5 Podcasts waar Vissen van zullen houden (& 5 Ze zullen haten)

Inhoudsopgave:

5 Podcasts waar Vissen van zullen houden (& 5 Ze zullen haten)
5 Podcasts waar Vissen van zullen houden (& 5 Ze zullen haten)
Anonim

Elke Vissen die er is, weet dat ze supervriendelijk, meelevend en volledig intuïtief zijn. Dit waterteken is een zachtaardig en artistiek volk, en ze zijn zeker altijd in het gezelschap van allerlei verschillende soorten mensen. Dit bord barst van de emoties en heeft een enorme liefde voor mensen.

Terwijl podcasts steeds populairder worden, zijn er zoveel om uit te kiezen. Voor dit sociale sterrenbeeld zijn er zeker enkele waar ze liever naar luisteren dan naar anderen. Om hun medeleven en extraversie te benadrukken, zijn hier enkele podcasts waar Vissen dol op zal zijn, en een paar die ze waarschijnlijk zullen haten.

10 Love: This American Life (Chicago Public Media)

Deze podcast heeft zoveel verschillende thema's en elk thema past bij het dagelijks leven van mensen. Het teken Vissen staat erom bekend dat het om mensen geeft en volledig medelevend en vriendelijk is.

Deze podcast gaat helemaal over mensen en hun ervaringen met allerlei soorten onderwerpen. Van sport tot actuele gebeurtenissen tot politiek, deze podcast is voor elke Vissen die geeft om het dagelijks leven en de mensen die er doorheen gaan.

9 Hate: Serial (Serial Productions)

Crime-podcasts worden zeker steeds populairder, maar dit is misschien niet degene die de interesses van de Vissen met een groot hart en vol vriendelijke energie naar boven ha alt.

Deze podcast is populair, maar elk seizoen is een onderzoeksserie over moord, vermiste mensen en tragische misdaad. Het kan alle Vissen laten huilen en zal waarschijnlijk niet het meest opbeurende zijn voor dit waterteken.

8 Love: Still Processing (New York Times)

Deze podcast gaat helemaal over popcultuur en cultuur in het algemeen. Deze twee, gehost door Wesley Morris en Jenna Wortham, pakken alles aan wat met kunst te maken heeft - televisie, muziek, kunst en films.

Dit is een genot om naar te luisteren voor alle Vissen, want het gaat allemaal om mensen en de kunst die hen beweegt. Bovendien onderzoekt deze podcast hoe het iedereen in deze tijd in Amerika beïnvloedt. Dit is perfect voor dit intuïtieve teken.

7 Haat: hoe ik dit heb gebouwd (NPR)

Deze populaire podcast gaat helemaal over ondernemers en bedrijven. Het gaat over innovators en hun verhalen om succes van onder tot boven te vinden. Zelf dingen bouwen is indrukwekkend, maar niet diep genoeg voor een Vissen.

Een Vissen zou zeker de voorkeur geven aan iets emotionelers dan een zakelijke onderneming, en hoewel ze van creativiteit houden, luisteren ze zeker liever naar iets over kunstenaarschap of muziek.

6 Liefde: Criminal (Radiotopia)

Op dit moment zijn misdaadmedia en podcasts een rage, maar er moet een specifieke zijn voor de vriendelijke, optimistische en liefhebbende Vissen om door te kunnen gaan.

Deze gaat over allerlei soorten mensen, de onrechtvaardigen en de kwaaddoeners, en deze podcast duikt in allerlei buitengewone verhalen vanuit allerlei perspectieven.

5 Haat: niet zoiets als een vis (BBC)

Deze podcast gaat over feiten - en dat is misschien niet het meest perfecte type serie voor de intuïtieve en vriendelijke Vissen. Deze show zit vol met intrigerende dingen, maar de Vissen heeft wat meer diepgang nodig dan feiten.

Deze serie heeft een hilarisch viertal, en hun shows zijn zeker interessant, maar zijn misschien meer geschikt voor de sterrenbeelden die objectiever zijn en dorstig naar kennis.

4 Liefde: Frisse lucht (NPR)

Gehost door Terry Gross, deze podcast is een geweldige interviewshow, en het gaat allemaal over hedendaagse kwesties en kunst. Het staat bekend als vol intieme gesprekken en beantwoordt de intrigerende en moeilijke vragen.

Voor de intuïtieve, artistieke en medelevende Vissen, zal dit waterteken dol zijn op deze NPR-podcast die helemaal over leven en kunst gaat.

3 Haat: 99% onzichtbaar (Radiotopia)

Deze podcast duikt in alles waar mensen normaal niet aan denken - en geeft alle kennis over de fijne kneepjes van het leven. Deze show gaat over infrastructuur, architectuur, steden en meer.

Hoewel deze podcast helemaal populair is, is de persoonlijke Vissen misschien niet super geïnteresseerd in de feitelijke en objectieve aspecten van het leven. Hoewel deze podcast over architectuur en design intrigerend is, past hij waarschijnlijk niet bij dit waterteken.

2 Liefde: Allen beantwoorden (Gimlet Media)

Deze wordt gehost door PJ Vogt en Alex Goldman en is een podcast over internet. Het gaat echter over hoe mensen internet gebruiken, erop reageren en erop vertrouwen - en hoe het de wereld van vandaag vormgeeft.

Deze podcast is een perfecte mix van technologie en cultuur, en zou zeker de artistieke, nieuwsgierige en sociale geest van dit waterteken een hoogtepunt geven. Voor elk persoonlijk en artistiek teken, zoals de Vissen, is deze podcast perfect.

1 Haat: Planet Money (NPR)

Deze podcast is een zeer populaire economische serie en is voor iedereen die geïnteresseerd is in geld, zaken en economie. De Vissen gaat echter niet echt over materialistische dingen.

Ze gaan over mensen, mededogen en kunst, en dit sterrenbeeld is niet iemand die super betrokken is bij de kernpunten van geld. Deze populaire podcast is waarschijnlijk geweldig voor een ander teken, zoals de Steenbok.

Aanbevolen: