Welk hondenras je zou moeten krijgen, op basis van je dierenriem

Inhoudsopgave:

Welk hondenras je zou moeten krijgen, op basis van je dierenriem
Welk hondenras je zou moeten krijgen, op basis van je dierenriem
Anonim

Als het tijd is om een harige metgezel of viervoetige zoon of dochter te krijgen, zijn er veel dingen om te overwegen. Hoeveel energie een hond heeft, de grootte, het temperament, hoe goed hij met andere honden/dieren kan opschieten, hoeveel beweging hij nodig heeft.

Iedereen heeft een ander schema en andere levensstijl, sommige mensen zijn huismussen en willen gewoon een metgezel om zich 's nachts naast te nestelen en zich veilig te voelen, anderen willen een voogd die iedereen intimideert om naar te kijken, en sommigen willen gewoon een gezin lid dat altijd aan hun zijde zal staan. Laten we met behulp van sterrenbeelden het perfecte hondenras vinden voor elk teken.

12 Ram - Labrador Retriever

Afbeelding
Afbeelding

Ram staat bekend als competitief en impulsief, wil altijd de eerste zijn in alles en maakt overal een competitie van. Ze zijn vastberaden, enthousiast en zelfverzekerd, meestal de slimste in de kamer, of werken er in ieder geval aan om de slimste in de kamer te worden.

Labs leggen die vastberadenheid en passie vast om overal goed in te zijn door de go-to te zijn voor de meeste hondengerelateerde banen, zoals blindengeleidehonden, bommensnuffelende honden en therapiehonden. Ze behoren tot de slimste rassen en hebben genoeg energie om elk ander hondenras bij te houden.

11 Steenbok - Duitse herder

Afbeelding
Afbeelding

Steenbokken krijgen vaak een slechte reputatie omdat ze te serieus lijken of neerbuigend zijn, maar diep van binnen zijn het erg zorgzame mensen die moeite hebben om op te lichten. Ze vertegenwoordigen tijd en verantwoordelijkheid en zijn erg onafhankelijk, vaak plannen ze hun leven tot op de tanden.

Net als Steenbokken krijgen Duitse herders vaak een slechte reputatie omdat ze te serieus en niet speels genoeg zijn vanwege hun hardwerkende afkomst en intelligentie. Net als een laboratorium worden Duitse herders het vaakst gebruikt voor veel hondengerelateerde banen, en ze blinken vaak uit. Thuis zijn Duitse herders heel gemakkelijk te trainen en zeer hardwerkend, wat betekent dat je ze kunt gebruiken als waakhond, hulp bij het dagelijks leven of gewoon als metgezel.

10 Vissen - Boxer

Afbeelding
Afbeelding

Vissen zijn erg vriendelijke en sociale mensen, vaak omringd door vrienden en geliefden vanwege hun medelevende en onbaatzuchtige karakter. Ze kunnen gemakkelijk vrienden maken en ze haten het om alleen te zijn, dus ze kunnen letterlijk met iedereen een gesprek aangaan.

Boxers behoren tot de vriendelijkste en meest energieke hondenrassen, bekend om hun waanzinnige hoeveelheid energie en vrolijke karakter. Je hoeft je nooit zorgen te maken dat Boxers agressief zijn, omdat ze de neiging hebben om met de meeste mensen en wezens om te gaan. Net als een Vissen haten Boxers het om alleen te zijn en zijn ze de perfecte metgezel voor iemand die altijd iemand in de buurt wil hebben.

9 Kanker - Havanezer

Afbeelding
Afbeelding

Kanker is een ander teken dat erg moeilijk te lezen is omdat ze hun emoties nauwlettend bewaken. Kreeften geven veel om hun dierbaren en familie en zijn erg intuïtief, voelen vaak de pijn van hun dierbaren en doen er alles aan om ze zich beter te laten voelen.

Havanezers staan erom bekend intuïtief te zijn en menselijke emoties goed te lezen en tegemoet te komen aan de behoeften van hun eigenaar. Het zijn vriendelijke, kleine honden die met bijna iedereen overweg kunnen, dus we raden af om een Havenese als waakhond te nemen. Maar laat je niet voor de gek houden, ze zouden bereid zijn hun leven te geven om te vechten tegen alles wat met hun eigenaar rotzooit.

8 Leo - Golden Retriever

Afbeelding
Afbeelding

Leo's zijn het leven van het feest, geboren voor de schijnwerpers. Ze zijn de meest sociale, charismatische en lieve mensen op de sterrenbeelden. Ze zijn onbaatzuchtig, heldhaftig en hoewel ze misschien een beetje arrogant zijn, kunnen ze veel bereiken met hun can-do-houding en onwankelbaar optimisme.

In zowat elke film of show met een hond is het meest voorkomende ras de Golden Retriever. Ze zijn bijna het perfecte hondenras, hun grootte, hun temperament, hun intelligentie en hun goede karakter. Als charisma en branie zich konden vertalen in een hondenras, zou de Golden Retriever er veel van hebben.

7 Schorpioen - Dobermann Pinscher

Afbeelding
Afbeelding

Schorpioenen zijn erg emotionele mensen en handelen vaak naar hun emoties bij het nemen van een beslissing. Hun passie kan worden gezien als assertief of agressief, maar ze zijn extreem loyaal en liefdevol naar hun vrienden en familie. Ze zijn intimiderend vanwege hun confronterende karakter, maar als je ze eenmaal leert kennen, kunnen ze je beste vriend zijn.

De Dobermann Pinscher krijgt een slechte reputatie vanwege hun intimiderende formaat en uiterlijk, maar ze kunnen goede metgezellen zijn die zich met tijd en geduld kunnen opwarmen voor hun baasje of andere dieren.

6 Stier - Siberische Husky

Afbeelding
Afbeelding

Taurussen zijn zeer praktische en betrouwbare tekens, bekend om hun harde werk en vastberadenheid. Ze zijn misschien koppig, maar dit is wat ze in hun voordeel gebruiken om de klus te klaren. Stieren staan er ook om bekend dat ze genieten van de schoonheid om hen heen.

Huskies werden gefokt voor hard werken, bekend om hun vermogen om door de sneeuw te sleeën en samen te werken. Het zijn ook zeer energieke honden die genieten van meerdere wandelingen per dag in de natuur en prachtige parken. Ze kunnen moeilijk te trainen zijn vanwege hun koppigheid, dus er is een geduldige en stabiele Stier voor nodig om ze te trainen

5 Maagd - Windhond

Afbeelding
Afbeelding

Maagden zijn vaak moeilijk te lezen omdat ze zichzelf sterk bewaken en zeer onafhankelijk zijn. Ze laten niets aan het toeval over en zijn vaak de meest analytische van de sterrenbeelden. Ze zijn trots op hun voorspelbare leven en nemen niet veel risico's.

Een perfecte hond voor de verlegen en gereserveerde Maagd is de verlegen en gereserveerde windhond. Windhonden zijn van nature erg voorzichtig en geven de voorkeur aan een stabiel en voorspelbaar huishouden, training en voedsel, en laten niets aan het toeval over.

4 Boogschutter - Springer Spaniel

Afbeelding
Afbeelding

Boogschutters houden van avontuur en zijn enkele van de grootste reizigers in de sterrenbeelden. Ze zijn extravert, onverschrokken en idealistisch, altijd op zoek naar hun volgende uitdaging. Ze beloven soms meer dan ze kunnen waarmaken, maar ze hebben de middelen om alles te doen waar ze zin in hebben.

De springerspaniël is een van de meest avontuurlijke en sociale hondenrassen ooit. Oorspronkelijk bedoeld voor de jacht op eenden, zal de spaniel overal en altijd heen gaan en is hij ideaal voor elke woonsituatie. Ze houden ervan om vrienden te maken en ze vinden het heerlijk om buiten te zijn en alles uit te proberen wat ze leuk vinden.

3 Tweelingen - Boston Terriër

Afbeelding
Afbeelding

Gemini's zijn moeilijk te lezen omdat ze voortdurend hun emoties en gedrag veranderen en ze vaak als spontaan worden gezien. Ze passen zich aan elke situatie aan en kunnen snel leren en groeien van hun ervaringen.

De Boston Terrier is de perfecte hond voor bijna iedereen. Hun temperament verschilt van hond tot hond en ze hebben heel weinig lopen nodig, dus ze zijn ideaal voor kleine appartementen of grote huizen. Ze zijn voor het grootste deel gemakkelijk te trainen, maar het is bekend dat ze de training met opzet moeilijker maken voor hun eigenaar.

2 Weegschaal - Australische herder

Afbeelding
Afbeelding

Weegschalen zijn altijd op zoek naar hun volgende partner of vriend omdat ze symmetrie en balans waarderen. Ze haten het om alleen te zijn en zoeken vaak gezelschap met iedereen bij wie ze zich op hun gemak kunnen voelen.

De Australische herder is een van de meest loyale en betrouwbare hondenrassen die hard werken en geweldig gezelschap bieden aan hun baasjes en net als een Weegschaal een hekel hebben aan alleen zijn. Dit zijn ideale huisdieren om te nemen als je al een andere hond of huisdier hebt, omdat ze erg eenzaam kunnen worden en last kunnen hebben van verlatingsangst.

1 Waterman - Shiba Inu

Afbeelding
Afbeelding

Watermannen zijn in het begin verlegen en stil, maar zijn energiek en excentriek als je ze eenmaal goed leert kennen. Ze behoren tot de meest vooruitstrevende van de Zodiacs omdat ze alles proberen te zien zonder vooroordelen of vooroordelen. Het zijn diepe denkers met een liefde voor het helpen van anderen.

Een Shiba heeft veel Aquarius-kenmerken, zoals hun koude en introverte karakter dat na een lange tijd van socializen opwarmt voor hun eigenaar. Ze zijn ook erg liefdevol en beschermen de leden van hun gezin en zijn ideaal voor elke woonsituatie.

Aanbevolen: