Op welk nummer van Ariana Grande ben jij gebaseerd op je MBTI?

Inhoudsopgave:

Op welk nummer van Ariana Grande ben jij gebaseerd op je MBTI?
Op welk nummer van Ariana Grande ben jij gebaseerd op je MBTI?
Anonim

Ariana Grande is een recordbrekende vrouw die een enorme wereldwijde aanhang heeft gekregen dankzij haar ongelooflijke muziek die miljoenen heeft geraakt. Ondanks haar miniatuur postuur van 5'0 inch, is ze een absolute krachtpatser vanwege haar waanzinnige zangstem en doorzetter persoonlijkheid.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze absoluut prachtig is, het lijkt alsof deze vrouw niets verkeerd kan doen. Dat gezegd hebbende, haar discografie is gevuld met persoonlijkheid. Laten we nu tot zaken komen: op welk nummer van Ariana Grande ben jij gebaseerd op je Myers Briggs Personality Type®? Blijf lezen om erachter te komen!

10 GETATTEERD HART - ESFJ

"Tattooed Heart" geeft een ouderwetse kijk op romantiek, met kussen onder het maanlicht en vastberaden "alsof het 1954 is."Ze gebruikt traditionele beelden, zoals gewikkeld zijn in het jasje van haar vriend en de naam op het 'getatoeëerde hart' van haar geliefde houden. Zoals de meeste ESFJ-persoonlijkheidstypes, heeft het een "klassieke" sfeer die nooit uit de mode raakt.

9 WORD BINNENKORT - ENFJ

"Get Well Soon" is zo'n beetje het ENFJ-anthem omdat het een lied presenteert over een persoon die zorgt voor al degenen die het moeilijk hebben. Ariana belooft dat ze bij je is in dit prachtige nummer en dat ze je hoe dan ook achter je staat.

Als je erop kunt rekenen dat iemand er voor je is, of je nu een vriend of een minnaar bent, dan is het de ENFJ. Ze zullen er altijd zijn voor de mensen waar ze het meest om geven en zullen degenen zijn die hen eraan herinneren om voor zichzelf te zorgen. Zoals Ari in het nummer aangeeft, zullen ze er zijn om je telefoontje te beantwoorden of om je een knuffel te geven.

8 GEVAARLIJKE VROUW - ESTP

Dit nummer is bestemd voor de ESTP's van de wereld omdat ze zo prachtig "gevaarlijk" zijn als ze dat willen. In het nummer zegt Ariana: "Ik leef voor gevaar" en dit is een geweldig motto voor ESTP's die hunkeren naar spanning en avontuur, ongeacht de prijs. Ze zien het leven als een achtbaanrit vol gedurfde wendingen. Soms zijn ze misschien een beetje onvoorzichtig met hun acties en duiken ze halsoverkop in een bepaalde situatie zonder er veel over na te denken, maar uiteindelijk zijn het goede mensen die gewoon wat plezier in het leven willen hebben!

7 DAYDREAMIN' - INFP

Als een INFP hun favoriete hobby zou opsommen, zou dat waarschijnlijk 'dagdromen' zijn. Omdat ze over het algemeen de meest creatieve individuen zijn van alle Myers Briggs-persoonlijkheidstypes, raken deze 'dromers' vaak verdwaald in de wereld van hun verbeelding en zouden ze graag urenlang dagdromen over hun wildste dromen. Het dromerige, grillige liefdesverhaal dat in dit nummer wordt gepresenteerd, maakt het de perfecte track voor het INFP-persoonlijkheidstype.

6 FOCUS - ESFP

ESFP's staan bekend als de "entertainers" in het MBTI-universum, en ze zullen zo ongeveer alles doen om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Ze houden ervan om het middelpunt van de kamer te zijn, daarom is dit nummer zo ideaal voor hen. Als iemand gefocust wil zijn, zijn het deze jongens omdat ze in de schijnwerpers thuishoren en te allen tijde hunkeren naar een publiek.

5 SLECHTS EEN BEETJE VAN JE HART - ENFP

ENFP's behoren tot de meest romantische individuen op de MBTI®-schaal, dankzij hun "NF" waarmee ze de wereld om hen heen kunnen romantiseren. Ze houden ervan om situaties te idealiseren en worden vaak stapelverliefd, misschien harder dan welk ander type dan ook.

Hoewel er een heleboel prachtige liedjes van Ariana zijn over het onderwerp liefde, is dit misschien wel de meest romantische van haar indrukwekkende discografie. Het vertelt het verhaal van een vrouw die zo onvoorwaardelijk van iemand houdt dat het haar niets kan schelen of hij bij andere vrouwen is. Ze heeft gewoon geluk dat ze van hem houdt.

4 7 RINGEN - ESTJ

"Ik zie het, ik vind het leuk, ik wil het, ik heb het."

Dit is de perfecte zin om het ESTJ-persoonlijkheidstype te beschrijven, dat een groep individuen vertegenwoordigt die bekend staan als extreem veeleisend. Als ze iets zien dat ze leuk vinden, zullen ze voor niets stoppen totdat ze het krijgen. Dit nummer heeft iets charmants bazigs en een beetje ongevoelig, maar dat maakt allemaal deel uit van de "slechterik"-esthetiek die het met succes voor elkaar krijgt. In dit nummer zegt Ariana ronduit: "Wie zegt dat geld je problemen niet kan oplossen, moet niet genoeg geld hebben gehad om ze op te lossen." Deze gedurfde en materialistische verklaring herinnert ons aan de ESTJ die meer dan de meesten van macht en status houdt.

3 GOODNIGHT N' GO - ISFP

"Goodnight N' Go" is een briljante cover van het nummer van Imogen Heap met dezelfde naam, ook bekend als Ariana's oude favoriete artiest. Het heeft een onschuldige en dromerige sfeer en het vertelt het verhaal van een meisje dat verliefd is op iemand maar die niet lijkt te weten hoe ze haar gevoelens hardop moet uiten. Dus in plaats van de persoon te vertellen hoe ze zich voelt, bewondert ze hem dromerig van een afstandje.

Dit klinkt als iets wat een ISFP zou doen, omdat ze vaak moeite hebben om hun gevoelens te uiten, ondanks het feit dat ze zich diep voelen. Ariana presenteert zichzelf in dit nummer als een persoon die de behoefte voelt zich in te houden, maar toch stiekem wenst dat ze romantisch kon zijn met het mysterieuze object van haar genegenheid. Daarom is het het perfecte nummer voor deze MBTI.

2 GREEDY - ENTJ

ENTJ's zijn liefhebbers en ze zijn niet bang om hebzuchtig te worden met hun verlangens als dit betekent dat ze naar de top van de voedselketen moeten stijgen. Ze zijn vaak bazen en leiders omdat ze zo goed zijn in het behouden van succes en het verwezenlijken van hun dromen. "Greedy" gaat helemaal over Ariana die neemt wat ze wil van het leven, wat in dit geval een schattige jongen is. Geen probleem daarmee! In deze energieke en eerlijk gezegd onderschatte bop is Ariana niet van plan om te blijven zitten wachten op de man. Ze werkt actief om hun relatie op de rails te krijgen, omdat KNO-artsen weigeren om in een bepaalde situatie gewoon werkeloos toe te kijken.

1 JUIST DAAR - ISFJ

ISFJ's zijn het soort mensen dat er altijd zal zijn, wat er ook gebeurt. Als ze een romantische band met je hebben, zullen ze vaak geen plannen hebben om je te verlaten, tenzij je je met hun sterke moraal bemoeit, omdat ISFJ's enkele van de meest toegewijde en romantische individuen zijn van alle MBTI®-typen. Je kunt er altijd op rekenen dat deze traditionalisten blijven, wat het lied ook doet vermoeden.

Aanbevolen: