10 van de beste nummers van John Mayer (volgens YouTube-weergaven)

Inhoudsopgave:

10 van de beste nummers van John Mayer (volgens YouTube-weergaven)
10 van de beste nummers van John Mayer (volgens YouTube-weergaven)
Anonim

John Mayer is een echte muzikant, hij zingt, schrijft zijn eigen liedjes en kan zo weinig mogelijk gitaar spelen. Het maakt deel uit van wat hem zo populair maakt onder zijn fans, omdat ze in de ban raken van de combinatie van deze talenten. Velen luisteren graag naar zijn muziek en YouTube is het platform dat ze vaak gebruiken om dit te bereiken.

Zijn video's zijn miljoenen keren bekeken, maar deze weergavetellingen onthullen zijn populairste nummers. Sommige zijn meer gezien dan andere omdat ze een snaar bij fans op een dieper niveau hebben geraakt.

10 Voel je nog steeds als je man (16 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer stond op zijn album genaamd The Search for Everything, dat in 2017 werd uitgebracht. Het is meer dan 16 miljoen keer bekeken op YouTube en dit nummer is geschreven over zijn ex-vriendin Katy Perry. De muziekvideo zelf is redelijk gedenkwaardig, aangezien Mayer danst naast enkele panda's, evenals een aantal andere interessante personages.

9 Duidelijkheid (18 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Mayer's album uit 2003 genaamd Heavier Things bracht dit nummer tot stand met een soepele mix van piano, drums en gitaar. De videoclip is meer dan 18 miljoen keer bekeken op YouTube en er zijn verschillende interpretaties van het nummer. De video zelf volgt Mayer terwijl hij geniet van een dag op de pier terwijl hij de verschillende dingen en mensen om hem heen opmerkt.

8 Wie zegt (21 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Het vierde album van deze artiest, Battle Studies genaamd, bevatte dit nummer waar fans meteen verliefd op werden. Sommigen hielden niet van zijn verwijzing naar drugs in de songtekst, maar velen waardeerden het andere, meer folkachtige geluid dat dit nummer bevatte. De videoclip springt heen en weer tussen Mayer alleen in zijn appartement en een wild avondje uit en is meer dan 21 miljoen keer bekeken op YouTube.

7 Heartbreak Warfare (22 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een ander nummer van zijn album genaamd Battle Studies dat in 2009 werd uitgebracht. Hij schreef dit nummer zelf en het was zelfs te zien in een film genaamd Date Night.

Het is meer dan 22 miljoen keer bekeken op YouTube en het is een nummer waar iedereen mee kan meezingen. De muziekvideo laat hem in zwart-wit optreden voor een publiek en het geeft fans echt een gevoel voor zijn talenten met een gitaar.

6 Dochters (29 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer raakte een snaar bij luisteraars omdat het bespreekt hoe vaders hun vaders moeten behandelen om hen later in hun leven te helpen in hun relaties. Het stond op zijn album Heavier Things en is op YouTube meer dan 29 miljoen keer bekeken. De setting van deze muziekvideo is perfect, want er is een close-up van Mayer te zien terwijl er door de hele film heen beelden van een vrouw verschijnen.

5 De helft van mijn hart (35 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Taylor Swift voegt zich bij John Mayer in dit nummer dat werd uitgebracht op zijn album Battle Studies. Er is een nieuwere versie van het nummer die Swift uitsluit, maar deze specifieke muziek met 35 miljoen views op YouTube niet. Fans houden van de combinatie van hun stemmen en het verhaal dat de muziekvideo vertelt als een bruiloft wordt geannuleerd vanwege dit gebrek aan liefde.

4 Van wie je houdt (43 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer is geschreven door John Mayer met hulp van Katy Perry, en het bevat ook haar zang. Het werd uitgebracht op zijn album Paradise Valley, dat in 2013 uitkwam.

Het heeft een langzame beat en is meer dan 43 miljoen keer bekeken op YouTube. De muziekvideo laat de chemie tussen hen zien terwijl ze voor elkaar zingen en vervolgens plezier hebben met het berijden van een mechanische stier met elkaar.

3 Wachten tot de wereld verandert (45 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer komt van zijn album Continuum dat in 2006 werd uitgebracht. Het won zelfs een Grammy voor Best Vocal Male Pop Performance en fans zijn dol op de boodschap die het uitzendt. Het is meer dan 45 miljoen keer bekeken op YouTube en dit aantal zal naar verwachting blijven stijgen, aangezien het tot op de dag van vandaag nog steeds populair is.

2 Nieuw licht (65 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Fans houden nog steeds van zijn nieuwere muziek, aangezien dit nummer in de zomer van 2018 als single werd uitgebracht. De video zelf is een beetje vreemd omdat Mayer voor een aantal willekeurige groene schermen staat die hem in verschillende scenario's plaatsen. Desalniettemin zijn fans nog steeds dol op de teksten en beat, daarom is het meer dan 65 miljoen keer bekeken op YouTube.

1 Je lichaam is een wonderland (70 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Het nummer dat bovenaan deze lijst stond, is Your Body is a Wonderland, dat in 2002 werd uitgebracht. Het was de tweede single van zijn debuutalbum Room for Squares en hielp deze zanger op de kaart.

Het piekte op de 18e positie in de Billboard Hot 100-hitlijst en is meer dan 70 miljoen keer bekeken op YouTube. Het enige interessante aan het nummer dat veel mensen niet kennen, is dat het een speelgoedpiano als een van de instrumenten heeft.

Aanbevolen: