Welke Dua Lipa Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?

Inhoudsopgave:

Welke Dua Lipa Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Welke Dua Lipa Instagram-look ben jij gebaseerd op je sterrenbeeld?
Anonim

Het is tot nu toe een geweldig jaar geweest voor Dua Lipa. In maart bracht ze haar tweede studioalbum Future Nostalgia uit dat lovende recensies ontving. Terwijl haar muziek geluiden en thema's van de afgelopen decennia verkent, staat ze er ook om bekend de modestijl uit de jaren 90 te rocken.

De popster staat bekend om haar experimentele, levendige make-up en felle blonde retro-highlights, waardoor ze een van de meest vooruitstrevende en edgy mode-iconen is. Van het dragen van bloemenprints waar aardetekens dol op zullen zijn tot futuristische fluorescerende outfits voor luchttekens, er is iets voor elk sterrenbeeld op haar Instagram.

12 Ram

Als het eerste teken van de dierenriem is de energie van Ram ongetemd, wild en vurig. Ze zijn gepassioneerd, dapper en het kan ze niet schelen wat andere mensen van hen denken. Neiging tot impulsiviteit, zijn ze altijd klaar voor een nieuw avontuur. Ze willen niet het gevoel hebben dat hun outfits hen beperken, dus hun modestijl is zowel comfortabel als gedurfd.

Hun kenmerkende kleur is rood, maar ze kunnen ook andere felle, intense kleuren tevoorschijn toveren, zoals geel, oranje en roze.

11 Stier

Stieren zijn geaard en stabiel. Ze waarderen de natuur omdat het hen een gevoel van rust geeft. Niet degenen die schokkende outfits rocken, ze houden zich aan veilige en elegante stijlen. Stier staat voor lente en een nieuw begin. Daarom zien Stieren er het beste uit in bloemenprints en houden ze van materialen die zacht aanvoelen: ze zijn tenslotte de meest sensuele wezens van de hele dierenriem.

10 Tweelingen

De volgende is Tweelingen, een nieuwsgierig en speels teken dat weg kan komen met het combineren van materialen en kleuren waar een nuchtere Stier of Maagd niet eens aan zou durven denken.

Gemini's zijn jong van hart en houden van een beetje aandacht. Hun mode-keuzes maken ze het gesprek van het feest en als het meest communicatieve teken, zou Geminis er niet blijer mee kunnen zijn. Dua Lipa's roze top gecombineerd met felle panty's is de ultieme look voor dit sterrenbeeld.

9 Kanker

Kanker gaat helemaal over hun vrienden en familie. Ze identificeren zich door de relaties die ze opbouwen en de emoties die ze in hun hart meedragen. Van alle watertekens zijn kankers het meest zelfbewust. Ze zullen de veiligheid van hun huizen niet verlaten tenzij ze er schattig uitzien. Als ze er niet goed uitzien, voelen ze zich ongemakkelijk, wat leidt tot hun beruchte stemmingswisselingen.

Dua Lipa's outfit is schattig en vrouwelijk, de Kreeft-droom.

8 Leeuw

Leeuwen zijn als zonnestralen: ze verlichten alle kamers waar ze binnenlopen. Ze houden ervan om in het middelpunt van de belangstelling te staan, dus hebben ze de neiging zich te overdressed te kleden en trotse, koninklijke energie uit te stralen. Hun krachtkleur is oranje, dus deze outfit past absoluut het beste bij Leo inboorlingen.

Dua Lipa is zelf een Leeuw. Geen wonder dat ze weet hoe ze moet omgaan met alle aandacht die ze heeft gekregen sinds ze haar laatste album Future Nostalgia uitbracht.

7 Maagd

Maagden zijn praktische perfectionisten die er het beste uitzien en zich het beste voelen als ze bruin, perzik en alle tinten groen dragen. Het geruite patroon geeft professionele en serieuze vibes af die resoneren met Maagd-inboorlingen. Vanwege hun overactieve geest maken ze zich vaak zorgen over hoe andere mensen hen en hun gevoel voor mode zien.

In dit bericht kanaliseert Dua Lipa serieuze Maagd-vibes. Van lakschoenen tot haar bruine geruite rok, ze is zowel stijlvol als modern.

6 Weegschaal

Weegschalen zijn gepassioneerd door rechtvaardigheid, balans en schoonheid. Hun go-to-stijl is een mix van preppy en flirterig. Ze hebben een geweldig oog voor mode en doen er alles aan om de meest recente trends te volgen.

Dua Lipa is een Libra Rising, wat betekent dat haar sociale persoonlijkheid meer op Libra lijkt dan op haar inheemse Leo-zon. Ze trekt een pak uit met een moderne twist en belichaamt de eigenschappen van het leerboek Weegschaal in deze post.

5 Schorpioen

Schorpioenen worden vaak geassocieerd met mysterie, passie en bezitterigheid. Hun zielskleur is zwart. Hoewel dat misschien saai klinkt voor vrolijke luchttekens, weten Schorpioenen dat het dragen van helemaal zwart net zo expressief kan zijn als het dragen van alle kleuren van de regenboog.

Dua Lipa's all-back outfit is net zo decadent als een typische Schorpioen. In combinatie met goud om haar nek en felle witte hakken, is de outfit een van de meest glamoureuze op haar Instagram-account.

4 Boogschutter

Boogschutter draait helemaal om onafhankelijkheid en plezier. Ze behandelen elke dag als een feest en dragen zo moeiteloos oogverblindende outfits. Ze kunnen de aandacht aan, maar geven er niet zoveel om als een Tweeling of een Leeuw. Ze kleden zich om indruk te maken boven alle anderen.

Dua Lipa's is glitter van top tot teen. Het is bekend dat Boogschutter leeft voor glitter, of het nu als accessoire, leuke make-up of de hele outfit is.

3 Steenbok

Capricorn's modestijl weerspiegelt hun innerlijke verlangens. Ze streven naar succes, sociale erkenning en respect. Ze zijn serieus en georganiseerd, maar aan de andere kant worden ze speelser en meer ontspannen naarmate ze de ladder van succes beklimmen.

Steenbok-vrouwen zijn de koninginnen van de business-casual look. Ze zien er geweldig uit in overhemden en pakken met kraag. Dua Lipa stra alt triomf en vertrouwen uit - dat is waar het bij Steenbok om draait.

2 Waterman

Aquarius-inboorlingen dragen hun emoties niet op hun mouwen. Ze verbergen ze achter hun individualistische persoonlijkheid, wat ze zeer creatief en onconventioneel maakt. Ze kleden zich alsof ze tot een andere tijd en ruimte behoren. Of ze gaan voor de vintage esthetische of futuristische outfits, zoals Dua Lipa's anime-geïnspireerde bodysuit.

Watermannen zijn modebewust, maar omdat ze meestal hun eigen ding doen, lijkt het alsof ze helemaal geen gevoel voor mode hebben.

1 Vissen

Vissen zijn de meest meelevende, tedere zielen van de dierenriem. Kinderen in hart en nieren komen ermee weg met het dragen van schattige kleine overhemden zoals dit dalmatische topje dat Dua Lipa in Berlijn droeg. Schijnbaar onschuldig, Vissen weten hoe ze hun emoties moeten gebruiken om te krijgen wat ze willen van de mensen om hen heen - vooral wanneer ze wit en kleuren zoals babyblauw en babyroze dragen.

Aanbevolen: