8 Schaamteloze personages die de show hebben verpest (+ 7 die het hebben gered)

Inhoudsopgave:

8 Schaamteloze personages die de show hebben verpest (+ 7 die het hebben gered)
8 Schaamteloze personages die de show hebben verpest (+ 7 die het hebben gered)
Anonim

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Shameless in de loop der jaren een aantal deskundige verhalen heeft verteld, is de waarheid dat veel van de verhaallijnen van de show behoorlijk repetitief waren. De capriolen van Frank zijn bijvoorbeeld vermakelijk en hij verandert dingen van tijd tot tijd, maar ondanks de groei die hij heeft doorgemaakt, doet hij nog steeds veel van dezelfde dingen die hij deed toen de show begon.

Rekening houdend met de beperkte verhalen van Shameless, is het geweldig dat de show tijdens de run zoveel fantastische personages heeft laten zien. Helaas v alt ook niet te ontkennen dat sommige van de mindere personages van de show vervelend genoeg waren dat kijkers wilden dat ze zo snel mogelijk weg waren. Met dat in gedachten is het tijd om naar deze lijst te gaan van 8 Shameless-personages die de show hebben verpest en 7 die hem hebben gered.

15 Geruïneerd: Helené Runyon

Afbeelding
Afbeelding

Toen Helené Runyon voor het eerst betrokken raakte bij Lip Gallagher, vonden we het prima, omdat we ervan uitgingen dat ze betrokken zou zijn bij een snelle verhaallijn die nergens toe leidde en een paar leuke scènes bevatte. Maar uiteindelijk werd de verhaallijn enorm melodramatisch, het veranderde Lip in een zeurderige baby, en het werd altijd ongemakkelijk als Helené's man opdook.

14 Opgeslagen: Jimmy Lishman A. K. A. Steve Wilton

Afbeelding
Afbeelding

De eerste van Fiona's vriendjes die niet waren wat ze in eerste instantie leken te zijn, uiteindelijk brak de man die liefkozend bekend staat als Jimmy-Steve haar hart. Jimmy was echter waarschijnlijk Fiona's enige vriend die haar bij kon houden. Ze waren leuk om samen te zien, en we zijn er nog steeds van overtuigd dat ze samen geweldig hadden kunnen zijn. Als Jimmy's verleden maar niet in de weg stond.

13 Geruïneerd: Terry Milkovich

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel dit personage nauwelijks is gezien en het op dit moment onwaarschijnlijk lijkt dat hij ooit zal terugkeren, moesten we Terry Milkovich toch opnemen als een personage dat de show verpestte. Het personage zoals geschreven is tenslotte zo'n vreselijk mens dat elke keer dat hij op het scherm verscheen, onze huid ging kruipen.

12 Opgeslagen: Kevin Ball en Veronica Fisher

Afbeelding
Afbeelding

Twee personages voor de prijs van één, met deze inzending gaan we kijken naar de oude buren en vrienden van de Gallaghers, Kevin Ball en Veronica Fisher. Bijna altijd verwikkeld in maffe situaties, zelfs wanneer deze twee betrokken waren bij slecht bedachte verhaallijnen, maakten hun chemie en leuke energie er het beste van. Bovendien waarderen we enorm hoe loyaal ze zijn aan elkaar en aan de Gallaghers.

11 Geruïneerd: Debbie Gallagher

Afbeelding
Afbeelding

Waarschijnlijk Shameless’ meest verdeeldheid zaaiende karakter, toen de show begon, was Debbie Gallagher een heerlijk klein meisje, en sinds kort is ze weer veel leuker geworden. Gedurende verschillende seizoenen was Debbie echter betrokken bij de ene ondraaglijke verhaallijn na de andere, haar gedrag tegenover Fiona was schandalig en ze verscheen in meer scènes dan bijna wie dan ook.

10 Opgeslagen: Bianca Samson

Afbeelding
Afbeelding

Bianca Samson, een personage wiens tijd op Shameless helaas te snel eindigde, was een terminaal zieke arts die hulp nodig had om het meeste uit haar laatste dagen te halen. Een uiterst genuanceerd personage omdat haar tragische verhaal hartverscheurend was, maar haar capriolen waren erg leuk, Bianca slaagde er zelfs in om een tijdelijke positieve verandering in Frank Gallagher teweeg te brengen.

9 Geruïneerd: Mo White

Afbeelding
Afbeelding

Zoals elke Shameless-fan vanaf het begin weet, is de morele code van Frank Gallagher altijd extreem los geweest als het in zijn persoonlijk voordeel is. Toen de show hem echter de politieke campagne van Mo White liet blijven leiden nadat hij hoorde dat het voormalige congreslid een pedofiel is, was het zo verontrustend dat het te ver ging, zelfs voor Frank. Als zodanig heeft Mo's opname in de show een van zijn hoofdpersonen verpest.

8 Opgeslagen: Mandy Milkovich

Afbeelding
Afbeelding

Misschien wel het meest tragische Schaamteloze personage van allemaal, Mandy Milkovich verdiende zoveel beter dan wat ze van Lip Gallagher kreeg. We waren duidelijk stapelverliefd tijdens hun tijd samen en we wilden zo graag dat Mandy geluk zou vinden, maar het zinspeelde bijna altijd op haar. Hoewel we vaak verdrietig waren toen Mandy's hart opnieuw werd gebroken, zorgde haar karakter ervoor dat we een tijdje meer dan enig ander in Shameless investeerden.

7 Geruïneerd: Chuckie Slott

Afbeelding
Afbeelding

In veel opzichten wilden we Chuckie aardig vinden. Het is tenslotte niet zijn schuld dat zijn moeder de slechtste was en hij in een heel slechte situatie is opgevoed. Helaas werkte alles aan het personage zoals geschreven op de zenuwen van de meeste Shameless-fans en het is verbijsterend dat een van de schrijvers van de show dacht dat kijkers van Chuckie zouden genieten.

6 Opgeslagen: Fiona Gallagher

Afbeelding
Afbeelding

Veruit het meest verantwoordelijke lid van de familie Gallagher, voor het grootste deel, was Fiona de persoon die dit vaakst zeer disfunctionele gezin jarenlang bij elkaar hield. Na seizoen 9 geen deel meer uit van de show, zullen we de leidende hand van haar personage over het leven van haar broers en zussen voor altijd missen, maar we moeten zeggen dat haar exit geweldig werd afgehandeld.

5 Geruïneerd: Ford Kellogg

Afbeelding
Afbeelding

Het soort personage dat een kind van cool houdt, in het begin was Ford Kellogg een mysterieus personage dat op een heel irritante manier terughoudend was over zijn achtergrond. Erger nog, toen de show het verleden van Ford begon te onthullen, maakte alles wat we leerden het personage minder draaglijk, vooral het feit dat hij getrouwd was. Bovendien had de acteur die Ford speelde geen enkele chemie met Emmy Rossum.

4 Opgeslagen: Phillip “Lip” Gallagher

Afbeelding
Afbeelding

Waarschijnlijk het Shameless-personage dat in de loop der jaren het meest is gegroeid, het was geweldig om te zien hoe Lip Gallagher van een totale mislukking naar een positief rolmodel ging. Het enige dat we zouden willen veranderen aan Lip, is dat de show helemaal lijkt te zijn vergeten dat hij een briljant persoon zou moeten zijn. We moeten hem regelmatig weer zien pronken met zijn intelligentie.

3 Geruïneerd: Kassidi Gallagher

Afbeelding
Afbeelding

Geïntroduceerd tijdens het achtste seizoen van Shameless, in het begin was Kassidi Gallagher niet helemaal slecht, want het was interessant om te zien dat Carl een consistente vriendin had. Maar tegen de tijd dat ze zijn vrouw werd, was het niet alleen moeilijk om haar gekke gedrag en constante manipulatie te accepteren, maar Kassidi maakte Carl ook tot een minder leuk personage.

2 Opgeslagen: Mickey Milkovich en Ian Gallagher

Afbeelding
Afbeelding

De tweede van twee vermeldingen op deze lijst waarbij eigenlijk twee personages betrokken zijn, kunnen we ons niet voorstellen dat we Ian Gallagher of Mickey Milkovich opnemen zonder de andere erbij te betrekken. De liefde die ze deelden was tenslotte ontroerend, ze brachten het beste in elkaar naar boven, en bovendien konden hun gedeelde capriolen soms ook heel grappig zijn.

1 Geruïneerd: Sammi Slott

Afbeelding
Afbeelding

Een nieuw ontdekte dochter van Frank Gallagher die verschillende seizoenen meeging in de show, het lijkt echt alsof niemand Sammi Slott leuk vond. Een all-round irritant personage wiens rare relatie met Frank soms echt vies werd, het voelt alsof elke Sammi-scène alleen diende om Shameless een minder plezierige show te maken.

Aanbevolen: