RHOBH: 10 van de beste Erika-haarstijlen, gerangschikt

Inhoudsopgave:

RHOBH: 10 van de beste Erika-haarstijlen, gerangschikt
RHOBH: 10 van de beste Erika-haarstijlen, gerangschikt
Anonim

The Real Housewives of Beverly Hills-ster, Erika Jayne, heeft in de loop der jaren één ding heel duidelijk gemaakt over de Bravo-franchise: ze is duur. Fans hebben haar glamourteam op de meeste meidentrips gezien en ze heeft haar fantastische herenhuis in Beverly Hills meerdere keren laten zien. Ze heeft een unieke smaak als het op stijl aankomt en Bravo is het perfecte platform om dat te laten zien.

Erika's gevoel voor stijl is in de loop der jaren alleen maar beter geworden, maar haar haar ook. Ze is nooit bang geweest om met verschillende stijlen, pruiken en kleuren te spelen.

10 rommelige broodjes goed gedaan

Erika's haar is meestal naar beneden of in een unieke paardenstaart, maar in zeldzame gevallen zal ze het in een leuke knot stylen. Erika's bunned-stijlen zien er altijd fris en schoon uit. Het is nooit een rommelig ding dat op haar hoofd wordt gegooid (of zoals Kyle Richards zou zeggen, een lomperd). In deze looks ziet Erika er allebei goed uit, maar niet overdreven. Was ons haar maar zakelijk zoals Erika's dat doet als het op knotjes aankomt!

9 Een jeugdige bekentenislook

Het tweed jasje, de kanten bustier, de gelaagde gouden kettingkettingen, de hint van een paardenstaart opzij - deze look is zo jeugdig als hij maar kan. Ze lijkt hiermee rechtstreeks uit de jaren 90 (allemaal op de best mogelijke manier natuurlijk).

Met Erika's volle haardos ziet ze er geweldig uit met haar haar half omhoog en half omlaag, maar we hebben haar nog nooit eerder met een paardenstaart aan de zijkant gezien. Nu ik erover nadenk, behalve dat Erika haar haar recht of golvend heeft, herha alt Erika niet te veel haarstijlen! Dat is indrukwekkend.

8 Recht en slank

Erika ziet er het prettigst uit als haar haar steil is. Ze kan genieten en ontspannen zonder zich zorgen te maken dat haar haar in de war raakt. Ze ziet er op deze manier ook natuurlijker uit. Het enige dat fans zo leuk vinden aan Erika Jayne, is dat ze altijd over de top is. Maar de vrouw die zit te eten is Erika Girardi. Ze is tijdloos, ze is stijlvol en ze is ontspannen.

7 Het zit hem allemaal in de details

Als je Erika van voren bekijkt, lijkt het alsof ze gewoon een lage paardenstaart draagt. Maar als je haar haar vanaf de achterkant bekijkt, is er een moordende Franse vlecht die door het midden van haar hoofdhuid naar achteren loopt.

Deze look is zo eenvoudig en toch perfect gedefinieerd. Wat nog beter is, is dat het gemakkelijk kan worden nagebootst! Iedereen die een Franse vlecht kan doen, kan dit zichzelf aandoen en er bij hun volgende uitje uitzien als Erika Jayne!

6 Date Night Chic

In deze scène van Real Housewives gingen Erika en Tom uit eten voor een date night, en je kunt maar beter geloven dat ze er op haar best uitzag. Met een jurk zoals die ze draagt, is haar haar perfect gestyled. Het broodje is perfect geplaatst en de kleine fluitjes bij haar gezicht maken deze look heel romantisch. Haar glamourploeg deed het geweldig met deze.

5 Haar haar verveelt nooit

"Saai" is niet een term die Erika vaak hoort. Eigenlijk is niets aan Erika saai. Zelfs als haar verhaallijnen niet zo dramatisch zijn als, laten we zeggen, Denise Richards, is ze nog steeds een sprankelende persoonlijkheid. Haar mode en stijl zijn altijd tot in de perfectie gedaan - inclusief deze look.

Natuurlijk, Erika zat midden in een ruzie in deze scène, maar ze ziet er nog steeds uit als een engel. Haar outfit en make-up opzij leggend, stra alt haar half-up/half-down-look als een kerstboom. Die gesp om haar paardenstaarthouder was zo'n slimme aanraking. Is het te brutaal om het haarjuwelen te noemen?

4 Paardenstaart met een twist

Deze paardenstaart is strak, georganiseerd en goed. Dit is niet een van die paardenstaarten die je op je hoofd gooit en het in beweging houdt. Deze paardenstaart is stijlvol en verdient de broodnodige lof. Natuurlijk, het is een eenvoudige look, maar het is er een waar we naar blijven kijken. En net als een paar andere looks op deze lijst, lijkt deze paardenstaart gemakkelijk te evenaren!

3 Een golvende reünie

Real Housewives-reünies zijn altijd een spannend onderdeel van elke franchise, omdat het het laatste hoofdstuk van het seizoen is. Met Andy Cohen als gastheer brengt hij dingen naar voren die tijdens het seizoen zijn gebeurd en die zorgen voor gelach, tranen en ruzies. Maar het beste van de seizoensreünie is de stijl. Alle vrouwen komen opdagen en zien er op hun best uit, en je kunt maar beter geloven dat Erika Jayne alles uit de kast ha alt.

Bij deze reünie was Erika's haar prachtig gedaan. Met losse golven en een paar krullen erin gegooid, benadrukte het perfect haar gezicht en de halslijn van haar jurk. Ze ziet eruit als een godin.

2 Erika In Old Hollywood Glam

Deze look past helemaal bij Erika. Zoals we op RHOBH hebben gezien, is Erika een paar dingen: ze is de vrouw van een advocaat, een moeder van een politieagent, een artiest en een zakenvrouw. Ze heeft een succesvol gezin en ze zorgt ervoor dat iedereen in haar leven trots is. Ze heeft het grootste deel van haar jeugd hard gewerkt om op de plek te komen waar ze zich bevindt en ze heeft het uiteindelijk gehaald. Met haar als dit laat het zien hoe verantwoordelijk en respectabel Erika is in haar leven. Ze ziet eruit als een oude Hollywood-actrice die haar leven op orde heeft. Kijk eens naar die grote krullen!

1 Half omhoog met een stijlvolle vlecht

Deze look is absoluut een Erika Jayne-look. Door haar haar op zo'n manier te laten doen, is het gemakkelijk om op te treden, omdat de vlechten haar uit haar gezicht houden terwijl ze danst. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze er fenomenaal uitziet in deze look. Alle drie de looks lijken erg op elkaar met kleine verschillen; de blik in het midden - met de roze vlecht die langs haar middelste deel loopt - is echter een van de beste. Dit soort kapsels zie je niet vaak en toch staan ze perfect bij Erika.

Aanbevolen: