Welk BTS-nummer ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld

Inhoudsopgave:

Welk BTS-nummer ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld
Welk BTS-nummer ben jij, gebaseerd op je sterrenbeeld
Anonim

Het mooie van de muziek van BTS is hoe veelzijdig het is. Hun liedjes beslaan een breed scala aan onderwerpen waarover gepraat moest worden. De jongens kunnen zelfs af en toe wat lol hebben met hun liedjes en ze brengen zoveel persoonlijkheid in de productie. Een van de populaire trends die op internet voorkomt, is uitvinden welk nummer het meest bij je past op basis van je sterrenbeeld.

Sommige van hun liedjes vallen misschien op bij specifieke mensen en hun tekens. Zelfs als het je niet per se kan schelen welk sterrenbeeld je hebt, brengt de grootste band ter wereld nog steeds pakkende deuntjes. Dus wat is je BTS-nummer gebaseerd op je sterrenbeeld?

12 Ram: VUUR

Rammen worden overal met vertrouwen en enthousiasme aangevuurd. Met een nummer dat ook bij hun element past, is "FIRE" een motiverend nummer dat goed gaat. Met de teksten die de luisteraar vertellen om het leven te leven zoals ze willen en alles te verbranden wat hen in de weg staat, kunnen Ram-mensen een agressieve, maar gepassioneerde kijk op het leven hebben. Samen met grenzeloze energie en opgewektheid is "FIRE" een geweldig motiverend nummer dat iedereen kan waarderen, vooral degenen die onder het Ram-teken zijn geboren.

11 Stier: jongen met liefde

Taurussen hebben veel positieve eigenschappen voor hen, en dat omvat intense loyaliteit en sterke toewijding, voornamelijk vanwege de associatie met de planeet Venus. "Boy With Luv" is de belichaming van hoe liefde een krachtige kracht is die iedereen kan hebben.

Bezit is ook een grote zwakte in het deel van de Taurussen, maar als je verliefd bent, is het zo'n goed gevoel dat je het gevoel hebt dat je vliegt.

10 Tweelingen: VALSE LIEFDE

Gemini's zijn moeilijk te lezen en "FAKE LOVE" is een nummer dat op veel manieren wordt geïnterpreteerd, waardoor dit het perfecte paar is. Het tweelingteken kan inconsistent en besluiteloos zijn, maar ze zijn ook aanpasbaar en slim. Het kan moeilijk voor ze zijn om hun gevoelens te uiten, maar wanneer ze dat doen, kan Geminis een van je beste vrienden of geliefden zijn die er alles aan zullen doen om je te beschermen.

9 Kanker: Red ME

Kankers zijn geneigd om emotioneel en humeurig te zijn, maar dat neemt niet weg dat ze ook medelevend en biedend zijn. "Save ME" is een lied over het omgaan met zelfisolatie en gered willen worden door iemand van wie ze houden.

Mensen geboren onder het krabteken zullen het gevoel begrijpen dat emoties hen overnemen en hun eigen behoeften opofferen om iemand gelukkig te maken. Het is erg diep, maar dat maakt dit nummer des te krachtiger.

8 Leeuw: IDOL

"IDOL" weet hoe hij moet beginnen met een opgeklopt geluid. Net als het lied en Leos, zijn ze zelfverzekerd en dominant in hun aanwezigheid. Ze weten hoe ze zichzelf moeten zijn zonder zorgen in de wereld en "IDOL" beschrijft Leos perfect. Er zit wat ego in het lied over van jezelf houden, maar het is het goede soort ego, en Leos weet zeker hoe hij het moet laten zien zonder overboord te gaan.

7 Maagd: RUN

Maagden werken heel hard, misschien te hard om iets in het leven te bereiken. Loyaliteit zit in hun bloed, maar kan ook erg zelfkritisch zijn op zichzelf. "RUN" gaat in detail in dat jong zijn in de wereld van vandaag moeilijk is, maar een simpele "opvrolijking" zal niet genoeg zijn.

Het gaat erom dat je alles geeft, wat er ook gebeurt. Maagden, blijf je doen en doe altijd je best, zelfs als het onmogelijk lijkt.

6 Weegschaal: EPIPHANY

Jin's zang v alt zelden alleen op, maar hij heeft een hemelse stem die perfect de stem weergeeft die we hebben voor het Weegschaal-teken. "EPIPHANY" neemt de betekenis aan van het woord waar het lied over gaat, en het kan aan elke persoon worden afgebeeld.

Weegschalen kunnen zichzelf zien in het nummer, en vooral in de muziekvideo waarin Jin alleen en peinzend begint. Maar Weegschalen zijn in staat om door hun eenzaamheid heen te komen door zichzelf te accepteren en zich op hun gemak te voelen bij degenen die ze vertrouwen.

5 Schorpioen: Bloed, Zweet & Tranen

Schorpioenen zijn geboeid door passie, maar ook door jaloezie en verleiding. Een nummer dat angstaanjagend past bij dit waterteken is "Blood, Sweat &Tears". De onwankelbare toewijding van een Schorpioen is niets om mee te spotten en ze zullen ervoor zorgen dat ze krijgen wat ze willen, zelfs als er een soort van onvermijdelijk conflict moet zijn. Als het meest sensuele van de 12 sterrenbeelden, past geen ander nummer voor Schorpioen bij meer dan een van BTS' oorverwarmende en boeiende 'Blood, Sweat, & Tears'.

4 Boogschutter: niet vandaag

"Niet vandaag" brengt een eenvoudige boodschap van nooit opgeven en blijven vechten. Boogschutters zijn niet iemand die terugv alt op hun doelen, ook al lijkt het in het begin hopeloos. Ze streven naar vrijheid om dingen en idealen te onderzoeken of waar te nemen die aansluiten bij hun overtuigingen.

Blindelings geloven is toegeven aan wat op het eerste gezicht wordt verteld, maar voor degenen die zijn geboren onder het boogschutterteken, zijn ze niet bereid om dat te doen. Niet vandaag en nooit.

3 Steenbok: MIC Drop (Steve Aoki Remix)

Bij Steenbokken draait alles om succes en het bereiken van hun doelen. "MIC Drop" is een nummer dat met de voeten tikt en dat een hype teweegbrengt. Het viert het succes van de band als een groep die is begonnen met een klein entertainmentbedrijf en het ondanks dat toch groot heeft gemaakt.

Vooruitgang is erg belangrijk voor Steenbokken, en wanneer ze zegevierden, zullen ze in de wolken zijn en alles waarderen wat ze hebben bereikt, of dat nu van werk, een relatie of zelfverbetering is.

2 Waterman: Euforie

Geen ander teken drukt het verlangen naar vrijheid en excentriciteit zo uit als de waterdrager Waterman. Jungkook's nummer "Euphoria" omarmt het gevoel van een nieuw begin voor kansen en het vinden van vreugde in het leven. Watermannen doen wat nodig is om het leven draaglijk te maken voor iedereen waar ze om geven. Hoewel er obstakels in het leven zullen zijn, is er altijd een nieuwe kans om geluk te krijgen en anderen te helpen.

1 Vissen: lentedag

Als het laatste teken in de dierenriem en om in de winter aanwezig te zijn, zijn Vissen en het lied "Lentedag" prachtig met elkaar verweven. Mensen onder Vissen worden geassocieerd met zachtaardig, intuïtief, medelevend en artistiek. Ondertussen kunnen ze ook verdrietig, afstandelijk en gekwetst lijken uit het verleden.

De tekst van "Lentedag" kan verwijzen naar het doorstaan van een strenge winter, maar uiteindelijk keert de lente terug. Vissen koesteren ook degenen die ze dierbaar zijn en hopen zoveel mogelijk bij hen te zijn als ongelukkige omstandigheden in de weg staan.

Aanbevolen: