5 Strand leest Leos zal houden van (& 5 Ze zullen haten)

Inhoudsopgave:

5 Strand leest Leos zal houden van (& 5 Ze zullen haten)
5 Strand leest Leos zal houden van (& 5 Ze zullen haten)
Anonim

Een Leeuw (23 juli - 22 augustus) is vurig, gepassioneerd en een geboren leider. Wie onder het teken van de magnifieke leeuw v alt, graag bewonderd wordt, steelt meestal de show en heeft veel zelfvertrouwen. Als vuurteken houdt Leeuw van het strand, en wat is er beter dan de ultieme strandlezing te vinden die dit sterrenbeeld zal inspireren?

Beach-lezingen voor Leo zullen bestaan uit creativiteit, plezier en drama. Een Leeuw zal dol zijn op boeken over de rijken en machtigen en zal inspiratie opdoen bij het lezen van non-fictieboeken over bekende modeontwerpers en muzikanten. Leeuwen houden niet van langgerekte verhalen die ze snel zullen vervelen.

10 LIEFDE: Angst en walging in Las Vegas door Hunter S. Thompson

Een Leeuw is verliefd op het leven en mensen die onder dit sterrenbeeld zijn geboren, zijn leuk en genieten ervan om plezier te hebben. Fear and Loathing in Las Vegas door Hunter S. Thompson is het perfecte strandleesboek voor een Leeuw, omdat ze kunnen duiken in een wereld van twee mannen op een wild avontuur. Het is een cultklassieker die een pageturner zal zijn voor een Leeuw.

Hoewel een avontuurlijke Leeuw zich misschien niet direct kan inleven in alle capriolen die in dit klassieke boek voorkomen, kunnen ze zich wel de gekke avonturen voorstellen die hoofdpersoon Raoul Duke en zijn advocaat, Dr. Gonzo beleven terwijl ze op weg naar Las Vegas.

9 HATE: Into Thin Air Door Jon Krakauer

Into Thin Air geschreven door Jon Krakauer is dezelfde auteur die het zeer populaire boek Into The Wild schreef, maar dit is zijn verslag van de ramp op de Mount Everest in mei 1996, waarbij acht klimmers omkwamen, waaronder Krakauer's gids Rob Zaal.

Dit non-fictiewerk van avontuur kan andere vrijgevochten sterrenbeelden interesseren, maar geen Leeuw. Hoewel een Leeuw hunkert naar avontuur, houden ze er niet van zich ongemakkelijk te voelen en zullen ze vaak terughoudend zijn om dingen te doen, omdat een van hun antipathieën geconfronteerd wordt met de moeilijke realiteit. Een boek als dit zal een Leeuw niet zo amuseren als een Schorpioen of Boogschutter waarvan bekend is dat ze opstandig zijn.

8 LOVE: Crazy Rich Asians Door Kevin Kwan

Crazy Rich Asians van Kevin Kwan is de perfecte roman voor een Leeuw die op het strand ligt te luieren omdat ze zullen dagdromen dat ze Rachel Chu zijn, een slimme en charismatische NYU-professor economie die zich realiseert dat haar vriend Nick Young er een is van de tien rijkste families in Azië. Gevuld met drama en dure smaak, zal een Leeuw het moeilijk hebben om dit boek weg te leggen.

7 HATE: The Beach door Alex Garland

The Beach van Alex Garland vertelt het verhaal van een jonge backpacker die al zijn materiële bezittingen opgeeft op zoek naar een geheime eilandutopie in Thailand, maar wat hij ontdekt is dat ongeveer 30 backpackers op het eiland worden geconfronteerd met een machtsstrijd tussen elkaar en hoe deze pittoreske wereld begint af te brokkelen.

Een Leeuw zou niet het eerste sterrenbeeld zijn dat naar dit boek grijpt. Een Leeuw wil lezen over een geboren leider, een leven vol dure dingen, en niet over een man die al zijn materiële bezittingen opgeeft.

6 LOVE: Kaiser Karl: The Life Of Karl Lagerfeld door Raphaelle Bacque

De ideale baan voor een Leeuw geeft ze de controle, ze kunnen hun eigen bazen zijn en ze kunnen pronken met hun creatieve kant. Een boek als Kaiser Karl The Life Of Karl Lagerfeld van Raphaelle Bacque zal een Leeuw inspireren om de kunstenaar in hen naar boven te halen. Een Leeuw duikt gemakkelijk in het leven van het internationale mode-icoon Karl Lagerfeld, aangezien ze in feite de astrologische rode loper regeren.

5 HATE: The Lord of the Rings door J. R. R. Tolkien

Mensen houden van of haten J. R. R. Tolkien's The Lord of the Rings, en helaas is een Leeuw een van de mensen die een hekel zal hebben aan zijn klassieke boeken. Leo houdt van spanning en energie, maar Tolkiens boeken staan bekend als langdradig en saai.

Leo moet misschien zinnen steeds opnieuw lezen om te begrijpen wat er precies aan de hand is, en zal het allemaal verwarrend vinden. Deze tekens moeten worden vermaakt en de fantasieromans van Tolkein zijn gewoon niet geschikt voor een Leeuw.

4 LOVE: Just Kids door Patti Smith

Een geweldige biografie voor een Leeuw om op het strand te lezen is Just Kids van Patti Smith. Dit boek zal Leo's creatieve sappen naar boven halen en ze kunnen zich beter inleven in muzikant Patti Smith dan welke andere dierenriem dan ook.

Leo krijgt een glimp van Smiths relatie met fotograaf Robert Mapplethorpe in New York City en leert over de epische muziekscene van de jaren '60.

3 HATE: In A Dark, Dark Wood Door Ruth Ware

In A Dark, Dark Wood van Ruth Ware zal een Leeuw verrassend genoeg niet intrigeren omdat de plot niet correleert met Leo's eigenschappen en kenmerken. De hoofdpersoon van dit psychologische moordmysterie is allesbehalve een Leeuw.

Leo zal het moeilijk hebben om te resoneren met de hoofdpersoon, Nora Shaw, die te veel vastzit aan een oude middelbare schoolrelatie en het verleden niet wil loslaten. Leo blijft niet stilstaan bij het verleden, en het is bekend dat ze hun wonden likken en verder gaan, in tegenstelling tot de hoofdpersoon in deze roman. Nora vindt het prima om in de schaduw te staan van de voormalige beste vriendin Clare, iets waar een Leeuw geen band mee zou hebben.

2 LOVE: The Power Door Naomi Alderman

The Power is een sciencefictionboek over vrouwen die het vermogen ontwikkelen om alles te doden wat ze aanraken. Mannen hebben de samenleving gedomineerd, maar al snel duiken er verhalen op over vrouwen die zichzelf kunnen beschermen met elektriciteit die uit hun handen komt, met verhalen over vrouwen die mannen aanvallen en zelfs doden die iets verkeerds doen. Deze macht leidt ertoe dat vrouwen dominant worden in de samenleving.

Een Leeuw zal dol zijn op dit boek omdat ze zichzelf kunnen zien als een sterke leider met het vermogen om alles en alles te bereiken wat ze willen. Dit vurige bord zal het geweldig vinden om dit boek mee naar het strand te nemen en het met zijn vrienden te bespreken.

1 HATE: Homebody: een gids voor het creëren van ruimtes die je nooit meer wilt verlaten door Joanna Gaines

Joanna Gaines is een populaire ontwerper die bekend staat om haar eenvoudige, rustieke gevoel voor stijl. Een Leeuw wil dat hun huis aanvoelt als een paleis en houdt van luxe, dus het boek van Gaines, Homebody: A Guide to Creating Spaces You Never Want To Leave, is gewoon niet waar een Leeuw zich door zal laten inspireren bij het inrichten van hun huis. Leeuwen houden van designerstukken, felle kleuren en gedurfde patronen, wat het tegenovergestelde is van Gaine's relaxte stijl.

Aanbevolen: