Welk Doja Cat-nummer ben jij gebaseerd op je dierenriem

Inhoudsopgave:

Welk Doja Cat-nummer ben jij gebaseerd op je dierenriem
Welk Doja Cat-nummer ben jij gebaseerd op je dierenriem
Anonim

De artiest Doja Cat, die haar beroemdheid maakte met virale YouTube-video's, was een van de populairste zangeressen in 2020. Ze heeft veel talent, charisma en haar liedjes zijn pakkend en kunnen iedereen meezingen.

Met haar debuutalbum Hot Pink heeft ze een trouwe fanbase opgebouwd en is ze uitgekomen met verschillende grote hits zoals Say So en Like That. Als zangeres, rapper en producer heeft ze een afwisseling in haar sound, waardoor ze voor elk genre een geschikte artiest is. Met een geluid zo divers als de sterrenbeelden, laten we een Doja Cat-nummer vinden voor elk teken.

12 Like That - Maagd

In een nummer met Gucci Mane beschrijven ze allebei hun ideale partner en hoe de partner zich zou moeten gedragen. Als ze in het openbaar naar buiten lopen, hebben ze normen en manieren om te pronken met hun geliefde en dit nummer beschrijft precies hoe ze het willen.

Maagden staan erom bekend alles te berekenen en niets aan het toeval over te laten. Ze plannen alles en hebben bepaalde verwachtingen van mensen.

11 Regels - Schorpioen

In dit nummer gaat Doja weg van het grappige en gaat ze direct aan het buigen en pronken met haar zelfvertrouwen en vaardigheden. Dit nummer liet echt haar rapspel zien en hoe zeker ze van zichzelf is om het beste van het beste bij te houden. Het is een van haar rauwere liedjes, maar het zelfvertrouwen en de branie die het uitstra alt kan niet worden ontkend.

Schorpioenen zijn zeer zelfverzekerde en ambitieuze tekens, altijd enthousiast om zichzelf te bewijzen en hun punten over te brengen. Met teksten als "Je praat niet over geld, dan zijn dat echt mijn zaken niet", toont het de wens van een Schorpioen om alleen te horen wat ze willen horen.

10 Zo hoog - Tweelingen

So High heeft een beetje een dubbele betekenis, praten over drugsgebruik en het gevoel "high" of lucide te voelen, en het beschrijft de high die je krijgt als je iemand ontmoet die je echt leuk vindt. Ze vergelijkt de persoon in dit scenario met drugs omdat hij haar op een bepaalde manier laat voelen.

Gemini's zijn altijd moeilijk te lezen en ze vertonen altijd twee heel verschillende kenmerken. Net als de dubbele betekenis van het lied, heeft Geminis een dubbele betekenis.

9 Sappig - Ram

Dit nummer gaat helemaal over lichaamsvertrouwen. Doja vertelt hoe comfortabel ze is in haar lichaam en dat bepaalde gelaatstrekken beter zijn dan andere, en ze pronkt in de tekst van dit nummer.

Rammen zijn de meest ambitieuze en vastberaden, in de overtuiging dat ze alles hebben wat ze nodig hebben voor succes, of in dit geval, om elke man te krijgen die ze willen.

8 Verslaving - Waterman

Addiction vertelt over haar slechte gewoonten vanwege haar gebrek aan emotionele expressie en haar eigen interne problemen. Het gaat ook over haar onafhankelijkheid en vertrouwen in zichzelf terwijl ze in de gelederen stijgt.

Watermannen zijn zeer vooruitstrevende en onafhankelijke individuen, dus de buitenste boodschap van dit lied resoneert met hen.

7 Snoep - Vissen

Als een ander nummer dat groot werd dankzij een TikTok-trend, gaat Candy over Doja die opnieuw opv alt in een menigte en de beste optie is voor de man in kwestie. Ze is lief, ze is brutaal en ze is eigenzinnig.

Vissen is een van de meest geliefde tekens vanwege hun goede karakter en hun medeleven. Doja is misschien niet de meest nederige persoon, maar dit nummer resoneert met Vissen omdat het iemand beschrijft die als onschuldig en puur kan worden gezien.

6 4 Morant (Volgende keer beter geluk) - Weegschaal

4 Morant Better Luck Next Time is een nummer dat drugsmisbruik, uitbuiting en het algehele giftige gedrag van de industrie, haar vroegere relaties en haar aanpakt als vergelding voor de uitbuiting.

Over het algemeen vermijdt ze de confrontatie en de realiteit van de situatie, net zoals Weegschalen elke confrontatie en drama vermijden. Ze deelt haar verlangen om bemind te worden, net zoals Weegschalen hun behoefte aan een partner en evenwicht uitdrukken.

5 Cyberseks - Stier

Cyber Sex is een nummer over Doja die haar ideale partner vindt en hem creëert in een lab. Ze is kieskeurig over wat ze wil en de enige perfecte match is iemand die ze creëert door middel van engineering.

Taurussen staan bekend als geliefden en waarderen schoonheid in relaties. Dit is misschien geen klassiek liefdeslied, maar het idee om je ideale partner te hebben, kan resoneren met een Stier. Voeg eraan toe hoe kieskeurig ze is op haar partner, het portretteert de koppigheid van een Stier.

4 Ga naar de stad - Steenbok

Nog een niet zo kindvriendelijk nummer op Doja Cat's lijst met hits komt in de wat van Go To Town. In dit nummer vertelt ze over haar "ervaringen" en wat ze geniet van haar partner. Het is een pakkende jingle en het is een beetje ordinair, maar het heeft te maken met plezier en hoe ze alleen kan houden van degenen die dezelfde energie aan haar tonen.

Steenbokken zijn erg kieskeurig over met wie ze tijd doorbrengen en denken vaak na over wat de persoon voor hen kan betekenen.

3 Tia Tamera - Kanker

Tia Tamera, met collega-artiest Rico Nasty, is van alles een beetje. Geïnspireerd door de tweeling Tia en Tamera Mowry en hun succesvolle 90s-show Sister, Sister. Het is een bad girl anthem, een lied over het binnenlopen van een kamer en iedereen weet hoe ze zijn, en als twee van de grootste vrouwelijke artiesten in het spel, zijn het twee legendes die naast elkaar bestaan.

Kankers zijn humeurig en pessimistisch en ze zijn loyaal aan hun goede vrienden. In een branche die voornamelijk uit mannen bestaat, lieten deze twee dames zien dat ze de beste van hen konden bijhouden.

2 Boss Bch - Leo

In een nummer dat is geschreven voor Roofvogels, heeft het alle chaotische en eigenzinnige energie van Harley Quinn met haar zelfvertrouwen en charisma als ze een kamer binnenloopt. Het nummer vertelt dat ze zich meer dan op haar gemak voelt om zichzelf te zijn en hoe graag ze anders wil zijn dan anderen.

Leos staan bekend als de meest zelfverzekerde en charismatische van de tekens, die de behoefte tonen om op te vallen en bovenaan de voedselketen te staan. Toepasselijk genaamd Boss Bch, het heeft alle Leo-energie, ideaal voor iemand die altijd aan de top wil zijn.

1 Zeg S0 - Boogschutter

Ongetwijfeld een van haar beste nummers en haar claim op roem, Say So speelt op elk radiostation, remixt het en dient als themalied voor TikTok-uitdagingen. Het lied vertelt hoe ze een mannelijke metgezel probeert te verleiden en probeert hem zover te krijgen dat hij haar aanv alt voordat het te laat is.

Dit nummer schreeuwt Boogschutter, met de ongeduldige ondertoon, de behoefte aan opwinding (of in dit geval liefde), en haar bijna humoristische manier om haar boodschap over te brengen. Sags zijn in staat hun gedachten om te zetten in acties en ze zullen alles doen om iets te bereiken, net zoals Doja Cat en haar romantische interesse.

Aanbevolen: