Lady Gaga: welk Chromatica-nummer je bent gebaseerd op je dierenriem

Inhoudsopgave:

Lady Gaga: welk Chromatica-nummer je bent gebaseerd op je dierenriem
Lady Gaga: welk Chromatica-nummer je bent gebaseerd op je dierenriem
Anonim

Lady Gaga is een enorm icoon in de muziekindustrie en fans hebben geduldig gewacht tot ze wat muziek zou uitbrengen. Dus eindelijk is "Chromatica" hier, en er zijn 13 volledige nummers om van te houden - en om mee te zingen en mee te dansen. Natuurlijk weten fans ook wat hun sterrenbeeld is.

Of je nu denkt dat je een favoriet op het album hebt, het is tijd om erachter te komen welke voor jouw persoonlijkheid is geschreven, of je nu een Ram of een Steenbok of een Vissen bent. Met zoveel ongelooflijke nummers om uit te kiezen - dit is welk nummer van "Chromatica" je bent, gebaseerd op je sterrenbeeld.

12 Ram - Vrije vrouw

Dit vuurteken staat bekend als precies dat - vurig. Ze zijn gepassioneerd, assertief, vastberaden en kunnen zeker ook een beetje heethoofdig of agressief zijn.

Dit is een bevrijdend en feestelijk lied voor vrouwen en roept in feite uit dat alle vrouwen vrij zijn om te zijn wie ze zijn. An Ram gaat hier zeker over, en dit nummer zou hun nieuwe motto zijn.

11 Stier - 911

Dit sterrenbeeld is super goed onderbouwd en ze gaan allemaal over holistische schoonheid, liefde en vriendschap. Ze zijn betrouwbaar en toegewijd, en ze houden van alles wat sensueel is.

Dit nummer gaat over het vinden van tevredenheid in jezelf en het waarderen van vrienden, het leven en de wereld. Een Stier ziet absoluut hun grootste vijand als zichzelf, en dit nummer zal hen diep raken.

10 Tweelingen - Alice

Een Tweeling heeft twee kanten: het serieuze en het sociale. Ze kunnen heel aanhankelijk en zachtaardig zijn, maar ze zijn ook een beetje inconsequent en besluiteloos. Toch is dit bord helemaal leuk.

Dit nummer is een knipoog naar Alice in Wonderland, en het gaat over het vinden van die prachtige plek. Een Tweeling kent zichzelf waarschijnlijk niet - met hun gecompliceerde kanten - en dit nummer zal ze zeker diep laten voelen.

9 Kanker - Sinus van boven (feat. Elton John)

Dit waterteken staat bekend als hoog in emotie. Ze zijn super loyaal en sentimenteel, maar ze zijn ook vasthoudend. Ze kunnen een beetje humeurig zijn, maar ze zijn erg gevoelig.

Dit nummer gaat over het accepteren van het leven en je verleden gebruiken om je hart te genezen. Een Kreeft zit vol emotie, en ze zouden zeker huilen tijdens dit ongelooflijke nummer.

8 Leo - Sour Candy (feat. BLACKPINK)

De leeuw is de koning van de jungle, dus het spreekt voor zich dat dit teken bekend staat als een zelfverzekerde leider. Ze zijn ook gepassioneerd en humoristisch, maar met een neiging tot arrogantie.

Dit nummer is misschien wel alles wat een Leeuw bang is om toe te geven. Ze zijn hard aan de buitenkant, maar ze kunnen heel zoet zijn - zoals zuur snoep. De leeuw heeft een stoer uiterlijk en ze hebben tijd en geduld nodig.

7 Maagd - Rain On Me (feat. Ariana Grande)

Dit aardeteken is hardwerkend, loyaal, vriendelijk en analytisch. De meest georganiseerde van het stel, dit teken kan verkeerd worden begrepen, omdat ze eigenlijk ook super intuïtief zijn.

Dit hitduet gaat over het accepteren van je situatie en je gelukkig voelen met wat ze hebben. Dit emotionele en geaarde teken kan een pauze waarderen en de regen laten vallen.

6 Weegschaal - 1000 duiven

Dit bord houdt van partnerschap. Ze gaan allemaal over samenwerking en liefde, maar ze geven ook veel om gerechtigheid en eerlijkheid. Dit sociale teken is zachtaardig.

Dit nummer is een volkslied om jezelf op te peppen, maar ook om anderen te helpen hetzelfde te doen. Met elkaars hulp kan iedereen vliegen als duizend duiven. Dit klinkt als een droom voor de Weegschaal.

5 Schorpioen - Opnieuw afspelen

Voor een waterteken staat de Schorpioen bekend als super gepassioneerd en assertief. Ze zijn dapper en koppig, maar ze zijn beslist vastberaden en kunnen goede vrienden zijn.

Dit teken zal dol zijn op dit nummer omdat het vol passie zit, maar ook met pijn. Het is een eerlijke brief over het hebben van een moeilijke relatie, en een Schorpioen houdt van eerlijkheid - en voelt emoties in hoge mate.

4 Boogschutter - Plastic pop

Een Boogschutter is waarschijnlijk super energiek, vol nieuwsgierigheid en ongelooflijk grappig. Ze zijn vrijgevig en ruimdenkend, en dit ongeduldige teken staat erom bekend hun mening te uiten.

Dit nummer is super vrolijk, passend bij de energie van dit teken, maar het gaat ook over eerlijk zijn. Deze botte track gaat over vertrouwen hebben en je niet laten gebruiken door mensen. Een Boogschutter kan daar zeker achter staan.

3 Steenbok - Bablyon

Dit aardeteken is het meest verantwoordelijke en gedisciplineerde van het stel, en ze hebben absoluut alles te maken met ambitie en succes. Ze kunnen een beetje een betweter zijn omdat ze van kennis houden.

Dit nummer is tegen alle haters, en een Steenbok is absoluut het eerste teken dat het niet uitmaakt wat anderen denken en gewoon doorgaat.

2 Waterman - Enigma

Een Waterman staat bekend als een beetje verlegen, maar absoluut in staat om excentriek te zijn in de juiste situatie. Ze zijn origineel, onafhankelijk en volledig vooruitstrevend. Dit intellectuele teken helpt graag anderen.

Dit nummer gaat over ruimdenkend zijn en gewoon een risico nemen. Een Waterman is niet de grootste risiconemer, maar ze zijn origineel en de juiste persoon maakt ze helemaal energiek. Ze kunnen iemands enigma zijn.

1 Vissen - Stomme liefde

Vissen is een waterteken en ze zijn waarschijnlijk de meest vriendelijke en sociale van het stel. Ze zijn artistiek, meelevend, zachtaardig en onbaatzuchtig. Ze leven voor hun emoties.

Het enige waar dit teken om geeft is liefde en vriendschap, dus deze hit van Lady Gaga is een totaal volkslied voor de Vissen. Alles wat ze ooit wilden is tenslotte liefde, en dit sociale teken zou het uitdragen.

Aanbevolen: