10 Beroemdheden die tatoeages hebben laten verwijderen (& waarom)

Inhoudsopgave:

10 Beroemdheden die tatoeages hebben laten verwijderen (& waarom)
10 Beroemdheden die tatoeages hebben laten verwijderen (& waarom)
Anonim

Tatoeages zijn een geweldige manier voor iedereen om te laten zien wie ze werkelijk zijn - het is een vorm van zelfexpressie, en als ze goed worden gedaan, kunnen ze er heel cool uitzien. Een aantal beroemdheden heeft tatoeages, veel van hen alleen omdat, terwijl anderen een diepere betekenis hebben, zoals familie of een significant ander. Net als wij, niet-beroemde mensen, krijgen beroemdheden vaak tatoeages waar ze misschien spijt van krijgen - vooral als die tatoeage te maken kan hebben met een ex. Gelukkig kunnen ze altijd de weg van het verwijderen van tatoeages nemen, en veel beroemdheden hebben besloten de stap te zetten en die van hen te laten verwijderen.

Hier zijn tien beroemdheden die hun tatoeages hebben laten verwijderen en waarom.

10 Pamela Anderson

In 1995 werkte Pamela Anderson aan de film Prikkeldraad, waarin visagisten elke dag een nep-prikkeldraadtattoo op haar arm moesten aanbrengen. Ze besloot dat ze het er echt leuk uitzag en besloot het permanent op haar te laten tatoeëren. Jaren later snel vooruit, en Pamela is echt geen fan meer van haar tatoeage. Als gevolg hiervan besloot ze dat ze het voorgoed wilde laten verwijderen en deed dat. Vandaag is de tatoeage op haar arm nauwelijks zichtbaar.

9 Heidi Klum

Toen Heidi Klum getrouwd was met zanger Seal, besloten de twee dat ze tatoeages voor elkaar wilden hebben toen ze hun huwelijksgeloften hernieuwden. Heidi kreeg een abstracte versie van zijn naam op haar onderarm, samen met sterren voor haar kinderen. De twee stopten er uiteindelijk echter mee en gingen scheiden, wat Heidi ertoe bracht om Seal's deel van de tatoeage te laten verwijderen. Tegenwoordig is de ene helft vervaagd terwijl de sterren voor haar kinderen nog steeds op haar arm staan.

8 Megan Fox

Megan Fox staat erom bekend nogal wat tatoeages te hebben, en haar meest opvallende is het portret van Marilyn Monroe op haar onderarm. Sinds ze de tatoeage heeft, heeft Megan uiteindelijk besloten dat ze de inkt echt haat, en ze heeft er een beetje een hekel aan om het te krijgen. Ze beweerde dat ze de tatoeage had gekregen omdat ze empathie had voor Marilyn Monroe, maar toen ze ouder werd, realiseerde ze zich hoe tragisch Marilyns leven werkelijk was, en als gevolg daarvan besloot ze haar tatoeage voor eens en voor altijd te laten verwijderen.

7 Kat Von D

Kat Von D staat bekend om het feit dat ze tatoeages over haar hele lichaam heeft - ze is tenslotte een tatoeëerder - dus het is nogal verrassend om te zien dat ze er eigenlijk een voorgoed wilde laten verwijderen. De tatoeage in kwestie was een van haar ribbenkast van haar ex, Jesse James. De tatoeage is een portret van hem uit de tijd dat hij op de lagere school zat. Jesse James heeft Kat Von D bedrogen, wat meer dan waarschijnlijk de reden is waarom ze besloot om het te laten verwijderen, omdat ze de neiging heeft om van al haar tatoeages en hun betekenis te houden, goed of slecht.

6 Eva Longoria

Eva Longoria is een andere ster die spijt heeft van haar tatoeages vanwege een ex. In feite liet de actrice niet één, maar drie tatoeages verwijderen die verband hielden met haar ex-man, Tony Parker.

Eva had ooit zijn basketbalnummer in haar nek, hun trouwdatum op haar pols, evenals zijn initialen. Nadat de twee er eindelijk mee ophielden en gingen scheiden, wilde Eva dat hij voorgoed weg was, en dat omvatte al haar tatoeages voor hem. Over opnieuw beginnen gesproken, hè?

5 Angelina Jolie

Lang voordat Angelina Jolie met Brad Pitt was, was ze getrouwd met collega-acteur Billy Bob Thornton. Angelina was jong en verliefd toen ze bij hem was, en als gevolg daarvan besloot ze om zijn naam samen met een draak op haar te laten tatoeëren om haar liefde voor hem te herdenken. Helaas ging het mis tussen de twee en uiteindelijk scheidden ze. Nu ze vastzat met de naam van een man waar ze niet meer bij was, stond Angelina voorgoed op haar lichaam, en besloot dat het tijd was voor haar om de tatoeage te laten verwijderen, zodat ze hun relatie achter zich kon laten. Uiteindelijk liet ze op dezelfde plek een tatoeage voor haar kinderen zetten.

4 Mark Wahlberg

Mark Wahlberg was ooit bedekt met een aantal tatoeages over zijn hele lichaam, en toen hij ouder werd, besloot hij dat hij ze niet langer wilde. We zijn allemaal jong en dom op een bepaald moment in ons leven, en hebben een spontane tatoeage gekregen (of hebben eraan gedacht). Helaas voor Mark Wahlberg was hij een van deze mensen. Als gevolg hiervan nam hij, naarmate hij ouder en volwassener werd, de beslissing om zijn tatoeages te verwijderen en ze te laten verwijderen. Van sommige kun je nauwelijks de omtrek zien.

3 Melanie Griffith

Mensen zeggen altijd dat je nooit de naam van je partner op je mag laten tatoeëren, omdat je nooit weet wat er zal gebeuren. Blijkbaar volgde Melanie Griffith dat advies niet op, aangezien ze haar ex-man, Antonio Banderas' naam op haar arm had getatoeëerd. Toen de twee uiteindelijk besloten ermee te stoppen, moest Melanie iets aan haar tatoeage doen. Als gevolg hiervan nam ze de beslissing om het te laten verwijderen, en nu kun je het nauwelijks zien. Het is veilig om te zeggen dat Melanie een lesje heeft geleerd.

2 Adrienne Bailon

Adrienne Bailon is een andere beroemdheid die het advies van anderen niet opvolgde en de naam van haar significante ander op haar liet tatoeëren. Toen Adrienne met Rob Kardashian uitging, liet ze zijn naam op haar kont tatoeëren.

Nadat de twee uit elkaar gingen, zat Adrienne echter opgescheept met niets anders dan Robs naam op haar kont. Als gevolg hiervan nam Adrienne de gemakkelijke beslissing om het te laten verwijderen. Het duurde lang, want het was jaren geleden dat de twee uit elkaar gingen en Adrienne voelde zich raar omdat zijn naam nog steeds op haar lichaam stond.

1 Kelly Osbourne

Net als vele anderen heeft Kelly Osbourne veel van haar tatoeages laten zetten toen ze jong was. Ze kreeg er een aantal als een vorm van rebellie tegen haar ouders - zoals veel andere tieners tegenwoordig - behalve dat de daden van rebellie niet meer goed bij haar passen. Ze besloot dat ze een hekel had aan veel van de tatoeages die ze kreeg, en ze wilde ze volledig laten verwijderen. Als ze erop terugkijkt, wist ze dat het gewoon een daad van rebellie van tieners was, en veel ervan waren niet eens logisch.

Aanbevolen: