10 popsterren die in Hollywood-films hebben gesneuveld

Inhoudsopgave:

10 popsterren die in Hollywood-films hebben gesneuveld
10 popsterren die in Hollywood-films hebben gesneuveld
Anonim

Muziek en film zijn twee enorme industrieën, en het leek erop dat deze twee elk jaar op steeds meer manieren met elkaar in contact komen en elkaar kruisen. Hoewel veel muzikanten de harten van fans hebben gestolen met hun stem, is er duidelijk veel meer talent dat ze met de wereld moeten delen.

Terwijl grote film- en muziekliefhebbers er al een paar kunnen noemen, is het tijd om een schreeuw te geven aan alle popsterren die er zijn en hebben bewezen dat ze veel meer zijn dan alleen muziek. Dus, hier zijn 10 popsterren die in Hollywood hebben gedood - en zijn totale dubbele bedreigingen.

10 Jennifer Lopez - Hustlers (2019)

Deze hitfilm met in de hoofdrol een stel sterke vrouwen is zeker niet de eerste keer dat Lopez op het grote scherm of op het kleine scherm verschijnt, maar het is zeker de moeite waard om op te merken dat deze poplegende ook naam heeft gemaakt in Hollywood.

Dit drama volgt strippers, die allemaal samenwerken om de rollen voor hun klanten uit Wall Street om te draaien. Van de Superbowl tot het grote scherm, J-Lo kan het allemaal.

9 Justin Timberlake - Het sociale netwerk (2010)

Dit bekende gezicht kreeg voor het eerst zijn bekendheid in de boyband 'N Sync'. Sindsdien heeft hij zeker de muziekindustrie verpletterd met zijn solocarrière. Deze Oscar-winnende film is geregisseerd door David Fincher en heeft een geweldige cast en verhaal.

Timberlake bewees absoluut dat hij niet alleen een mooi gezicht was van een oldboyband. Zijn talent kent zeker geen grenzen, en er komt zeker nog meer.

8 Christina Aguilera - Burlesque (2010)

Aguilera heeft een stem als geen ander, en deze klassieke cultfilm is haar enige echte claim op Hollywood. Deze dramamusical heeft ook poplegende Cher, en deze twee bundelen hun krachten om een verhaal te vertellen over een burlesque club.

Deze Golden Globe-winnende film heeft echt een trouwe schare fans en heeft zeker bewezen dat Aguilera meer is dan een krachtige stem in de popwereld.

7 Janelle Monáe - Moonlight (2016)

Deze popzangeres is een absoluut icoon geweest voor allerlei gemarginaliseerde groepen en heeft zeker haar talent in de muziekindustrie bewezen. Het was alleen de bedoeling dat ze schitterde in een film die de Oscar voor Beste Film won.

Dit drama is een tragisch maar verbluffend verhaal over ras, liefde en jeugd. Deze film won 3 Oscars, deed alles recht en liet de wereld ook zien dat deze popzangeres een vrouw met veel talenten is.

6 Nick Jonas - Jumanji: Welcome To The Jungle (2017)

Het is misschien een beetje sterk uitgedrukt om te zeggen dat deze Jo-Bro in Hollywood heeft 'geslacht', maar hij heeft zeker veel films op zijn naam staan om te bewijzen dat hij niet alleen lid is van een jongensband.

Dit komische avontuur heeft een betoverende en hilarische cast, en eerlijk gezegd was Jonas perfect gecast voor zijn rol. Hoewel zijn muziekcarrière blijft slagen, is hij ook zeker nog niet klaar met acteren.

5 Beyoncé - Dreamgirls (2006)

De letterlijke koningin van de pop heeft ook geliefhebberd in Hollywood en verdiende zelfs een Golden Globe-nominatie voor beste actrice voor deze film. Dit muziekdrama is ook zeker een cultfilm. Deze film speelt zich af in de jaren zestig en volgt zwarte soulzangers.

Het won twee Oscars, waarvan er één werd gewonnen door een andere popzangeres, Jennifer Hudson. De koningin B heeft echter zelf haar talent bewezen, en fans zijn zeker ook keer op keer aan het bingelen met The Lion King.

4 Mandy Moore - A Walk To Remember (2002)

Fans vergeten waarschijnlijk dat deze populaire actrice eigenlijk een populaire popster uit de jaren 90 was. Nu is ze absoluut zowel een actrice als een zangeres. Dit romantische drama is een klassieker en heeft Moore zeker in staat gesteld haar acteertalent te bewijzen.

Hoewel ze haar nu waarschijnlijk kent van de hitserie This Is Us, zal ze altijd de lieve vrouw in deze film zijn geweest, en de iconische popster uit de jaren '90.

3 Awkwafina - The Farewell (2019)

Hoewel deze rapper misschien niet bepaald de traditionele definitie van een 'popster' is, verdient ze zeker een knipoog voor het absoluut verslaan van deze rol. Dit komische drama werd totaal gemist door de Academie en vertelt een briljant verhaal over cultuur, familie en liefde.

Deze Golden Globe-winnende film bewees veel dingen, en een daarvan was dat Awkwafina een verbluffende en betoverende actrice is die veel lof verdient.

2 Harry Styles - Dunkirk (2017)

Dit heeft fans zeker verrast, vooral omdat deze rol helemaal over actie en oorlog ging. Het vorige lid van "One Direction" sprong - letterlijk en figuurlijk - van boord met zijn solocarrière en een indrukwekkende filmrol!

Deze Oscar-winnende film was een perfecte start voor Styles om het te maken in Hollywood, en eerlijk gezegd, het ziet er een beetje uit dat hij dat kan. Natuurlijk, nadat hij doorgaat met moorden in de muziekwereld.

1 Lady Gaga - A Star Is Born (2018)

Deze popkoningin heeft eerder gedoken in acteren, maar niemand had zo'n ongelooflijke en rauwe uitvoering verwacht. De zanger van "Poker Face" scoorde zelfs een Academy Award-nominatie voor deze rol!

Gaga bewees wat acteertalent in American Horror Story, maar niets vergeleken met dit optreden naast Bradley Cooper. Ze is zeker een legende van zowel pop als film.

Aanbevolen: