10 romantische filmparen uit de jaren 2000 waar we van hielden

Inhoudsopgave:

10 romantische filmparen uit de jaren 2000 waar we van hielden
10 romantische filmparen uit de jaren 2000 waar we van hielden
Anonim

Er is soms niets beters dan binnen te blijven en een paar van de meest populaire films te bingewatchen. Een meerderheid van de populaire is toevallig gerelateerd aan romantiek uit de jaren 2000. Ze creëerden een heleboel hoofdrolspelers waar fans verliefd op werden.

Twee mensen uit verschillende lagen van de bevolking of sociale status die elkaar op de een of andere manier ontmoeten en verliefd worden ondanks hun gevoelens te bestrijden. In de jaren 2000 waren er een aantal filmkoppels die indruk maakten en jarenlang favoriet werden. Ze werden een symbool van ware liefde of vechten ervoor. Laten we eens kijken naar enkele filmkoppels waarvan het publiek nog steeds dromerig zucht.

10 Sam & Austin: A Cinderella Story (2004)

Afbeelding
Afbeelding

A Cinderella Story was een hit bij het tienerpubliek toen het in 2004 debuteerde. Het speelde twee van de meest populaire jonge acteurs van die tijd, Hilary Duff en Chad Michale Murray. Het is een sprookje waarvan iedereen wenste dat het echt was.

Sam Montgomery (Duff) leeft een modern Assepoester-verhaal en leidt een onzichtbaar leven met een kwaadaardige stiefmoeder. Ze is van plan om haar mysterieuze penvriend genaamd "Nomad" eindelijk te ontmoeten op het schoolfeest. Ze had nooit verwacht dat hij de populairste jongen van de school zou zijn. Bang voor afwijzing vlucht ze, maar hij is vastbesloten om zijn Assepoester te vinden.

9 Viola & Duke: She's The Man (2006)

Afbeelding
Afbeelding

Amanda Bynes hielp het Shakespeare-toneelstuk Twelfth Night tot leven te brengen in deze romantische komedie. Fans waren niet alleen dol op het verhaal, maar werden ook verliefd op Duke Orsino (Channing Tatum). Ze moesten ook lachen toen Viola haar gevoelens probeerde te verbergen terwijl ze zich voordeed als een jongen.

Viola Hastings (Bynes) vermomt zichzelf als haar tweelingbroers om naar Illyria te gaan om haar voetbalvaardigheden te bewijzen. Onderweg verwachtte ze niet alle moeite om een dubbelleven te leiden en verliefd te worden op haar kamergenoot en teamgenoot.

8 Troy & Gabriella: High School Musical (2006)

Afbeelding
Afbeelding

High School Musical was in de jaren 2000 een groot succes voor jonge tieners. Zozeer zelfs dat ouders al snel ook fans werden. Ondanks de dansnummers en het willekeurig uitbarsten van liedjes, was de relatie tussen Troy (Zac Efron) en Gabriella (Vanessa Hudgens) de oorzaak van de film.

Het was een cliché liefdesverhaal dat werkte. Troy is de beste basketballer van de school en de populaire jongen. Gabriella was een academische student. Het paar wordt verliefd terwijl Troy de moeilijke beslissing neemt om zijn echte passie te volgen.

7 Marisa & Chris: Maid In Manhattan (2002)

Afbeelding
Afbeelding

Een hotelmeid en spraakmakende politicus worden verliefd in de betonnen jungle. Het is het verhaal van het gemeenschappelijk van twee mensen met heel verschillende achtergronden die verliefd worden terwijl alle anderen zeggen dat het geen goed idee is. Marisa Ventura (Jennifer Lopez) is een alleenstaande moeder en werkt als hotelmeid.

Op een dag, terwijl ze zich voordoet als een socialite, komt ze Chris Marshall (Ralph Fiennes) tegen. Chris wordt verliefd op haar, maar Maria weet dat ze nooit samen kunnen zijn. Vooral omdat hij kandidaat is voor de senaat.

6 Andie & Ben: Hoe een man te verliezen in 10 dagen (2003)

Afbeelding
Afbeelding

How to Lose a Guy in 10 Days is een film die iedereen zich wel eens herinnert. Ze herinneren zich misschien de grote gele diamanten halsketting uit de film. Dit is niet McConaughey's eerste romcom-film of een film met Kate Hudson. Twee mensen die nooit bedoeld waren om verliefd te worden, doen dat toch.

Andie Anderson (Kate Hudson) is een schrijfster van vrouwenbladen en krijgt de taak om een man met wie ze aan het daten is weg te jagen met behulp van de veelgemaakte fouten die vrouwen maken. Aan de andere kant moet Ben Barry (Matthew McConaughey) een vrouw verliefd op hem laten worden om een advertentiedeal te winnen. Op een avond in de bar ontmoeten deze twee elkaar en het plan komt in een stroomversnelling.

5 Gerry & Holly: P. S. Ik hou van jou (2007)

Afbeelding
Afbeelding

De relatie tussen Gerry (Gerard Butler) en Holly (Hilary Swank) in P. S. I Love You is er een voor alle leeftijden en zal nog geruime tijd blijven bestaan. Gerry en Holly zijn getrouwd en verliefd, ondanks hun incidentele ruzies.

Wat fans aan het huilen kreeg, is de onverwachte dood van Gerry. Holly raakt depressief zonder hem, maar Gerry had nog een laatste truc in petto. Hij regelde dat berichten na zijn dood bij haar zouden worden afgeleverd. Het publiek wenste alleen dat iemand hen brieven zou sturen die eindigen op "p.s. ik hou van jou."

4 Jamie & Landon: A Walk To Remember (2002)

Een wandeling om niet te vergeten
Een wandeling om niet te vergeten

A Walk to Remember staat in ieders top tien van beste romantische films ooit. Het is onmogelijk om niet te zijn. Het liefdesverhaal tussen Landon (Shane West) en Jamie (Mandy Moore) veroverde de harten van fans en laat ze nog steeds tranen. Het is niet verwonderlijk aangezien het een bewerking is van een boek van Nicholas Sparks.

Jamie is de dochter van de minister die het pad kruist met de opstandige en populaire tiener van de stad, Landon. Hij zoekt hulp bij Jamie, ondanks de sociale implicaties, in een toneelstuk op school en zij stemt toe. Eén voorwaarde, hij kan niet verliefd op haar worden.

3 Edward & Bella: Twilight (2008)

Afbeelding
Afbeelding

Hoe vreemd het ook is om toe te geven, de relatie tussen Edward (Robert Pattinson) en Bella (Kristen Stewart) in Twilight is een van de meest populaire uit de jaren 2000. De filmfranchise en het liefdesverhaal waren een fenomeen voor tienerfantasieën.

Het extra gevaar van weerwolven, vampiers en bloeddorstige vijanden maakte het liefdesverhaal van Bella en Edward alleen maar spannender. Bella wordt verliefd op een vampier die zich ervan moet weerhouden haar pijn te doen of haar bloed te drinken. Om nog maar te zwijgen van het feit dat liefde verboden is, aangezien Bella's sterfelijkheid een risico vormt voor het vampiergeheim.

2 Toula & Ian: My Big Fat Greek Wedding (2002)

Afbeelding
Afbeelding

My Big Fat Greek Wedding is een klassieke romantische komische film waar iedereen graag naar keek. Het was lachwekkend grappig, maar het sprak ook veel over verliefd worden ondanks de afkeuring van mensen.

Toula (Nia Vardalos) komt uit een luidruchtige en opdringerige Griekse familie die haar dwingt te trouwen en verliefd wordt op een Griekse man. Ze besluit haar leven te veranderen, verandert haar uiterlijk en wordt onafhankelijker. Ze ontmoet al snel Ian (John Corbett). Er is één probleem, hij is geen Griek. Ze houden hun liefde geheim. De film verwarmt de harten van het publiek als Ian er alles aan doet om door de familie geaccepteerd te worden.

1 Noah & Allie: The Notebook (2004)

Afbeelding
Afbeelding

The Notebook heeft misschien wel een van de meest spraakmakende liefdesverhalen in de film naast The Titanic. De film nam het publiek mee op een achtbaanrit van emoties, drama en liefde. De film draait om het liefdesverhaal van Noah (Ryan Gosling) en Allie (Rachel McAdams) in de jaren veertig.

Noah en Allie komen uit verschillende sociale klassen en worden op een zomer verliefd als tieners. Haar ouders verbieden hun romance en verhuizen. Jaren later is Allie verloofd, maar ontdekt dat Noah zijn belofte om haar droomhuis te creëren is nagekomen. Ze achtervolgt hem, wetende dat ze nog steeds van hem houdt. Ze hebben nog lang en gelukkig.

15 Rom komt uit de jaren 90, beter dan wat dan ook dat vandaag de dag verkrijgbaar is

Aanbevolen: