5 Beroemdheden die een surrogaat hebben ingehuurd (& 5 die hebben geadopteerd)

Inhoudsopgave:

5 Beroemdheden die een surrogaat hebben ingehuurd (& 5 die hebben geadopteerd)
5 Beroemdheden die een surrogaat hebben ingehuurd (& 5 die hebben geadopteerd)
Anonim

Leven in de openbaarheid betekent dat de wereld elk detail weet over het gezinsleven van een beroemdheid. Met wie ze getrouwd zijn, wat hun vermogen is en hoeveel kinderen ze hebben, staat allemaal ter discussie van zowel fans als nee-zeggers. Terwijl sommige beroemdheden het gemakkelijk vonden om op natuurlijke wijze een gezin te stichten, hadden anderen wat extra hulp nodig door middel van draagmoederschap of adoptie.

In 2020 is er geen verkeerde manier om een gezin te stichten en zijn er tal van mogelijkheden voor mensen om kinderen te krijgen. Nu deze 10 beroemdheden voor de camera staan, kijken we naar degenen die draagmoeders hebben ingehuurd of hebben geadopteerd om hen te helpen een gezin te stichten.

10 Surrogaat: Tyra Banks

Tyra Banks ontmoette haar voormalige partner Erik Asla tijdens het werken aan de Noorse versie van Top Model. Hij is een fotograaf die in het verleden met Banks heeft gewerkt, maar de twee werden romantisch nadat ze samen aan de show hadden gewerkt. Volgens Amo Mama probeerde het paar kinderen te krijgen, maar worstelde het, zelfs met IVF. Het echtpaar besloot een draagmoeder in te huren om hun kind te dragen en dat gebeurde prachtig. Hun zoon York werd geboren in 2016 en hoewel het paar niet meer samen is, co-ouderen ze gelukkig samen.

9 Geadopteerd: Denise Richards

Denise Richards had twee dochters met haar ex-man Charlie Sheen. Maar nadat haar scheiding rond was, wilde Denise nog steeds kinderen. In plaats van te wachten tot meneer Right langs zou komen, adopteerde Denise zelf een meisje, Eloise.

Volgens moeders kwam Denise er later achter dat haar dochter ontwikkelingsachterstand had, 'veroorzaakt door deletie van chromosoom 8'. Denise heeft haar echter de beste zorg gegeven en ze maakt geweldige vorderingen. Nadat Denise met Aaron Phypers was getrouwd, adopteerde hij Eloise graag als zijn eigen.

8 Surrogaat: Andy Cohen

In 2019 vierde Bravo-ster Andy Cohen de geboorte van zijn zoontje Benjamin, die hij kreeg via draagmoederschap. Volgens Hollywood Reporter had Andy het volgende te zeggen over het starten van een gezin als alleenstaande man: "Familie betekent alles voor mij en het hebben van een eigen gezin is iets dat ik mijn hele leven in mijn hart heb gewild." Hij eindigde door te zeggen: "Het heeft me meer tijd gekost dan de meesten om daar te komen, ik kan niet wachten op wat ik me voorstel dat het meest lonende hoofdstuk tot nu toe zal zijn."

7 Aangenomen: Viola Davis

Viola Davis is een gevestigde actrice en verhuizer en shaker in Hollywood, maar er is een andere titel die ze verkiest: mama.

Davis is sinds 2003 getrouwd met acteur Julius Tennon. Hoewel hij twee kinderen heeft uit een eerdere relatie, kreeg het paar in 2011 hun eerste baby via adoptie. Het beroemde stel heeft Genesis uit Amerika geadopteerd en is nog nooit zo gelukkig geweest. In 2015 vertelde ze InStyle dat Genesis "uit mijn hart is geboren, niet uit mijn buik".

6 Surrogaat: Gabrielle Union

Actrice Gabrielle Union is sinds 2009 samen met haar NBA-echtgenoot. En hoewel de twee in de loop der jaren hun ups en downs hebben gehad (Wade kreeg een baby met een andere vrouw terwijl hij en Union op vakantie waren), zetten ze het verleden in het verleden en hebben hun liefde laten werken.

Na jaren van vruchtbaarheidsproblemen kregen Union en Wade via draagmoeder eindelijk een dochtertje genaamd Kaavia. Dankzij een Instagram-bericht deelde Union: "We zijn slapeloos en uitzinnig, maar zo opgewonden om te delen dat onze wonderbaby gisteravond is aangekomen via surrogaat en 11/7 voor altijd in onze harten gegrift zal staan als de mooiste van alle mooie dagen."

5 Geadopteerd: Ty Burrell

Moderne familie grappige kerel Ty Burrell is sinds 2000 getrouwd met zijn vrouw Holly. Volgens Stuff zei Burrell dat hij en zijn vrouw Holly nooit kinderen wilden hebben, maar jaren later besloten ze in 2010 een dochter te adopteren, die ze Frances noemden. Twee jaar later verraste het paar zichzelf toen ze een tweede dochter adopteerden, Greta genaamd. Zoals hij zei: "Dit klinkt misschien heel dom, maar ik denk dat ik me niet realiseerde dat je echt verliefd wordt op kinderen, dat je, net als bij elke andere relatie, naarmate de tijd verstrijkt, eigenlijk meer van ze gaat houden."

4 Surrogaat: Elizabeth Banks

Actrice Elizabeth Banks is sinds 2003 getrouwd met sportjournalist Max Handelman. Het oude stel had moeite om op natuurlijke wijze zwanger te worden, wat voor Elizabeth moeilijk was om mee om te gaan. Toen ze echter van gedachten veranderde, was de surrogaatroute de perfecte beslissing voor het paar. "Toen mijn focus eenmaal de baby werd en niet de zwangerschap, was het een heel gemakkelijke beslissing", vertelde ze aan Women's He alth. De twee kregen via draagmoederschap twee zonen, Felix en Magnus.

3 Aangenomen: Hoda Kotb

Broadcaster en presentator Hoda Kotb heeft een ongelooflijke carrière voor de camera gehad, maar ze wilde meer uit het leven halen. Sinds ze met financier Joel Schiffman uitging, realiseerde Hoda zich dat ze adoptie wilde onderzoeken, maar hem niet weg wilde jagen. Toen ze hem het onderwerp eindelijk ter sprake bracht, had hij geen tijd nodig om erover na te denken; de twee sloten zich vervolgens aan bij de adoptietrein. Ze adopteerden vervolgens twee babymeisjes: Hailey en Hope.

2 Surrogaat: Nicole Kidman

Nicole Kidman is de enige beroemdheid op deze lijst die zowel een surrogaat heeft geadopteerd als gebruikt. Toen Kidman getrouwd was met acteur Tom Cruise, adopteerde het paar twee kinderen, Connor en Isabella. Uiteindelijk scheidden zij en Tom en trouwde ze met countryzanger Keith Urban. Het paar kreeg hun eerste kind, een meisje genaamd Sunday, natuurlijk, maar twee jaar later kreeg het paar hun tweede kind, Faith, via een draagmoeder.

1 Geadopteerd: Luke Bryan

Landster Luke Bryan trouwde in 2006 met zijn vrouw Caroline. Twee jaar later kreeg het paar hun eerste zoon Thomas voordat ze een tweede zoon kregen, Tatum. Net toen het gezin op het platteland doorging, sloeg het noodlot toe. Luke's zus kwam om bij een auto-ongeluk en liet haar drie kinderen zonder ouders achter. Zonder een slag over te slaan, adopteerden Luke en zijn vrouw haar drie kinderen en behandelen ze als de zijne. Omdat zijn nicht en neefjes ouder waren dan zijn biologische kinderen, was het een grote aanpassing om tieners op te voeden in tegenstelling tot kleine kinderen. "Ik moet die ouderrol zijn waar als hij iets doet, hij in de problemen moet komen, maar ik wil ook een vriend voor hem zijn," zei hij.

Aanbevolen: