10 van de beste nummers van Dave Matthew (volgens YouTube-weergaven)

Inhoudsopgave:

10 van de beste nummers van Dave Matthew (volgens YouTube-weergaven)
10 van de beste nummers van Dave Matthew (volgens YouTube-weergaven)
Anonim

Dave Matthews Band maakt muziek sinds 1991 en ze hebben sinds hun debuut behoorlijk wat aanhang gekregen. Velen zijn geobsedeerd door Matthews zelf, omdat zijn vermogen om gitaar te spelen ongeëvenaard is. Fans luisteren vaak naar hun liedjes op YouTube en wonen ook zijn concerten bij om ze in actie te zien.

De video's van deze band zijn miljoenen keren bekeken op YouTube, wat geen verrassing is, aangezien ze al een tijdje bestaan. Fans zullen misschien verrast zijn door de ranglijst die is gebaseerd op weergaven, aangezien hun favoriete nummers de lijst niet hebben gehaald. Blijf lezen om meer te weten te komen over de rangschikking van de nummers van de Dave Matthews Band volgens YouTube-weergaven!

10 Verblijf (3,2 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer werd uitgebracht op hun album genaamd Before These Crowded Streets, dat in 1988 werd uitgebracht. Het is meer dan 3,2 miljoen keer bekeken op YouTube en fans houden van de vrolijke sfeer die het uitstra alt tussen de teksten en talloze instrumenten. De muziekvideo volgt Matthews en een gemeenschap terwijl ze plezier hebben op een typische zomerdag met veel muziek en dans.

9 Mieren marcheren (3,6 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Het jaar 1995 gaf dit nummer aan luisteraars en het was van hun debuutalbum genaamd Under the Table en Dreaming. Het was meteen een hit en is tot op de dag van vandaag nog steeds een van zijn meest herkenbare nummers. De video bevat verschillende flashbacks en close-ups van de verschillende instrumenten die in het hele nummer worden gebruikt, waardoor het nummer 3 werd.6 miljoen views op YouTube.

8 Zoveel te zeggen (4,1 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Het album genaamd Crash bracht dit nummer in 1996 in de oren van de luisteraars en het won zelfs een Grammy voor het succes. De videoclip is meer dan 4,1 miljoen keer bekeken op YouTube en volgt Matthews terwijl hij vastzit in een gekkenhuis. Het heeft een groovy beat die iedereen op de been houdt, want hun geluid is aanstekelijk.

7 Dreamgirl (4,5 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer is een beetje nieuwer omdat het in 2005 werd uitgebracht op hun album Stand Up. Matthews schreef dit nummer zelf met de hulp van zijn producer Mark Batson en het is meer dan 4,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

In de muziekvideo staat Julia Roberts, die al jaren bevriend is met deze zangeres. Matthews heeft een korrelig geluid in zijn stem in dit nummer, wat het karakter geeft als fans zich verhouden tot de teksten die hij heeft bedacht.

6 Satelliet (4,9 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een ander nummer van hun debuutalbum genaamd Under the Table and Dreaming en de video is nu meer dan 4,9 miljoen keer bekeken op YouTube. De gitaarsolo van Matthews is wat het zo speciaal maakte, omdat hij de techniek zelf bedacht na het veranderen van een vingeroefening die hij regelmatig uitvoert. Degenen die de videoclip bekijken, zullen zelfs de verschijning van Johnny Galecki herkennen die Leonard Hofstadter speelde in de show genaamd The Big Bang Theory.

5 Genade is weg (6,6 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Matthews schreef dit nummer na het overlijden van zijn stiefvader en fans voelen de emotie in zijn woorden. Het werd opgenomen op zijn album genaamd Busted Stuff nadat de originele opnames van iets genaamd The Lillywhite Sessions op het internet waren gelekt. Het is meer dan 6,6 miljoen keer bekeken op YouTube terwijl fans de teksten interpreteren om in hun eigen trieste situaties te passen.

4 Waar ga je heen (8,4 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit is een ander nummer van zijn album genaamd Busted Stuff dat in 2002 werd uitgebracht. In tegenstelling tot Grace is Gone was dit een origineel nummer dat niet gelekt was uit The Lillywhite Sessions voordat het aan dit album werd toegevoegd.

Fans hebben deze klassieker meer dan 8,4 miljoen keer op YouTube beluisterd en hij was te zien in de film genaamd Mr. Deeds. De videoclip bevat verschillende scènes uit de film en neemt de kijker mee op een reis door verschillende landschappen.

3 Verpletteren (9,4 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

De originele versie van dit nummer duurt meer dan acht minuten, maar voor de radio en deze muziekvideo is het aanzienlijk ingekort. Het heeft een zachte toon die je bijna zou verwachten te horen tijdens het eten in een chique restaurant. De video is meer dan 9,4 miljoen keer bekeken op YouTube en het was een andere single van hun album genaamd Before These Crowded Streets.

2 Jij en ik (9,4 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Dit nummer kwam bij fans terecht met de release van hun album Big Whiskey & the GrooGrux King in 2009. Matthews schreef dit nummer zelf terwijl hij enige tijd in New York doorbracht en fans houden van het zoete gevoel dat dit nummer geeft.

Het is meer dan 9,4 miljoen keer bekeken op YouTube en het is tot op de dag van vandaag een populair nummer om op bruiloften te spelen. De muziekvideo laat een verscheidenheid aan mensen zien die in stoelen zitten en gitaren en andere verschillende instrumenten spelen naast deze zanger, terwijl ze allemaal samenkomen met een gemeenschappelijke liefde voor muziek.

1 Crash Into Me (20 miljoen)

Afbeelding
Afbeelding

Het nummer bovenaan onze lijst is niemand minder dan Crash into Me, dat in 1996 werd uitgebracht op een album genaamd Crash. Het werd in 1998 genomineerd voor een Grammy en is meer dan 20 miljoen keer bekeken op YouTube sinds de release. De muziekvideo is vrij uniek, aangezien vrouwen achter Matthews dansen in lange jurken met een aantal verschillende filtereffecten die het een vreemd gevoel geven in vergelijking met sommige van zijn andere video's.

Aanbevolen: