De beroemdste beroemdheden die ooit voor Playboy hebben geposeerd (en hoeveel ze hebben verdiend)

Inhoudsopgave:

De beroemdste beroemdheden die ooit voor Playboy hebben geposeerd (en hoeveel ze hebben verdiend)
De beroemdste beroemdheden die ooit voor Playboy hebben geposeerd (en hoeveel ze hebben verdiend)
Anonim

Playboy staat in de Amerikaanse geschiedenis gegrift, de aankoop ervan is een overgangsrite voor elke heteroseksuele tiener sinds de eerste uitgave in 1953. Het tijdschrift is al lang onderwerp van onderzoek en schandaal, met verontwaardiging vaak gericht op het feit dat vrouwelijke beroemdheden een beetje te veel huid hebben laten zien op haar glanzende pagina's, wat 'braaf meisje' heeft toegegeven aan zondige impulsen toen ze ermee instemde om te poseren voor een spread.

Wat voor sommigen empowerment is, is voor anderen trashy, en niets ontsteekt die controverse zo goed als de trope van de beroemdheidskwestie van Playboy. Voor veel beroemdheden hangt een naakt- of bijna-naaktfotoshoot met een hoog prijskaartje, noodzakelijk om het risico van een publieke imagocrisis te compenseren die de publicatie vaak met zich meebrengt. Hier zijn 10 van de beroemdste beroemdheden die voor Playboy hebben geposeerd en hoeveel ze voor hun werk hebben verdiend.

10 Marilyn Monroe - $0

Marilyn Monroe verdiende $ 0 voor haar foto's in Playboy, die in het allereerste nummer van het tijdschrift in 1953 stonden. Ze had een paar jaar eerder voor de foto's geposeerd en toen Hugh Hefner ze voor Playboy kocht, had ze de creatieve controle over de foto's allang opgegeven. Hij had ze gekocht van een bedrijf dat kalenders maakte en was zo verliefd op haar dat hij ze maar al te graag op de allereerste omslag wilde zetten.

9 Lindsay Lohan - $1 miljoen

Lindsay Lohan stond ooit bekend als de moedige, gezonde tween die ons dubbel liet zien toen ze de identieke tweeling Annie en Hallie speelde in Parent Trap, maar ze verloor snel haar goede meisjesimago en ging verder met racier-ondernemingen, een waarvan een Playboy-covershoot. Ze wees $ 750.000 af en accepteerde uiteindelijk het aanbod van $ 1 miljoen.

8 Carmen Electra - $500, 000

Carmen Electra herinnert zich dat ze "zo verlegen" was voor de camera toen ze voor het eerst poseerde voor Playboy in 1996. Ze doorstond de nervositeit echter, en het bleek te betalen om dat te doen. Ze kreeg destijds $ 500.000 voor haar uiterlijk, en voelde zich snel op haar gemak, daarbij verwijzend naar de vriendelijke, ondersteunende crew en sfeer, en heeft sindsdien nog vier keer voor het tijdschrift geposeerd.

7 Jenny McCarthy - $140, 000

De beroemde actrice en antivaccinatiemoeder poseerde voor het eerst voor Playboy in 1993, wat haar $ 140.000 en de titel Playmate van de maand opleverde. Het jaar daarop won ze Playmate van het Jaar en poseerde ze nog zeven keer, waarvan zes op de cover. Meest recentelijk poseerde ze voor een spread in 2012 en meldde ze dat ze zich op 39-jarige leeftijd zelfverzekerder en sexyer voelde dan ooit tevoren.

6 Pamela Anderson - $25, 000

Pamela Anderson's eerste verschijning op de cover van Playboy was in 1989, en dat was het begin van een lange en lucratieve carrière van poseren voor het tijdschrift. Sterker nog, ze heeft nog steeds het record dat ze de meeste keren voor Playboy heeft geposeerd van welk model dan ook. Hoewel het prijskaartje schommelde tijdens haar 33-jarige ambtstermijn als model, zou één cover haar naar verluidt $ 25.000 hebben opgeleverd, die ze aan een goed doel schonk. Ze is actief in vele humanitaire en dierenactivisten.

5 Denise Richards - $2 miljoen

Denise Richards verdiende $ 2 miljoen voor haar cover van Playboy, uitgebracht in december 2004. Ze legt uit dat ze open en eerlijk was tegen haar twee oudste dochters (wiens vader haar ex-man Charlie Sheen is) over het naaktmodelleren ze had gedaan en meldt dat ze daardoor een sterke relatie hebben.

4 Rachel Hunter - $ 1,8 miljoen

Actrice en model Rachel Hunter, oorspronkelijk afkomstig uit Nieuw-Zeeland, poseerde in 2004 voor Playboy en verdiende $ 1,8 miljoen voor haar werk. In die tijd was ze net van haar beruchte verschijning in de muziekvideo voor Fountains of Wayne's "Stacy's Mom" af als de titulaire MILF, die ongetwijfeld een rol speelde in de torenhoge aankoopaantallen voor haar nummer.

3 Drew Barrymore - $1 miljoen

Drew Barrymore explodeerde op onze schermen en in onze harten toen ze Gertie speelde in E. T. Helemaal volwassen (nou ja, amper) op 20-jarige leeftijd, kreeg ze $ 1 miljoen betaald om te poseren voor Playboy. Steven Spielberg, die haar regisseerde in E. T. en is ook haar peetvader, stuurde haar een quilt na haar fotoshoot in 1995 met de tekst 'Cover Up'. In ruil daarvoor stuurde ze hem een ingelijste reeks foto's waarop ze gekscherend poseert in non's kleding. Ze schreef bij de foto's: 'Het spijt me' en 'Ik heb het licht gezien', en de foto's hangen nog steeds in Spielbergs huis.

2 Kim Kardashian - $110, 000

Kim Kardashian's Playboy-fotoshoot in 2007 leverde haar $ 110.000 op en, zo blijkt, enige blijvende spijt. Hoewel ze het oorspronkelijk als een eer beschreef, legde ze meer recentelijk uit dat ze wenste dat ze in haar jonge jaren niet zo vertrouwen had gehad. Haar moeder Kris Jenner had het hele proces begeleid tijdens de shoot.

1 Heidi Montag - $1 miljoen

Heidi Montag's Playboy-shoot in 2009 bevatte geen naaktheid, maar dat betekent niet dat het niet schandalig was. Haar bloedhete strandbikini-foto's verschenen naast onthullende details over haar seksleven met echtgenoot Spencer Pratt. Ze ontving $1 miljoen voor de spread.

Aanbevolen: