Welk nummer van Miley Cyrus ben jij, gebaseerd op je dierenriem?

Inhoudsopgave:

Welk nummer van Miley Cyrus ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Welk nummer van Miley Cyrus ben jij, gebaseerd op je dierenriem?
Anonim

Miley Cyrus werd voor het eerst beroemd in Hannah Montana van Disney Channels en bracht haar eerste album als soloartiest uit in 2008. Naast haar muziek staat ze bekend om haar turbulente romantische relaties met medeberoemdheden en de tijden waarin ze schokte het publiek met haar wilde persona. Miley leidt eigenlijk een heel gezonde levensstijl en volgt een veganistisch dieet, maar haar familie zou behoorlijk disfunctioneel zijn.

Als geboren Boogschutter is Miley een geweldige artiest en entertainer. Ze heeft allerlei nummers uitgebracht, variërend van feestliedjes tot intense emotionele ballads. Er is een lied voor elk sterrenbeeld in haar repertoire.

12 Ram: Tot ziens

Bekend als een van de meest ongeduldige van alle sterrenbeelden, draait Ram helemaal om passie en onmiddellijke bevrediging. In "See You Again" zingt Miley: "Ik wist dat je iets speciaals was toen je mijn naam uitsprak, nu kan ik niet wachten om je weer te zien."

Aries hebben een manier om ongelooflijk snel verliefd te worden en ze hebben geen geduld als ze dat doen. Ze kunnen letterlijk niet wachten om hun nieuwe favoriete persoon te zien, maar ze worden ook snel ziek van mensen.

11 Stier: ik zou voor je sterven

Stieren zijn loyaal, geduldig en geaard. In relaties neigen ze naar hun partners en doen ze er alles aan om de vakbond te laten gedijen. Als ze gescheiden zijn van hun dierbaren, worstelen deze sensuele wezens het meest: "En als je weg bent, gaat de tijd zo langzaam, en net als het gras, heb ik ons zien groeien …"

Dit nummer zal resoneren met verliefde Stieren die toegewijd, bezitterig en resistent zijn tegen verandering. "Ik ben van jou en jij bent van mij", zingt Miley. Zo is liefde voor Stieren.

10 Tweelingen: de meeste

Gemini's zijn heerlijke zonnestralen, maar ze kunnen behoorlijk onvoorspelbaar en inconsistent zijn. Soms hebben ze geen oordeel en gedragen ze zich onstabiel in relaties, maar hun charme is zo overtuigend dat mensen toch van ze houden. In Miley's woorden: "Zelfs als ik niet kan blijven, zelfs als ik wegloop, hou je het meest van me".

Het is moeilijk om niet van Geminis te houden. Ze zijn speels en geven hun partner veel ruimte.

9 Kanker: Schuif weg

Bekend om hun emoties en stemmingswisselingen, wanneer Kreeften verliefd worden, vallen ze hard. Het teken Kreeft staat voor thuis en verzorging, dus deze inboorlingen zullen geen genoegen nemen met mensen die niet volwassen genoeg zijn. "Ik geef niet snel op, maar ik denk niet dat ik down ben", zingt Miley. Kreeften zijn loyaal en vechten voor degenen van wie ze houden, maar ze kunnen veel sneller verder dan Schorpioenen.

8 Leo: Kan niet getemd worden

Je kunt de roy alty van de dierenriem niet temmen. Deze inboorlingen houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan en ze hebben een manier om te krijgen wat ze willen. "Iedereen, overal, geeft me gekke aandacht, alsof ik onder inspectie sta, ik krijg altijd een tien, want ik ben zo gebouwd."

Leeuwen kunnen een beetje ijdel overkomen, maar het zijn enkele van de meest hartelijke tekens van de dierenriem.

7 Maagd: 7 dingen

In "7 Things" zet Miley de feiten op een zeer nuchtere manier neer. Ze zingt over de zeven dingen die ze haat aan haar liefdesbelang, en de zevende is dat ze het haat dat ze van hem houdt.

Maagden zijn pragmatisch en eerlijk in de liefde. Ze raken gehecht aan zowel de goede als de slechte kanten van de relatie en analyseren die in hun voortdurend actieve hoofd.

6 Weegschaal: als ik naar je kijk

Weegschalen hebben alles te maken met het vinden van een gracieus evenwicht overal in het leven, inclusief hun romantische relaties. Miley zingt: "Als mijn wereld instort, als er geen licht is om het donker te doorbreken, dan kijk ik naar jou".

Miley's lied gaat over het vinden van balans, maar ook over smoorverliefd zijn. Weegschalen houden van flirten en hebben de neiging om hun liefdesbelangen te zien als ridders in glanzend harnas.

5 Schorpioen: sloopkogel

Miley's nummer "Wrecking Ball" uit 2013 was een van de grootste hits van het jaar. Het nummer zal zeer resoneren met Schorpioenen waarvan bekend is dat ze niet in staat zijn hun verleden los te laten en veel emotionele intimiteit willen, of in Miley's woorden: "Alles wat ik wilde was om je muren te breken".

Als een van de meest emotionele tekenen, wanneer Schorpioenen verliefd worden, worden ze hard verliefd - net als Miley in "Wrecking Ball".

4 Boogschutter: we kunnen niet stoppen

Boogschutter is vaak het licht van het feest. Ze zijn luid, leuk en houden ervan om stimulerende gesprekken aan te gaan. Sags streven ook naar onafhankelijkheid: "Het is ons feest dat we kunnen doen wat we willen" is een vers dat perfect een typische Boogschutter weergeeft tijdens een avondje uit.

Extrovert en optimistisch, Miley is zelf een Boogschutter. Boogschutters geven andere mensen meestal iets om over te praten, dus het is geen wonder dat beroemdheden vaak hun mening over haar uiten.

3 Steenbok: de klim

Steenbokken zijn serieus en erg hard voor zichzelf terwijl ze bezig zijn hun doelen te bereiken. Ze willen succesvol, onafhankelijk en gerespecteerd zijn.

In "The Climb" zingt Miley over de obstakels die we in het leven tegenkomen en reflecteert ze op het feit dat de reis belangrijker is dan het doel: "Er zal altijd een andere berg zijn die ik altijd wil maken het beweegt, het zal altijd een zware strijd zijn, soms zal ik moeten verliezen" - een bericht dat Steenbokken hard nodig hebben om te horen.

2 Waterman: moeders dochter

Miley opent "Mother's Daughter" met "Hallelujah, ik ben een freak". Watermannen voelen zich zeker vaak freaks en vieren het. Bovenal waarderen waterdragers vrijheid, creativiteit en humanitaire doelen.

Dit nummer is een viering van de dingen op jouw manier doen en niemand je vrijheid en expressie in de weg laten staan, waardoor het het perfecte Waterman-lied is.

1 Vissen: Malibu

Deze romantische en tedere watertekens zijn ruimdenkend en medelevend. Ze houden van liedjes, zoals Miley's "Malibu". Het nummer verwijst niet alleen veel naar de oceaan en het strand, het is ook hartverwarmend en idyllisch.

"Dat is wanneer ik de wens maak om met de vis weg te zwemmen" - aangezien Vissen vis betekent, is dit zeker een lied voor de gladde visionairs van de dierenriem.

Aanbevolen: