10 opkomende popsterren om op te letten

Inhoudsopgave:

10 opkomende popsterren om op te letten
10 opkomende popsterren om op te letten
Anonim

De afgelopen jaren hebben we een overvloed aan hete, opkomende popsterren in de scene zien verschijnen. Sommige van de nieuwe artiesten, zoals Billie Eilish en Bruno Mars, slaagden erin om de facturering waar te maken en te gedijen in de muziekindustrie, terwijl tientallen andere aspirant-sterren vaak in die ene hit vallen categorie wonderen.

Van een dromerige popjongen uit Oost-Europa tot een Engelse lo-fi indiezanger, hier zijn enkele van de meest opwindende popvooruitzichten om op te letten in de jaren 2020.

10 Olivia Addams

Met een engelachtige en rustgevende stem mag Olivia Addams dit decennium niet worden afgeschreven. Addams, geboren in Boekarest, de hoofdstad van Roemenië, won in 2020 aan populariteit dankzij haar verslavende, door elektronische pop beïnvloede doorbraaksingle "Dumb." Ze is ook fantastisch aanwezig op sociale media, met meer dan 200.000 volgers op Instagram en bijna 1 miljoen op TikTok.

9 Alexander 23

Nog een popster in wording, Alexander 23 stond op het officiële soundtrackalbum voor 13 Reasons Why. Het was pas vorig jaar toen de zanger Spotify's Pop Rising-hitlijst binnenschoot met "IDK You Yet", een eenvoudige maar openhartige vertolking van een wanhopige roep om liefde. De in Chicago woonachtige zanger heeft nu een contract getekend bij Interscope, en het zal interessant zijn om te zien hoe zijn carrière vanaf hier van start gaat.

8 Bülow

Als je van Billie Eilish houdt, dan is deze in Duitsland geboren Canadese popster-in-wording Bülow misschien iets voor jou. Haar ontmoedigende en dromerige stem versmelt prachtig met haar simplistische popdeuntjes. Ze won de Juno Awards voor de beste doorbraakartiest in 2019. 'Sweet Little Lies', 'Get Stupid' en 'Two Punks In Love' zijn haar essentiële go-to-tracks.

7 Alaina Castillo

Van het plaatsen van ASMR en covervideo's op YouTube, heeft Alaina Castillo haar fanbase in de loop der jaren vergroot. De tweetalige opkomende popster is een zanger voor elke stemming, van alleen dansen tot hartverscheurende nachten omringd door stormachtige regens. De fulltime popster, die vroeger biologie studeerde aan de Universiteit van Texas in Austin, volgde haar veelgeprezen EP met 4 nummers, de voicenotes/mensajes de voz, met bop na bop.

6 Stephanie Poetri

Geboren in een kunstfamilie, heeft Stephanie Poetri uit Jakarta getekend bij 88rising, een Amerikaans labelbedrijf waarvan bekend is dat het veel Aziatisch-Amerikaanse artiesten onderdak biedt. Na wat herrie te hebben gemaakt in haar thuisland, bracht Poetri in 2019 haar doorbraaksingle I Love You 3000 uit via het platenlabel. Sinds de release is de begeleidende videoclip van het nummer meer dan 97 miljoen keer bekeken, wat haar een van de populairste artiesten maakt om in de gaten te houden voor dit decennium.

5 Claude

Nadat de niet-binaire artiest Claud de universiteit van Syracuse had verlaten om zich op muziek te concentreren, vormde hij een nieuwe band genaamd Shelly. De protégé van de slaapkamerpop is zo getalenteerd dat de populaire Amerikaanse singer-songwriter Phoebe Bridgers van Claud de eerste act maakte die tekende bij haar eigen label, Saddest Factory. Clauds debuutalbum, Super Monster, werd uitgebracht in februari 2021.

4 Alewya

Met Egyptische en Ethiopische afkomst brengt de in Londen gevestigde zanger en dancehall-hitmaker Alewya iets nieuws op tafel in de Britse muziekscene. Meer dan alleen zingen, wil ze dat je de euforie en melancholie in haar muziek voelt. Haar essentiële go-to-nummers zijn "Sweating" en "Where's My Lighter."

3 Mustafa de dichter

Mustafa the Poet is een spoken word-meester uit Canada. De diepte van de woorden die hij in zijn kunstvormen heeft gebruikt, spreken voor zich. Mustafa is een begrip in de Canadese hiphopscene en het wordt tijd dat hij zijn wereldwijde doorbraak maakt. Hij maakte vorig jaar zijn debuut met "Stay Alive" en droeg het nummer op aan degenen die hun leven hadden verloren door wapengeweld.

2 Olivia Rodrigo

Disney-actrice Olivia Rodrigo is voor velen misschien geen onbekend gezicht, aangezien ze in 2020 bij Interscope tekende. het piekte op nummer één op de hitlijsten van verschillende landen. Volgens Forbes is Rodrigo's nummer de nieuwe langstlopende nummer één hit op de Billboard Global 200. Het wordt tijd dat haar carrière naar nieuwe hoogten gaat.

1 Holly Humberstone

Voordat de COVID-19-pandemie grote schade aanrichtte in alle delen van de wereld, was Holly Humberstone de openingsact voor Lewis Capaldi-shows. Nu heeft de Britse pop-rockzangeres de pandemie haar creativiteit niet laten weerhouden om te stromen, terwijl ze zich heeft voorbereid om haar carrière naar een hoger niveau te tillen. Humberstone trapte 2021 af met meer dan 20 miljoen Spotify-streams voor haar doorbraaksingle, "Falling Asleep At The Wheel", en ze bewijst dat ze een muzikant is die hier blijft.

Aanbevolen: