Welk nummer van Harry Styles ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welk nummer van Harry Styles ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welk nummer van Harry Styles ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Sinds hij de middelste man was in One Direction, steelt Harry Styles de harten van tieners en volwassenen met een oogwenk of een beweging van zijn haar. Nu hij aan zijn soloalbums werkt en zijn carrière in zijn eentje opbouwt, zonder de steun van de band, lijkt het alsof er een nummer is waar iedereen zich mee kan identificeren, zelfs als ze geen fan zijn.

Wat is een betere manier om het perfecte volkslied van Styles voor lezers te categoriseren dan op basis van hun sterrenbeeld? Overweeg tijdens het lezen hoe nauwkeurig het is!

12 Ram - "Vanaf de eettafel"

Fans of Styles zullen weten dat dit nummer de hartenbreker kwetsbaarder dan ooit heeft gemaakt.

Dat gezegd hebbende, het nummer "From the Dining Table", dat verscheen op het debuutalbum dat hij in 2017 in zijn naam uitbracht. Rambaby's staan bekend als de meest kwetsbare van alle tekens; zij kunnen dit nummer misschien meer waarderen dan anderen.

11 Leo - "Zo eenzaam zijn"

Degenen die geboren zijn tussen 23 juli en 22 augustus zullen weten dat ze brutaal, intelligent zijn en zichzelf snel prijzen na een goed uitgevoerde klus.

Hoewel ze misschien de meest eigenzinnige van alle tekens zijn, lijken ze ook de diepste emoties te voelen. "Je kunt het me niet kwalijk nemen, schat, zelfs niet een beetje", zoals Mr. Styles het perfect verwoordde. De volgende regel zou het ook samenvatten.

10 Kanker - "Twee geesten"

Loy, emotioneel en intuïtief, zo zouden velen zichzelf omschrijven als ze deel uitmaken van het krabgilde. In het nummer 'Two Ghosts' van Styles is het gemakkelijk in te zien waarom het zou resoneren met degenen die tussen 20 juni en 22 juli zijn geboren, vooral gezien de rauwe, gevoelige vibes.

Songteksten in het nummer kunnen deze mensen ook helpen hun gevoelens niet te herkennen.

9 Vissen - "Zoet schepsel"

Vissen, of degenen die zijn geboren tussen 19 februari en 20 maart. Er wordt vaak gezegd dat ze verrassend en emotioneel gedreven zijn, meestal erg zacht, zachtaardig en vooral gevoelig.

Van alle nummers die Styles heeft geschreven en uitgevoerd, lijkt deze alleen voor de Vissen van de wereld te zijn geschreven. Het zegt alles in de naam; het zijn gewoon lieve wezens!

8 Schorpioen - "Vrouw"

Degenen geboren tussen 23 oktober en 21 november weten dat ze een speciaal soort persoon zijn; ultra gepassioneerd en intenser dan enig ander teken.

Hoewel Schorpioenen zelfverzekerd genoeg kunnen zijn om hun weg door het leven te banen, kunnen ze soms een beetje te diep voelen, waardoor ze gevoelens van jaloezie opwekken. Dat is wat 'Vrouw' zo herkenbaar maakt.

7 Stier - "Behandel mensen met vriendelijkheid"

Ze zeggen dat degenen die onder het Stier-teken zijn geboren, goed met mensen om kunnen gaan en geweldige vrienden en partners kunnen maken. Volgens de meeste horoscopen stellen "Stieren" eerlijkheid voorop, terwijl ze vaak drama vermijden en vasthouden aan hun gewoontes.

Zeggen dat dit nummer een Taurus-lied is, zou een understatement zijn.

6 Boogschutter - "Adore You"

Boogschutter, of mensen geboren tussen 22 november en 21 december, zijn net als veel van de andere tekens onafhankelijk en hebben een sterke wil. Tegelijkertijd springen ze ook van vriendschap naar vriendschap en kunnen ze iedereen wat van hun aandacht geven.

“Adore You” gaat over het weggooien van liefde, iets wat Boogschutter kan begrijpen, omdat ze vaak diep en hard vallen.

5 Tweelingen - "Canyon Moon"

Met zoveel pit in de zoon, zijn unieke karakter maakt hem perfect voor Gemini's, die vaak worden beschreven als iemand die overal in past, wat deze mensen op zich anders en speciaal maakt.

4 Maagd - "Kers"

Georganiseerd en strikt met hun planning, het is gemakkelijk om te zeggen dat sommige Maagden niet alleen kritisch en zorgwekkend zijn, maar dit teken staat ook bekend als een overdreven criticus.

In "Cherry" laten teksten als "Noem hem niet zoals je me vroeger noemde" een nostalgische Styles zien, die zich zorgen maakt over wat iemand anders doet. Als Maagden die dit lezen het nodig hebben: wees niet zo streng voor jezelf.

3 Weegschaal - "Alleen engel"

Weegschalen staan bekend als liefhebbende en geweldige partners in het algemeen, degenen die geboren zijn op 23 september tot 22 oktober merken waarschijnlijk de hoge waardering op die ze hebben voor hun echtgenoten of levenspartners.

Styles' 'Alleen engel', is iets dat veel Weegschalen kunnen begrijpen, omdat het gaat over een persoon die volgens Styles de moeite waard is om te aanbidden. Kan iemand van een persoon houden… te veel?

2 Steenbok - "Midnight Memories"

Geboren tussen 21 december en 19 januari, zijn Steenbokken vaak toegewijde en hardwerkende mensen die vanaf de eerste dag een vast doel voor ogen hebben.

Hoewel het nummer werd uitgebracht op een One Direction-album, is het al een Styles-nummer sinds het voor het eerst werd geschreven. Het pittige deuntje vertelt het verhaal van de band op hun hoogtepunt en hoe het is om succesvol te zijn; Steenbokken kunnen zich daar ongetwijfeld in vinden.

1 Waterman - "Watermeloensuiker"

Op naar het man-van-het-uur-teken: Waterman. Van mensen die tussen 20 januari en 18 februari zijn geboren, wordt meestal gedacht dat ze op hun eigen manier relatief onafhankelijk en uniek zijn.

Ze hebben vaak een minder bekende leuke kant, waardoor dit nummer een redelijk goede vergelijking is. "Ik wil meer bessen en dat zomerse gevoel, het is zo heerlijk en warm", troost de luisteraar en herinnert hen aan de goede tijden.

Aanbevolen: