RHOBH: 10 dingen die je niet wist over Erika

Inhoudsopgave:

RHOBH: 10 dingen die je niet wist over Erika
RHOBH: 10 dingen die je niet wist over Erika
Anonim

Real Housewives of Beverly Hills speelt Erika Girardi in de hoofdrol. Ook bekend als Erika Jayne, is ze ongetwijfeld een van de meer vermakelijke dames in de reality-tv-serie. Erika houdt het echt wanneer er problemen ontstaan tussen de andere huisvrouwen, maar ze slaagt er altijd in om uit het gekke drama te blijven en trouw te blijven aan wie ze is.

Erika Girardi is zoveel meer dan wat kijkers op de show zien. Als ze niet de stem van de rede is onder de dames en het zegt zoals het is, treedt ze op voor duizenden als haar alter ego Erika Jayne. En als ze geen geld uitgeeft aan luxe kleding en schoenen, geniet ze van het buitenleven en tijd doorbrengen met haar gezin. Hier zijn tien dingen die kijkers misschien niet weten over Erika Girardi!

10 Erika houdt van vissen

Afbeelding
Afbeelding

Erika Girardi houdt duidelijk van de luxere dingen in het leven, maar als ze niet pronkt met haar dure spullen terwijl ze bruncht met de dames van RHOBH, geniet ze van de simpele dingen in het leven, zoals het buitenleven.

Erika steelt altijd de show als het gaat om haar outfits op Real Housewives of Beverly Hills, dus het is nogal schokkend om haar van top tot teen viskleding te zien en een vis vast te houden die ze heeft gevangen! Volgens SheKnows verklaarde Girardi: "Ik ben een soort tomboy. Ik hou van vissen."

9 Ze is bang in het donker

Afbeelding
Afbeelding

Erika Jayne stra alt vertrouwen uit in de Real Housewives of Beverly Hills, maar fans weten misschien niet dat één ding waar ze bang voor is, het donker is. In 2010 vertelde de starlet Hollywood Life: "Ik ben bang in het donker. Ik denk dat monsters me zullen pakken." Maar behalve dat ze bang is voor wat er in haar kasten op de loer ligt, is Erika behoorlijk onverschrokken op televisie.

8 Erika was bijna een huisvrouw van Atlanta

Afbeelding
Afbeelding

Erika past perfect bij de cast van de Beverly Hills-dames, maar ze had een huisvrouw in Atlanta kunnen zijn als ze nooit uit de zuidelijke stad was verhuisd waarin ze is opgegroeid. Erika had misschien ook bij de vrouwen van New gepast York sinds ze daarheen verhuisde om haar dromen na te jagen om artiest te worden nadat ze Atalanta op achttienjarige leeftijd verliet.

Erika trouwde en kreeg haar zoon in New York, maar nadat ze was gescheiden, verhuisde de moeder van een van hen naar Los Angeles, waar ze haar huidige echtgenoot, de bekende advocaat Tom Girardi, ontmoette terwijl ze werkte als cocktailserveerster.

7 Ze toert de wereld rond als ze niet bij de andere huisvrouwen is

Afbeelding
Afbeelding

Als Girardi geen nieuw seizoen van RHOBH aan het filmen is, kunnen fans haar live voor duizenden zien optreden als haar alter ego Erika Jayne. Ze is zeer toegewijd aan haar muziek en is echt succesvol geweest met in totaal negen nummer 1-singles in de Billboard Hot Dance Club Party-hitlijsten, volgens Fame 10. Erika's beroemdste album is getiteld Pretty Mess en werd uitgebracht in 2009. Vier van haar nummers op het album bereikte No.1. In recentere jaren is Erika's muziek te zien geweest in films en tv-shows zoals Toddlers and Tiaras.

6 Erika achtervolgde haar man

Afbeelding
Afbeelding

Kijkers hadden harde woorden voor Erika nadat ze hoorden dat ze getrouwd was met een man die 32 jaar ouder is dan zij. Maar echte fans van Erika Jayne weten dat haar huwelijk met Tom allesbehalve nep is. Erika werkte als cocktail-serveerster en achtervolgde advocaat Tom Girardi, die toen een van haar vaste klanten was. De twee trouwden uiteindelijk in 1999 en zijn een van de sterkste koppels in de realityshow.

5 Wat bedoelt ze met "Pretty Mess"

Afbeelding
Afbeelding

Erika Jayne's Instagram-handvat is @theprettymess, maar wat betekent dat precies? In gesprek met AceShowbiz.com legde Girardi de zin eindelijk uit, zodat fans haar beter konden begrijpen. "'Pretty Mess' is slechts een beschrijving. Soms ben je een prinses, soms ben je een verleidster en soms ben je een behoorlijke puinhoop.'" Dat zou Erika perfect kunnen samenvatten.

4 Erika's Idol is Prince

Afbeelding
Afbeelding

Erika Girardi werd tijdens haar jeugd omringd door muziek, dus het is geen verrassing dat haar grootste idool ook een artiest is. Tijdens een interview onthulde ze dat Prince een gedenkwaardig effect heeft gehad op haar muziekcarrière, en noemde hem een 'muzikaal genie'.

"Ik heb altijd van de erotische kwaliteit van Prince gehouden", zei Erika en voegde eraan toe: "Ik vind hem gewoon een muzikaal genie en ik heb altijd alles bewonderd wat hij heeft gedaan."

3 Ze groeide op met muziek

Afbeelding
Afbeelding

Erika groeide op met haar moeder die piano speelde en werkte als pianolerares, en ze heeft verklaard dat haar moeder haar carrière in de muziek heeft beïnvloed. Ze treedt op sinds ze drie jaar oud was en schreef zich later in voor een magneetprogramma voor podiumkunsten op de middelbare school. Daarna nam ze haar talenten mee naar New York en de rest is geschiedenis.

2 Dit is waarom ze zich bij de cast van RHOBH heeft aangesloten

Afbeelding
Afbeelding

Erika heeft groot succes gezien als Erika Jayne, maar het feit dat ze in een populaire realityshow was, heeft haar alleen maar geholpen om haar schare fans te laten groeien. Ze vertelde Entertainment Tonight dat de reden dat ze bij de cast kwam, was om haar merk, Erika Jayne, te promoten. Gelukkig werkte het in haar voordeel en nu is ze een enorme hit geworden. "Ik heb een hele nieuwe schare fans verzameld. Ik was vooral alleen bekend in de LGBTQ-gemeenschap, maar nu ben ik wijd en zijd bekend bij mensen, wat ik geweldig vind."

1 Ze wist vrijwel zeker dat ze op reality-tv zou zijn

Afbeelding
Afbeelding

In 2011 wist Erika vrijwel zeker dat ze op een dag een plek zou krijgen in een reality-tv-show. Toen haar werd gevraagd naar de mogelijkheid om op tv te komen, vertelde ze in 2011 aan EdgeMediaNetwork: "Het zou zomaar kunnen dat ik… maar ik weet niet hoeveel je van mijn leven zou kunnen laten zien", zei ze en voegde eraan toe: onderhoudend." Fans zijn het er zeker allemaal over eens dat Erika een van de meest vermakelijke echtgenotes is om naar te kijken op RHOBH.

Aanbevolen: