RHOBH: Erika's 10 beste outfits, gerangschikt

Inhoudsopgave:

RHOBH: Erika's 10 beste outfits, gerangschikt
RHOBH: Erika's 10 beste outfits, gerangschikt
Anonim

Erika Jayne was de afgelopen vijf seizoenen een instrumenteel onderdeel van The Real Housewives of Beverly Hills. Ze heeft een heleboel hilarische momenten aan de show toegevoegd, maar ze heeft ook een ongelooflijke stijl toegevoegd aan de toch al stijlvolle cast.

Na het starten van een muzikale carrière in de dertig en trouwen met een zeer prominente advocaat, is Erika een waar vodden-naar-rijk verhaal met het beste van het beste. En in tegenstelling tot sommige andere dames, speelt Erika met stijl en schuwt ze unieke kapsels, make-up en accessoires niet.

10 Deze artistieke look van Moschino

Afbeelding
Afbeelding

Toen Erika opdook om haar RHOBH-interviews te doen in dit Moschino-ensemble, sloegen de kaken op de grond. Het is zo anders dan alles wat een andere huisvrouw ooit heeft gedragen. Ze droeg niet alleen de blazer, ze droeg ook de bijpassende hoed. Ze ziet eruit alsof ze respectievelijk van de pagina's van een kleurboek is gelopen. De blazer kost ongeveer $ 1.995,- en de hoed werd op de catwalk gedragen door de dochter van Erika's vriendin Yolanda Hadid, Gigi Hadid.

9 Latex in Berlijn

In het achtste seizoen vertrokken de dames van Beverly Hills voor een paar dagen naar Duitsland. In Berlijn maakte Erika van deze gelegenheid gebruik om zich te verkleden en met mode te spelen. Zoals altijd bracht ze haar glamour-squadron mee, die de dames in het verkeerde keelgat schoot omdat ze uiteindelijk te laat was voor bijna elk uitje. Het duurde veel te lang voordat ze klaar was.

Maar toen ze uit de auto stapte in deze rode latex top en zwarte minirok, was het allemaal logisch. Het was niet gemakkelijk om jezelf comfortabel in een latex topje te persen. Wat deze look echter echt samenbracht, was haar haar. Door de neppony met haar latex topje zag ze er chic en futuristisch uit.

8 De enige manier om een pak te dragen

In seizoen 10 organiseerde Kyle Richards een liefdadigheidsevenement ten voordele van het kinderziekenhuis in Los Angelas. Alle vrouwen kwamen op hun best uit, en het lijkt erop dat de meeste vrouwen hetzelfde idee hadden: pakken. Lisa Rinna, Kyle Richards en Erika Jayne droegen allemaal iconische pakken. Vooral Erika's zag er geweldig uit met haar met diamanten bezaaide choker en een kanten beha als top onder de blazer. Het zijn momenten als deze die bewijzen dat ze allerlei verschillende looks kan maken. Ze ziet er zowel sexy als samengesteld uit in deze gedistingeerde look.

7 Nieuw seizoen, nieuwe promofoto

Vóór elk nieuw seizoen maken de vrouwen in de wereld van Real Housewives nieuwe promotionele foto's en video's. Voor seizoen 10 droegen alle vrouwen neongroen, roze, geel en oranje. Erika koos voor deze neongroene blazerjurk die in alle opzichten bij haar past.

Ze ziet eruit als de ultieme meidenbaas. Volgens modeblogger Big Blonde Hair is Erika's jurk op maat gemaakt door de in LA gevestigde ontwerper L. A. Roxx.

6 Erika Jayne: Queen Of The Jungle

Deze luipaardlook op Erika is iconisch. Ze droeg het in haar biechtstoelen van seizoen negen en het verandert haar normale uiterlijk volledig. Met haar haar opgestoken om het korter te laten lijken, ziet ze eruit als die ene stiefmoeder waar je niet aan zou denken om te kruisen. En hoewel fans de look niet helemaal kunnen zien, draagt Erika een mini-jurk met luipaardprint van Magda Butrym. Tussen het grote haar, de sieraden en de print - Erika werd groot zodat ze naar huis kon. Bravo!

5 Roze haar, maakt niet uit

Erika geeft met deze look serieuze Marilyn Monroe-vibes af; als Marilyn roze haar had, tenminste. Erika is niet bang om te spelen met verschillende kleuren pruiken en kleurstoffen. Ze heeft een paar keer roze haar gehad, maar vooral deze look is een van haar beste roze momenten. Het is de perfecte tint die bij deze zwarte jurk en diamanten choker past. Het is als een moderne draai aan de jaren '50 en '60 vibe.

4 Een gouden godin

De vrouwen van Beverly Hills brengen het altijd als het op mode aankomt, maar reünies zijn een heel ander dier. Iedereen ziet er op zijn best uit bij het filmen van de reünies, want het is hun blijvende indruk op de serie. Wie weet of ze nog een seizoen terug worden gevraagd, dus het is het beste dat ze er fenomenaal uitzien voor het geval het hun laatste keer als huisvrouw is.

Voor Erika zag ze er ongelooflijk uit voor de reünie van seizoen zeven. Ze droeg een gouden jurk met lange mouwen van Marc Jacobs met gouden Louboutins. Haar haar zag er ook geweldig uit bij de halslijn van de jurk.

3 Dubbel zien

Het was een hilarisch moment toen Lisa Rinna en Garcelle Beauvais in soortgelijke jurken naar Erika's huis kwamen. Ze droegen allemaal een korte roze blazerjurk met verschillende schoenen. Erika stylede haar jurk met een lage paardenstaart en diamanten halsketting, terwijl de andere dames voor andere looks kozen.

De double-breasted blazer is ontworpen door Rotate en kost $ 450.

2 Erika laat gezwollen mouwen er goed uitzien

Erika draagt deze metallic look tijdens de RHOBH introducties. Met een hoge paardenstaart ziet ze er perfect uit in deze blauwe jurk met pofmouwen. Grappig genoeg voegde Lisa Rinna Erika opnieuw samen door dezelfde roze jurk te dragen tijdens haar interviews in seizoen 10! Fans kunnen de jurk van Rotate vasthouden als deze weer op voorraad is. (Het is duidelijk dat Erika de jurk er zo goed uit liet zien, mensen kochten hem zonder na te denken!)

1 Schijnt helder als een ster

Deze interviewlook moet een van Erika's beste modemomenten zijn. Het is eenvoudig maar blits en opvallend. Ze droeg de jurk in interviews en tijdens introducties. De glitterjurk is ontworpen door Michael Costello, maar wat de jurk echt bij elkaar brengt, is die enorme diamanten halsketting. Kortom, Erika ziet er duur uit!

Aanbevolen: