8 'verloren' castingbeslissingen die de show hebben verpest (& 7 die het hebben gered)

Inhoudsopgave:

8 'verloren' castingbeslissingen die de show hebben verpest (& 7 die het hebben gered)
8 'verloren' castingbeslissingen die de show hebben verpest (& 7 die het hebben gered)
Anonim

De drama-tv-serie Lost was van 2004 tot 2010 en vertelt het verhaal van een groep overlevenden die op een mysterieus eiland neerstortten. Er waren ijsberen, geheime ondergrondse bunkers en sprongen door de tijd (zowel achteruit als vooruit). Er was een Rookmonster, een groep mensen die Jacob volgden en een onderzoeksproject genaamd het Dharma-initiatief. En er waren personages die fans op een grote manier binnenhaalden of ze helemaal uitschakelden, maar die dit spannende en gekke verhaal hoe dan ook gaande hielden.

Als we echter aan de personages denken, welke castingbeslissingen hebben dit populaire tv-programma min of meer verpest, en wie, denken we, had volledig uit het verhaal kunnen of moeten worden weggelaten? En welke hielpen om het allemaal te redden, wat zorgde voor interessante en verzonnen mensen die in deze show werden gespeeld door geliefde acteurs en actrices? Laten we eens kijken…

15 Geruïneerd: Michelle Rodriguez als Ana Lucia Cortez

Afbeelding
Afbeelding

Ana Lucia Cortez was een overlevende van Oceanic Flight 815, en vanwege haar no-nonsense houding en gewoonte om haar mening te uiten, was ze een soort boegbeeld in de staartsectiegroep. Ze werd gespeeld door actrice Michelle Rodriguez, die bekend staat om haar rol in actiefilms zoals Resident Evil, Machete, Battle: Los Angeles en The Fast and the Furious-films.

Hoewel het zeker kracht en vastberadenheid zou hebben gekost om te overleven op The Island, was Ana Lucia een beetje te veel voor veel fans, en uiteindelijk werd ze "geholpen" door Michael Dawson.

14 Opgeslagen: Jorge Garcia als Hugo 'Hurley' Reyes

Afbeelding
Afbeelding

Een favoriet bij fans in deze serie was Hugo 'Hurley' Reyes. Hij had een aantal hilarische regels ("Dude, je hebt wat Arzt bij je"). Hij had een speciale band met The Numbers. Met een partijtje golf wist hij iedereen af te leiden van alle zorgen of stress. Hij werd verliefd op Libby.

Spoiler Alert: hij werd de beschermer van The Island. En Jorge Garcia heeft dit allemaal uitstekend neergezet.

13 Geruïneerd: Maggie Grace als Shannon Rutherford

Afbeelding
Afbeelding

Shannon Rutherford en Boone Carlyle waren ook overlevenden van de crash, evenals stiefbroers en zussen met een interessante band, en Maggie Grace was degene die Shannon speelde. Haar karakter alleen liet weinig te wensen over, want ze zat maar te klagen en te zonnen. En hoewel sommigen Grace in Taken misschien leuk vonden, hadden veel Lost-fans moeite om te zien hoe Shannon een relatie met Sayid begon te ontwikkelen.

12 Opgeslagen: Matthew Fox als Jack Shephard

Afbeelding
Afbeelding

De ster van de show was Jack Shephard, gespeeld door Matthew Fox. Hij was een dokter, hij was vriendelijk, hij was knap, hij was inspirerend… En dat alles gecombineerd om hem de natuurlijke leider van de groep te maken, evenals degene die betrokken was bij een driehoeksverhouding met Kate en Sawyer.

Natuurlijk zal niet iedereen elk personage en elke castingbeslissing leuk vinden, maar over het algemeen was dit een slimme.

11 Geruïneerd: Sheila Kelley als Zoe

Afbeelding
Afbeelding

Actrice Sheila Kelley speelde in verschillende films en shows, zoals L. A. Law, Touched by an Angel, ER, The Sopranos, Hawaii Five-0, Gossip Girl, NCIS en The Good Doctor. In 2010 was ze vijf afleveringen lang in Lost as Zoe, een geofysicus die Charles Widmore had ingehuurd, en ze was overal slecht nieuws.

10 Opgeslagen: Michael Emerson als Ben Linus

Afbeelding
Afbeelding

Ben Linus leidde The Others en gedurende de hele serie gingen zowel fans als zijn medepersonages heen en weer, zich afvragend of hij te vertrouwen was of niet. Eén ding is echter duidelijk: Michael Emerson heeft dit personage meer dan uitstekend tot leven gebracht, want hij verdiende Emmy-nominaties en plekken op lijsten met de beste tv-personages.

9 Geruïneerd: Rebecca Mader als Charlotte Lewis

Afbeelding
Afbeelding

Het verhaal van Lost is gek en het werd complexer toen nieuwe personages van een vrachtschip werden geïntroduceerd. Een van deze personages was Charlotte Lewis, een cultureel antropoloog gespeeld door Rebecca Mader. De missie van deze groep, haar relatie met Daniel Faraday, haar hoofdpijn veroorzaakt door tijdreizen… Het was niet het beste deel van de show.

8 Opgeslagen: Nestor Carbonell als Richard Alpert

Afbeelding
Afbeelding

Een van de meest interessante personages in deze serie was Richard Alpert, en in een echt spannende aflevering werd zijn achtergrondverhaal verteld; fans kwamen er eindelijk achter waarom deze man nooit ouder werd, omdat hij hem inruilde, wat zijn loyaliteit aan Jacob bewees.

Het is onmogelijk om iemand anders dan Nestor Carbonell in deze rol voor te stellen!

7 Ruined: Harold Perrineau As Michael Dawson

Afbeelding
Afbeelding

Na eindelijk herenigd te zijn, stortten Michael Dawson en zijn zoon, W alt, neer op The Island. Toen werd W alt meegenomen en Michael deed er alles aan om hem terug te krijgen. Uiteindelijk keerde Michael terug naar The Island, maar hij verloor die tijd het leven. Het was misschien een triest verhaal, maar de rol van Harold Perrineau in dit verhaal had beter gekund.

6 Opgeslagen: Jeff Fahey als Frank Lapidus

Afbeelding
Afbeelding

Iedereens favoriete piloot Frank Lapidus, die twee keer verstrikt raakte in de actie op The Island en hielp om de dag te redden. Dit gedenkwaardige personage werd gespeeld door acteur Jeff Fahey, die in tal van andere series heeft gespeeld, zoals One Life to Live, Nash Bridges, Crossing Jordan, Psych, Law & Order: LA, Under the Dome en Grimm.

5 Geruïneerd: Tania Raymonde als Alex Rousseau

Afbeelding
Afbeelding

Een ander personage met een niet zo leuk verhaal (maar die nog steeds op de "verwoeste" lijst staat) was Alex Rousseau, gespeeld door Tania Raymonde; ze werd weggehaald bij haar moeder (Danielle Rousseau), opgevoed door The Others en uiteindelijk uitgeschakeld tijdens een grote scène, nadat Ben, die haar opvoedde, niet zou doen wat Keamy wilde.

4 Opgeslagen: L. Scott Caldwell als Rose Nadler

Afbeelding
Afbeelding

Er kwam iets goeds van The Island: het genas Rose Nadler. Dit personage, gespeeld door actrice L. Scott Caldwell, had kanker en werd vervolgens tijdens de vliegtuigcrash van haar man gescheiden. Maar uiteindelijk bouwden deze twee een hut om van deze nieuwe plek te genieten en het beste uit hun situatie te halen.

3 Ruined: Elizabeth Mitchell As Juliet Burke

Afbeelding
Afbeelding

Juliet Burke maakte deel uit van The Others, evenals een vruchtbaarheidsspecialist. Ze werd gedwongen op The Island te blijven, ze kon haar zus niet zien, ze moest infiltreren in de hoofdgroep van overlevenden en ze werd zelfs verliefd op een favoriet bij de fans, Sawyer.

Dit personage, gespeeld door Elizabeth Mitchell, zat meestal tussen een rots en een harde plek, maar haar beslissingen waren niet altijd de beste.

2 Opgeslagen: Titus Welliver als man in het zwart

Afbeelding
Afbeelding

De man in het zwart. Het rookmonster. Het ding dat, als het uit The Island was ontsnapt, het einde van al het goede zou zijn geweest. En een van de grootste mysteries en aantrekkingskrachten op deze show. Ja, dit personage was een goede, en Titus Welliver was de perfecte keuze voor de menselijke vorm.

1 Geruïneerd: Marsha Thomason als Naomi Dorrit

Afbeelding
Afbeelding

Iemand anders die werd binnengebracht door Charles Widmore (en die op de "geruïneerde" lijst staat) was Naomi Dorrit, en haar einde kwam nadat Locke een mes in haar rug had gegooid. Dit personage werd gespeeld door actrice Marsha Thomason, die ook te zien was in series als White Collar, General Hospital, 2 Broke Girls, Bones en The Good Doctor.

Aanbevolen: