! Het is een one-stop-shop om je meest succesvolle zelf te zijn in allerlei arena's: de droom van een Steenbok!

3 HAAT: Alles leeft

Afbeelding
Afbeelding

Everything is Alive is een podcast waarin de geïnterviewde onderwerpen eigenlijk intieme objecten zijn. Ze bespreken hun 'levenservaringen' door een lens die duidelijk fictief en grillig en vermakelijk is.

Een verstandige Steenbok vindt deze podcast misschien te ongebruikelijk en vergezocht om te gaan zitten en ervan te genieten. Dat is goed; er zijn zoveel andere tekens die dol zijn op dit soort luisteren. Steenbokken zullen echter worden aangetrokken door de meer praktische podcasts die beschikbaar zijn.

2 LIEFDE: 99% onzichtbaar

Afbeelding
Afbeelding

99% Onzichtbaar gaat over alles wat er achter de schermen gebeurt van enkele van de meest voorkomende plaatsen die we kennen. Het streeft ernaar om vragen te beantwoorden zoals waar het gelukskoekje vandaan komt en waarom autokavels bijna altijd springkussens gebruiken in advertenties.

Steenbokken zullen aangetrokken worden tot deze podcast omdat ze niets liever doen dan op de hoogte zijn van alles. De logische toon van deze specifieke podcast zal resoneren met de serieuze Steenbok.

1 HAAT: LGBTQ&A

Afbeelding
Afbeelding

Steenbokken zijn praktische mensen en niet bepaald de meest emotionele van alle sterrenbeelden, dus alles wat "in het gevoel" is, zal voor hen uitgesloten zijn. Als je een Steenbok bent die op zoek is naar een podcast die past bij je sterrenbeeld, dan wordt LGBTQ&A te veel een trek aan het hart voor een typische Steenbok.

Het is zeker een geweldige podcast, maar het is misschien beter geschikt voor een mensgericht teken zoals de Waterman of de emotioneel geladen Kreeft.

Aanbevolen: