10 beroemdheden die indruk hebben gemaakt op andere beroemdheden

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die indruk hebben gemaakt op andere beroemdheden
10 beroemdheden die indruk hebben gemaakt op andere beroemdheden
Anonim

Je hebt waarschijnlijk minstens één indruk van iemand in je leven die je heel goed kunt doen, die het huis naar beneden ha alt wanneer je het op een smeekbede van een vriend op een feestje uitbreekt. Van wie is je beste indruk? Je partner, je baas, je moeder, die ene vervelende collega? Zou je je indruk op live tv willen maken, wetende dat de persoon het waarschijnlijk gaat zien?

Veel celebs hebben een hele reeks impressies die ze op een dubbeltje kunnen uitdelen, en met talkshowsegmenten zoals Jimmy Fallon's Wheel of Impressions is er geen gebrek aan video's van beroemdheden die impressies doen. En het is niet verwonderlijk dat als ze het spijkeren … ze het echt spijkeren. Velen van hen verdienen tenslotte hun brood als acteurs! Er zijn te veel geweldige impressies van beroemdheden om ze hier allemaal te documenteren, maar hier zijn onze absolute favorieten - hier zijn 10 beroemdheden die impressies van andere beroemdheden hebben genageld.

10 Ariana Grande als Celine Dion

Ariana Grande heeft een behoorlijke naam opgebouwd door het maken van impressies van andere beroemdheden. Haar vermogen om haar stem en haar affecties te transformeren is buitengewoon indrukwekkend, waardoor ze een juweel van een gast is in het segment The Tonight Show, Wheel of Impressions, waar Jimmy Fallon en de gast om de beurt aan het wiel draaien en een impressie maken van de beroemdheid landt op. Haar Celine Dion is absoluut griezelig!

9 Alec Baldwin als Tracy Jordan

Als je net zo lang met iemand samenwerkt als Alec Baldwin met Tracy Morgan heeft gewerkt, is het alleen maar logisch dat je behoorlijk goed wordt in het maken van een indruk van die persoon. Heb je geen indruk van je collega's? De 30 rocksterren gaan ver terug, dus als Tracy Morgan dit zag, zijn we er vrij zeker van dat hij het niet erg vond.

8 Matt Damon als Matthew McConaughey

Matthew McConaughey moet wel een van de leukste imitaties van beroemdheden zijn om te doen. In The Late Show met David Letterman zet Matt Damon Matthew McConaughey's zangerige toespraak, vocale bak en Texaanse zang op tot hilarisch effect. Matt Damon legt uit dat hij met hem omging toen ze nog 'kapotte acteurs' waren.

7 Sarah Paulson als Kathleen Turner

Is er iets dat Sarah Paulson niet kan? Voeg impressies van beroemdheden toe aan haar lijst van vele, vele talenten. Ze vermoordde het op The Tonight Show met Jimmy Fallon tijdens een spelletje Wheel of Impressions. Hoewel Jimmy Fallon een notoir genereuze lacher is, was hij vooral in de war over haar indruk van Kathleen Turner, met een lage, hese stem om het scherm en de toneelveteraan te imiteren.

6 Maya Rudolph As Gwen Stefani

In het impressiespel van Ellen DeGeneres houdt Ellen een foto van een beroemdheid boven haar eigen hoofd, zodat ze die zelf niet kan zien. Ze moet de beroemdheid raden op basis van de indruk die haar gast heeft van wie ze op de foto zien. Dit is geen verrassing, maar SNL-alumnus Maya Rudolph bracht het huis naar beneden, vooral in haar indruk van Gwen Stefani. Alleen al de gezichtsuitdrukkingen zijn de moeite waard, en haar verminkte zangstem is ook perfect!

5 Christina Aguilera als Britney Spears

Er werd in de jaren '90 veel hype gemaakt over het debat tussen Britney Spears en Christina Aguilera. Net als Backstreet Boys en NSYNC, was het winstgevend om ze op een dichotome manier tegen elkaar op te zetten; je was of een Christina-persoon, of een Britney-persoon. Nu weten we dat de vrouwen nooit een hekel aan elkaar hebben gehad, wat de media ons ook willen laten denken, en Christina Aguilera aarzelde niet om een indruk te maken van haar tienerzanger-tegenhanger. Voor wat het waard is, haar Shakira-indruk is ook indrukwekkend.

4 Jim Carrey als Jack Nicholson

Jim Carrey is niet voor niets een van de komische grootheden, ook al is het een paar jaar geleden dat hij op een zinvolle manier in de schijnwerpers stond. Het gezicht van de man is bovenmenselijk, in staat om in meer richtingen te draaien en te draaien dan we dachten dat een menselijk gezicht echt zou kunnen. Het is dus geen wonder dat hij zo goed is in het imiteren van andere beroemdheden. Zijn indruk van Jack Nicholson deed het publiek huilen als hij de standup-podia bezocht.

3 Bradley Cooper als Clint Eastwood

Jimmy Fallon kan maar beter op zijn hoede zijn - er zijn ook behoorlijk goede indrukken op het podium van Ellen. Bradley Cooper en Ellen DeGeneres delen een grappige anekdote over een routine die Clint Eastwood heeft om eekhoorns te voeren in de buurt van het geluidsbeeld van Ellen. Bradley Cooper moet opstaan uit zijn stoel op Ellen om ons een goede indruk van Clint Eastwood te geven, en het is het kijken meer dan waard.

2 Julie Bowen als Sofia Vergara

Het is allemaal liefde tussen Julie Bowen en Sofia Vergara, dus toen Julie Bowen een impressie maakte van haar Modern Family co-ster op Ellen, kreeg ze de grootste lach van allemaal van Sofia zelf. Imitatie is de beste vorm van vleierij, toch?

1 Justin Timberlake als Jimmy Fallon

Justin Timberlake en Jimmy Fallon hebben een goed gedocumenteerde vriendschap en wanneer ze samen zijn, kun je ze meestal zien lachen. Jimmy Fallon kreeg een voorproefje van zijn eigen medicijn toen Justin Timberlake een impressie serveerde van de late night host, wiens show het kenmerkende Wheel of Impressions-spel bevat.

Aanbevolen: