RHOBH: 10 van de beste Dorit-kapsels, gerangschikt

Inhoudsopgave:

RHOBH: 10 van de beste Dorit-kapsels, gerangschikt
RHOBH: 10 van de beste Dorit-kapsels, gerangschikt
Anonim

Dorit Kemsley is de modeontwerper die Real Housewife is geworden. Nadat ze in seizoen zeven bij RHOBH kwamen, begonnen fans van haar unieke accent, haar vriendschap met de dames en, nog belangrijker, haar stijl te houden. In de wereld van Beverly Hills is het moeilijk om te concurreren in de mode-industrie, maar Dorit laat de andere dames rennen voor hun geld. Er is nooit een down moment voor Dorit.

In seizoen 10 zagen kijkers Dorit en PK verhuizen naar een nieuw huis en een kast renoveren die groot genoeg zou zijn voor haar kleding en accessoires. Maar vandaag concentreren we ons op een ander aspect van Dorits stijl: haar haar.

10 Gegriste paardenstaart

Afbeelding
Afbeelding

Tijdens het lopen op de catwalk voor Kyle's modeshow, zag Dorit er helemaal uit. Ze is drop-dead prachtig. En hoewel haar stijl goed was, zijn we meer gefascineerd door haar perfecte paardenstaart. Met haar pony opzij geveegd en haar haar dat de haarband bedekt, is deze paardenstaart zowel gemakkelijk te evenaren als high-fashion.

9 Dorit's rommelige broodje geeft elk ander rommelig broodje een run voor hun geld

Afbeelding
Afbeelding

Was elk rommelig broodje maar zo. Hoe simpel broodjes ook zijn, ze kunnen zeker slecht aflopen, maar RHOBH-fans weten inmiddels allemaal dat Dorit er nooit als een puinhoop uitziet.

Voor de reünieshow combineerde ze deze prachtige jurk met een strakke topknoop. Wat dit kapsel tot een succes maakt, is dat het niet te rigide is; het zit los op de juiste plaatsen. Reünieshows zijn een kans voor elke vrouw om de lucht te klaren over wat er gedurende het seizoen is gedaan. Het is echter ook hun laatste kans om er op hun best uit te zien, want wie weet of ze volgend seizoen terug zullen zijn.

8 Vastgebonden in Louis Vuitton

Afbeelding
Afbeelding

Als er iets is waar Dorit goed in is, dan is het wel accessoires. Op dit iconische modemoment droeg Dorit Louis Vuitton van top tot teen. Ze voegde zelfs een Louis Vuitton-hoofddoek toe aan haar paardenstaart! Hoewel sommige fans hebben gezegd dat deze look veel te druk is, heeft ze dit prachtig gedaan. Eerlijk gezegd lijkt het ensemble op een pyjama, dus door een sjaal aan haar paardenstaart toe te voegen, kleedt het zich aan voor een avondje uit met vrienden.

7 Clip, Clip, Clip

Afbeelding
Afbeelding

The Real Housewives of New York's Dorinda Medley bedoelde niet haarclips toen ze zei: "Clip, clip clip!" maar het zou een fantastische meme zijn in combinatie met dit Dorit-kapsel.

Met een korte golvende bob bewijst Dorit eens te meer dat ze alles kan toevoegen aan haar haar en dat het er altijd chic uitziet. Toegegeven, er waren een paar grappen over Dorit die de verloren haarspelden van iedereen vond en ze in haar haar stak, maar ze ziet er nog steeds uniek uit op de beste manieren.

6 Dorit voor president

Afbeelding
Afbeelding

Noem ons gek, maar door dit kapsel ziet Dorit er presidentieel uit. Als ze niet de toekomstige president van de Verenigde Staten is met dit kapsel, dan is ze duidelijk geschikt voor een nieuwsankerpositie. Haar haar is prachtig uit haar gezicht gehouden met losse golven. Het past perfect bij de halslijn van haar jurk en die kleine oorbellen. Het is niet elke dag dat we Dorit met een eenvoudig kapsel zien, maar ze kan duidelijk elke look maken die ze wenst.

5 golven in Beverly Hills

Afbeelding
Afbeelding

Het is moeilijk te zeggen of de klassieke bob van Dorit een pruik is of haar echte haar, maar het ziet er altijd perfect uit. Deze lichtgolven zijn eenvoudig maar romantisch. Het is een van die kapsels die er op elk moment van de dag goed uit zouden zien. Ze kan deze golven dragen wanneer ze haar kinderen van school ha alt, uit eten gaat of naar een avondevenement gaat met haar vrienden. Een kapsel als dit zorgt ervoor dat fans dit thuis willen proberen!

4 Dorit X Barbie

Afbeelding
Afbeelding

Deze look geeft ons grote retro Barbie-vibes. Dorit ziet er fantastisch uit in haar gebruikelijke golvende bob, maar deze grote, losse golven geven haar die Californische gloed. Tussen de jurk, de oorbellen, de haarclip en de grote golven, laat Dorit Barbie rennen voor haar geld. Sterker nog, als Matel ooit een moderne Barbie-film heeft gemaakt, zouden ze Dorit gewoon de baan moeten geven nu het nog kan.

3 De blik die Dorit in de problemen bracht

Afbeelding
Afbeelding

Dorit droeg deze epische look tijdens het bijwonen van Teddi's weekendbootcamp. Dorit gaf Teddi een seintje dat ze later op de middag zou komen opdagen, maar dit excuus was niet goed genoeg voor castmate Kyle Richards. Kyle was geïrriteerd dat Dorit te laat kwam in volle glamour. Ze deed duidelijk glamour en een fotoshoot voordat ze kwam, daarom was ze te laat. En hoewel het er niet toe deed waarom Dorit te laat was, ergerde Kyle zich nog steeds aan Dorits blik. Helaas voor Kyle houden we van deze look. Ze geeft totale Kim Kardashian-vibes. Met een lichte draai aan de punten van haar haar, de paardenstaart bovenop haar hoofd en de hoofdband, ziet ze eruit als een totale badass.

2 Alleen Dorit kan deze look afmaken

Afbeelding
Afbeelding

Real Housewives-fans waren geschokt toen Dorit met dit haar naar de reünieshow kwam. Waarom zou je een gewone oude paardenstaart dragen als je metalen clips over je hele hoofd kunt toevoegen? Ze had clips van alle maten door haar haar, inclusief die met woorden erop die zeiden: Boss, Drippin', Glam, Icon, Boss en meer. Het leek oneindig! Wie weet waar haar stylist dit idee vandaan haalde, maar het werkte vreemd genoeg. Het paste perfect bij haar jurk, haar paardenstaart, en verrassend genoeg was het niet overdreven. Ze droeg kleine sieraden, dus haar haarspeldjes stal de show, en dat deden ze. Niemand kan er zo uitzien, behalve Dorit.

1 Lady Dorit

Afbeelding
Afbeelding

Door deze oude Hollywood-look ziet Dorit eruit als roy alty. Tijdens het filmen voor RHOBH werd haar haar opzij geveegd met grote, dikke golven. Het is zo'n eenvoudige look en toch ongelooflijk verfijnd. Zelfs als Dorit ontspannen kijkt, ziet ze er altijd verzorgd en eerlijk gezegd duur uit. Geef deze vrouw gewoon een tiara en stop ermee!

Aanbevolen: