90 dagen verloofde: 10 dingen die je niet wist over de relaties van Darcey Da Silva

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: 10 dingen die je niet wist over de relaties van Darcey Da Silva
90 dagen verloofde: 10 dingen die je niet wist over de relaties van Darcey Da Silva
Anonim

TLC's show 90 Day Fiance en zijn spin-offs zijn een hit bij kijkers, maar er lijkt altijd een castlid te zijn die de show steelt. Darcey Da Silva is niet één maar twee seizoenen van de realityshow geweest, op zoek naar liefde in het buitenland en helaas opvallend. Er is echter veel meer in haar relaties dan we op televisie zien.

Darcey's aanwezigheid op 90 Day Fiance was zo populair dat zij en haar tweelingzus Stacey hun eigen show kregen, Darcey & Stacey. Fans krijgen een kijkje in hun leven van dichterbij te zien, en we willen allemaal weten wie Darcey's nieuwe man is en of hun romance langer zal duren dan met haar vroegere exen Jesse en Tom. Kijk wat er nog meer te weten v alt over Darcey's liefdesleven.

10 Darcey Da Silva heeft een interessant datingprofiel

Darcey Da Silva en Tom Brooks op 90 dagen verloofde
Darcey Da Silva en Tom Brooks op 90 dagen verloofde

Darcey Da Silva is een van de populairste castleden van de populaire realityshow 90 Day Fiance. Ze verscheen op 90 Day Fiance: Before the 90 Days niet één keer, maar twee keer en elk ging niet zoals gepland voor de realityster.

Darcey was op de TLC-show voor het eerste seizoen, waar ze uitging met een veel jongere Jesse Meester uit Nederland. Haar tweede optreden was in seizoen drie, waar fans haar zagen daten met Tom Brooks uit het VK. Nu hopen kijkers dat haar nieuwe romance met Georgi, een man uit Bulgarije, langer duurt dan haar eerdere relaties.

9 De realityster was getrouwd voordat ze op 90 dagen verloofde verscheen

Darcey Da Silva, haar ex-man en haar kinderen
Darcey Da Silva, haar ex-man en haar kinderen

Voordat Darcey op 90 Day Fiance verscheen, was ze getrouwd met een man genaamd Frank Bollock, die volgens Cheat Sheet een opkomende rapper was.

Vandaag is hij in onroerend goed en hertrouwd. Er is niet veel bekend over de eerdere relatie van het paar, maar ze delen wel twee dochters genaamd Aniko en Aspen Bollock.

8 Darcey en haar ex-man hebben twee dochters

De kinderen van Darcey Da Silva
De kinderen van Darcey Da Silva

Darcey en haar ex-man hebben een vriendschappelijke relatie en lijken het geweldig te doen om hun tienerdochters apart op te voeden. En het lijkt erop dat Aniko en Aspen Bollock langzaam de schijnwerpers van hun realityshow-moeder hebben gestolen.

Aniko en Aspen zien er in feite uit als Darcey's mini-me's wanneer ze hun opwachting maken in de show. Zoals de meeste tieners hebben de zussen hun eigen TikTok-accounts waar ze video's hebben gemaakt met zowel hun moeder als hun vader.

7 Ze was mogelijk op zoek naar een rijke man op Million Dollar Matchmaker

Darcey Da Silva
Darcey Da Silva

Voordat Darcey beroemd werd in 90 Day Fiance: The Other Way en de spin-offs van de show, was ze op zoek naar liefde in andere realityshows. Volgens Starcasm probeerde Darcey op een date te gaan met een rijke man in de show Million Dollar Matchmaker van Patti Stanger.

Blijkbaar is het onzeker welke Silva in de show verscheen, maar toen hij werd geïnterviewd door Stanger en hem werd gevraagd: "Hoe zou je het vinden om te daten met een man die in de veertig was en een prachtige, schattige dochter heeft?" Silva antwoordde: "Ik hou van kinderen."

6 Haar 90 dagen verloofde ex, Jesse Meester was veel jonger dan haar

Darcey Da Silva en Jesse Meester
Darcey Da Silva en Jesse Meester

Kijkers keken allemaal hoe Darcey's relatie met Jesse Meester op 90 Day Fiance: The Other Way vreselijk mis ging.

Het paar had een stormachtige relatie en het zou te maken kunnen hebben met hun leeftijdsverschil. De inboorling uit Nederland en Darcey hebben een leeftijdsverschil van 18 jaar, en hoewel het de twee of hun families er niet toe leek te doen, waren hun explosieve gevechten een dealbreaker.

5 Jesse is nog steeds zuur over hun break-up

Jesse Meester van 90 dagen verloofde
Jesse Meester van 90 dagen verloofde

Volgens The Blast lijkt het erop dat Jesse nog steeds een beetje zuur is over hun breuk en zelfs Darcey's succes van haar 90 Day Fiance-optredens.

Meester deed enkele harde beweringen dat zijn beroemde realityster-ex "hem geld schuldig is" en dat "ze mannen manipuleerde om haar nieuwe serie op TLC te krijgen." Het ziet er echter niet naar uit dat zijn nare opmerkingen Darcey een beetje dwars zitten.

4 En misschien een beetje jaloers heeft ze haar eigen show op TLC

Jesse Meester en Darcey Silva op 90 dagen verloofde
Jesse Meester en Darcey Silva op 90 dagen verloofde

De Nederlandse is blijkbaar jaloers dat Darcey haar eigen spin-off, Darcey & Stacey, heeft geland, die het leven van Darcey en tweelingzus Stacey volgt.

Er is gemeld dat Jesse op Instagram enkele ernstige beschuldigingen uitte over hoe Darcey haar eigen show landde, en verklaarde: "Ze hoefde maar 5 jongens te gebruiken, misbruiken en manipuleren wat ze al die tijd van het netwerk wilde. Ethiek, TLC ?" Ouch.

3 Haar tweede poging tot liefde met Tom Brooks leerde haar eerst van zichzelf te houden

Darcey Da Silva en Tom Brooks
Darcey Da Silva en Tom Brooks

Nadat Jesse Meester uit beeld was, waren fans blij om Darcey weer terug te zien met de in Engeland geboren Tom Brooks. Terwijl fans allemaal weten hoe dat verhaal eindigde, geeft Darcey toe dat fans geen tranen meer van haar zullen zien.

"Ik denk niet dat jullie nog veel tranen zullen zien", zei ze tegen ET en voegde eraan toe: "Ik denk dat jullie mijn eigen stem meer zullen horen, wat ik verdien en wat ik wil in de relatie."

2 Fans hebben kennis gemaakt met haar nieuwe liefdesinteresse op Darcey en Stacey

Darcey Silva met haar nieuwe vriendje op Darcey en Stacey
Darcey Silva met haar nieuwe vriendje op Darcey en Stacey

TLC's Darcey & Stacey geeft fans een kijkje in de romances van beide zussen en fans krijgen Darcey Silva te zien met een nieuwe man. De in Bulgarije geboren Georgi is een mode- en fitnessmodel, volgens zijn Instagram-bio en tot nu toe lijkt alles goed te gaan voor het paar.

1 Zullen Darcey en Georgi het halen?

Darcey Silva en een foto van haar nieuwe vriendje Georgi
Darcey Silva en een foto van haar nieuwe vriendje Georgi

Darcey heeft wat pech gehad met mannen tijdens 90 Day Fiance, dus fans hopen dat ze liefde vindt met haar nieuwe beau Georgi. Zullen Darcey en haar Bulgaarse model het halen?

In een clip verklaarde Darcey dat ze vreesde dat hij "te mooi was om waar te zijn", dus fans zullen de show moeten bekijken om te zien hoe hun relatie evolueert.

Aanbevolen: