10 van de beste nummers van Niall Horan (volgens YouTube-weergaven)

Inhoudsopgave:

10 van de beste nummers van Niall Horan (volgens YouTube-weergaven)
10 van de beste nummers van Niall Horan (volgens YouTube-weergaven)
Anonim

Niall Horan is een voormalig lid van een band genaamd One Direction, maar nu is hij er alleen op uit gegaan om als soloartiest albums te maken. Hij is behoorlijk succesvol geweest in deze onderneming, aangezien zijn liedjes bovenaan de hitlijsten staan vanwege hun pakkende teksten en zijn zang. YouTube is een van de vele platforms waar fans naar zijn muziek luisteren, en ze zijn al miljoenen keren beluisterd.

Deze lijst probeert zijn nummers uit zijn solocarrière te rangschikken op basis van hoe vaak ze op YouTube zijn bekeken. Sommige cijfers zullen fans misschien verbazen als ze ontdekken hoeveel mensen net zo geobsedeerd zijn door zijn muziek als zij. Blijf lezen om de rangschikking van de beste nummers van Niall Horan te leren!

10 Blind zien (5 miljoen)

Dit nummer debuteerde op Horan's album genaamd Flicker en deze akoestische versie is meer dan 5 miljoen keer bekeken.

Hij zingt het nummer met een populaire countryartiest genaamd Maren Morris terwijl het dit nummer verandert in een pop-country single. Deze video laat ze zien in een warm verlichte studio die inspeelt op de sfeer die dit nummer probeert over te brengen op zijn luisteraars.

9 Heartbreak Weather (7,7 miljoen)

Horan gooit het terug in de tijd terwijl hij een coltrui aantrekt en een paar retro-dansfilms uitprobeert voor deze muziekvideo.

Het is meer dan 7,7 miljoen keer bekeken op YouTube en het staat op een album met dezelfde naam. Fans overal zijn het erover eens dat Niall Horan een uitstekende weerman zou zijn nadat ze hem in deze video hadden gezien.

8 Geen oordeel (12,2 miljoen)

De video voor No Judgment is meer dan 12,2 miljoen keer bekeken op YouTube en is afkomstig van zijn album genaamd Heartbreak Weather.

Fans zijn geobsedeerd door de soepele melodie en pakkende teksten die iedereen ook kan meezingen. De videoclip zelf is een beetje raar omdat het de vreemde dingen volgt die een ouder stel doet, omdat het ze niet langer kan schelen wat hun significante ander van hun eigenaardigheden vindt.

7 Put A Little Love On Me (13,9 miljoen)

Het album Heartbreak Weather gaf fans ook dit nummer dat langzaam en zacht is op een manier die emotie bij de luisteraars naar boven ha alt. Het is meer dan 13,9 miljoen keer bekeken op YouTube vanwege zijn prachtige karakter.

Er wordt aangenomen dat deze ballad is geschreven als reactie op zijn breuk met Hailee Steinfeld in 2018. De danseres in de muziekvideo lijkt zelfs op haar, wat de fans alleen maar tot tranen bracht toen ze de passie legde hij in de teksten.

6 Flikkering (33,5 miljoen)

Dit is de akoestische versie van zijn nummer Flicker, dat is uitgebracht op een album met dezelfde naam.

Het is weer een zacht en mooi nummer zoals het vorige, want het is weer een nummer over een persoon die is achtergelaten zonder hun geliefde en het is 33,5 miljoen keer bekeken op YouTube. De video gaat door de kamer naar de verschillende muzikanten terwijl Horan zijn hart en ziel stort in de muziek die hij in de microfoon zingt.

5 Deze stad (41,9 miljoen)

Dit nummer zette Horan in de schijnwerpers toen hij voor het eerst debuteerde als soloartiest met zijn eerste album genaamd Flicker. Het is meer dan 41,9 miljoen keer bekeken op YouTube en de video is een beetje anders omdat het een verscheidenheid aan eenvoudige bewegende tekeningen bevat.

Het nummer hielp hem te scheiden van zijn vorige muziek met zijn bandleden, omdat hij gepassioneerde teksten combineerde met een folkachtig geluid.

4 op vrije voeten (42,5 miljoen)

Wie op zoek is naar een vrolijker tempo van Horan, hoeft niet verder te zoeken dan dit nummer. Het is een ander nummer van zijn album genaamd Flicker en het is meer dan 42,5 miljoen keer bekeken op YouTube.

Het heeft wat Fleetwood Mac-vibes in zijn geluid waar fans van hielden omdat velen waren opgegroeid met hun muziek. De videoclip zelf is gefilmd in een woestijnachtig gebied en toont Horan die achter een vrouw aangaat die van haar vrijheid geniet.

3 Leuk je te ontmoeten (43,9 miljoen)

Dit nummer stond op zijn album Heartbreak Weather en is door fans meer dan 43,9 miljoen keer gezien.

Fans houden van de aanstekelijke beat van de muziek, want iedereen staat op zijn benen. De muziekvideo zelf vertelt een verhaal terwijl het Horan volgt en zijn interactie met een vrouw op straat terwijl hij uiteindelijk haar nummer krijgt.

2 Te veel gevraagd (53,8 miljoen)

Het album genaamd Flicker gaf de wereld ook dit nummer dat meer dan 53,8 miljoen keer is bekeken op YouTube.

Het is oprecht, maar richt zich op een eenvoudiger deuntje dat zich richt op zijn teksten in plaats van op een ingewikkelde achtergrondbeat. De muziekvideo draagt bij aan deze onderdrukte sfeer, aangezien hij alleen wordt gezien terwijl hij worstelt om voorbij een breuk te komen.

1 Slow Hands (188,1 miljoen)

Het nummer bovenaan deze ranglijst is niemand minder dan Slow Hands, dat werd uitgebracht op zijn album genaamd Flicker.

Het heeft een zware bas met een korrelig geluid waar fans meteen verliefd op werden. Het scoorde goed in tal van landen, aangezien fans van over de hele wereld het tot 188,1 miljoen views op YouTube brachten.

Aanbevolen: