Welke nummers hebben John Mayer en Taylor Swift over elkaar geschreven?

Inhoudsopgave:

Welke nummers hebben John Mayer en Taylor Swift over elkaar geschreven?
Welke nummers hebben John Mayer en Taylor Swift over elkaar geschreven?
Anonim

Het is geen geheim dat muzikanten vaak zingen over persoonlijke ervaringen, en Taylor Swift is zeker bekend dat ze een paar nummers heeft geschreven over enkele van haar geliefden. Een van hen is zanger John Mayer die ook zijn persoonlijke ervaringen gebruikt om enkele van zijn grootste hits te creëren. Taylor Swift en John Mayer werden tussen december 2009 en maart 2010 aan elkaar gelinkt, nadat ze samenwerkten aan de single "Half of My Heart" van John Mayer. Destijds onthulde Swift dat ze "zo'n lange tijd zo'n grote fan van John was" en dat ze heel enthousiast was om met hem samen te werken.

Vandaag nemen we de relatie van Taylor Swift en John Mayer onder de loep. Welke nummers hebben de twee muzikanten over elkaar geschreven - blijf scrollen om erachter te komen!

Welk nummer van Taylor Swift gaat over John Mayer?

Het bekendste nummer van Taylor Swift dat volgens fans over John Mayer gaat, is "Dear John" van haar album Speak Now uit 2010. Afgezien van het feit dat Taylor Swift over een John zingt, is het met name de tekst: "Dear John, I see it all, now it was wrong / Don't you think 19 is too young / To be playing by je duistere verdraaide games, toen ik zo van je hield? / Ik had het kunnen weten", waardoor fans geloofden dat het nummer over Mayer gaat. Op het moment van hun relatie was Taylor Swift slechts 19, terwijl John Mayer 32 jaar oud was.

Aanvankelijk was de zanger niet blij dat Taylor Swift een nummer over hem schreef. In een interview met Rolling Stone onthulde Mayer: "Ik voelde me verschrikkelijk omdat ik het niet verdiende. Ik ben nu behoorlijk goed in het nemen van verantwoordelijkheid en ik heb nooit iets gedaan om dat te verdienen. haar te doen… Ik was echt overrompeld, en het vernederde me echt op een moment dat ik al gekleed was. Ik bedoel, hoe zou je je voelen als, op het laagste punt dat je ooit bent geweest, iemand je nog lager zou schoppen?"

Het lijkt er echter op dat de mening van de zangeres over het nummer sindsdien is veranderd. In een interview met Andy Cohen onthulde John Mayer hoe hij nu over het Taylor Swift-nummer denkt. "Soms hoop ik dat het over mij gaat. Soms is het een heel goed nummer. Ik denk niet dat het een vuile bekentenis is. Soms is een nummer zo goed, ik ga, 'Man, ik hoop dat het over mij gaat.' … Ik zal de muziek van iedereen bekijken. Ik ben een fan, "zei hij.

Twee andere nummers van Speak Now waarvan velen denken dat ze ook over John Mayer gaan, zijn 'The Story of Us' en 'Superman'.

Welk nummer van John Mayer gaat over Taylor Swift?

John Mayer gebruikte zijn ervaring met Taylor Swift ook om muziek te maken. Fans geloven dat zijn nummer "Paper Doll" van zijn album Paradise Valley uit 2013 over de beroemde zanger gaat. Met name de tekst "Paper doll, come try it on / Step out of that black chiffon / Here's a dress of gold and blue / Sure was fun being good to you" wordt verondersteld een directe verwijzing te zijn naar Taylor Swift's nummer "Dear John", waarin ze zichzelf "het meisje in de jurk" noemt dat "de hele weg naar huis heeft gehuild."

Een ander deel van "Paper Doll" dat fans aan Taylor Swift linken, is "Je bent net tweeëntwintig meisjes in één / en geen van hen weet waar ze vandaan rennen." Velen geloven dat dit deel een verwijzing is naar beide, Taylor Swift's hitsingle "22", en de tekst in "Dear John", die zegt: "I'll look back and sorry / How I neged when they said / Run as fast as you kan."

Onlangs onthulde een bron aan US Weekly dat John Mayer "zijn best doet om de aandacht die hij krijgt van Taylor's nieuwe album te vermijden. Hij zal geen openbare opmerkingen maken die rechtstreeks verband houden met haar liedjes of album." Zoals fans van Taylor Swift weten, is de zangeres momenteel bezig met het opnieuw opnemen van haar discografie, en fans kunnen niet wachten op Speak Now (Taylor's Version).

Zelfs toen Taylor's versie van Red uitkwam, werd John Mayer door fans gewaarschuwd dat wanneer Speak Now uitkomt, hij weer in de schijnwerpers zal staan. De bron voor Us Weekly onthulde dat John Mayer het gevoel heeft dat 2010 "terugkomt om hem te achtervolgen", eraan toevoegend dat hij veel heeft meegemaakt en dat hij "de vernedering helemaal opnieuw moet ondergaan". Afgaande op de omvang van Swift's fandom, zal burgemeester het niet gemakkelijk hebben wanneer Speak Now (Taylor's Version) uitkomt.

Aanbevolen: